Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Franek kiedy start ?? W pt..... ? Nie dasz rady w niedz.... zas czekac do pt..... a duzo do ustawienia nie masz... co do hackow kto umie i tak obejdzie i co z tym twoim zajebistym antyhackiem guardem mial byc na poprzednia edycje...

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prace Techniczne.

start bedzie jeszcze w tym tygodniu czy w nastepnym? pomoc wam jakos :)? jak cos pisz priv

Opublikowano

Cześć. Mam kilka pytań. Co zrobić, jeżeli po ściągnieciu patcha, nadal nie nalicza moobków do questa w CW? Gdzie dropi dusza konia, creationy? Czy nie lepiej dodać je do sklepu, w końcu koń dla Lorda to niemal jak wingi dla innych klas (chodzi mi o absorbowanie obrażeń %). Kruk też by się przydał żeby był już komplet. Soczki trzeba samemu robic tak?

Sorki za te pytania, ale wracam do MU po długiej przerwie i tak nie do końca jeszcze ogarniam tematy, szczególnie nowsze sezony :)

Opublikowano

Dzisiaj podamy bardziej szczegółowe informacje dotyczące serwera. 

Prosimy o cierpliowość. 

Pracujemy nad inną kombinacją

Pozdrawiamy VulcanusMu.pl

Opublikowano

A jakaś szczypta informacji więcej? Reset kont będzie? Nie ukrywam, że czekam na jakiś serwer PvP. Tyle, że byłoby miło gdyby stał dłużej niż tydzień :) No i dobrze by było gdyby wszystkiego w sklepach nie było, a ancki tylko w CC, a lot otwarty to bez sensu jest. Za łatwo być nie może bo nudą wieje wtedy.

No cóż, pomarzyć można:) Czekam na jakieś info,oby Wam się udało postawić serwer na nogi.

Opublikowano

duzo ludzi czeka i wierzy w prace tej administracjii ;) ja rowniez. napewno zawitam ponownie z moja gildia TheCrime ;) pozdro

Opublikowano

No wczoraj było tylko 8 osób online jak wieczorem wbiłem na serwer. A na jakiś BR forach publikowany był serwer? Czy Brazolom przeszło już Mu Online? Ale jak serwer wystartuje i nie będzie tu zbyt łatwo o itmki, to chętnie wbiję i może jeszcze kogoś dam rade namówić do gry tutaj.

Opublikowano

No wczoraj było tylko 8 osób online jak wieczorem wbiłem na serwer. A na jakiś BR forach publikowany był serwer? Czy Brazolom przeszło już Mu Online? Ale jak serwer wystartuje i nie będzie tu zbyt łatwo o itmki, to chętnie wbiję i może jeszcze kogoś dam rade namówić do gry tutaj.

8 osob bo to sa testy -,- i tak jak na testy to duzo ;>

Opublikowano

8 osob bo to sa testy -,- i tak jak na testy to duzo ;>

Aj, to sorki, nie wiedziałem :) Wiesz, wczoraj dopiero wbiłem na serwer, myślałem, że już serwer śmiga normalnie :) No ale dzięki, dobrze wiedzieć :)

Opublikowano

Po zpatchowaniu folderu z grą i odpalaniu tego maina z patcha wyskakuje błąd "data/local/slide.bmd - Fire not exist"

Klient ze strony pobierz. 

iHacks  <3

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dzisiejsze testy :). Wszystko poszło zgodnie z planem. Konfiguracja jest prawie gotowa, zostało kilka drobnych zmian. Dziś już jest dosyć późno więc zapraszam jutro na testy(1-2dni). 

Edit: Publikacja będzie gotowa jutro rano :)

Pozdrawiam

Edit: Publikacja nieco uzupełnione, resztę dokończę rano. Zapoznajcie się z nowymi ustawieniami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...