Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z dark elfem? Zamierzeniem jest żeby całe party tam chodziły? Stan na wczoraj:

Solo nie ma siły go ubić. Szczególnie, że punktów będzie mniej niż na testach i zapewne sety/itemki słabsze się uda uzbierać gdy ktoś będzie próbował robić Q. Jak próbowałem to były 3 DE obok siebie - postałem 10 minut zesternowany, popiłem potki i poszedłem. Nie uda się nawet comba wykręcić... a jak się uda to obrażenia kiepskie (~700 z comba przy 1,5k str i 800 ene, ~150 ze skili). Podejście nr 2 to był str DL. Zobaczyłem że biję po 117, doszły pozostałe DE więc po łańcuszku sternów dałem sobie spokój.

Opublikowano

Jak z dark elfem? Zamierzeniem jest żeby całe party tam chodziły? Stan na wczoraj:

Solo nie ma siły go ubić. Szczególnie, że punktów będzie mniej niż na testach i zapewne sety/itemki słabsze się uda uzbierać gdy ktoś będzie próbował robić Q. Jak próbowałem to były 3 DE obok siebie - postałem 10 minut zesternowany, popiłem potki i poszedłem. Nie uda się nawet comba wykręcić... a jak się uda to obrażenia kiepskie (~700 z comba przy 1,5k str i 800 ene, ~150 ze skili). Podejście nr 2 to był str DL. Zobaczyłem że biję po 117, doszły pozostałe DE więc po łańcuszku sternów dałem sobie spokój.

ja tam de zabijalem na 2 hity, tyle ze mialem ee 2.8 ene z max buffami Kappa

Opublikowano

Kilka zmian:

Blood Castle:
Nagrody:
-BC 1-5 - panda/30b
-BC 6-8 - panda/30b/30s, 50% że wypadną 2 itemy

Drop z mobów:
-Red Ribbon Box - BC 6/7/8 - seedy(brak Earth seeda - bug  :( )

Quest:
-3rd Q: 1/1/1 mob, 1 dark elf(szybki resp), quest można zrobić w party

Pralka:
+13 50/70%

Socket itemy: 
-Drop armorów usunięty z Selupana i dodany do Iron Knight'ów.
-Selupan: Drop 10 broni socket

Socekty itemy z mobów/selupan zawsze +3sloty

Resp bossów:
-Kundun/Erohim/Selupan 6h

Drop Exc z mobów podkręcony
Wszystkie skille będą dostępne w NPC
Wszystkie itemy do Questow w NPC
Sphere mono/di w NPC

Po starcie będzie dostępny także PcPoint Shop.  W sklepie będzie można zakupić jewele/pety/zaproszenia i inne. Punkty do zdobycia za czas online + za zabicie niektórych mobów/bossów. Więcej info jutro/w sobotę.

Jutro rano serwer będzie dostępny do testowania w/w zmian. W godzinach popołudniowych pojawi się obowiązkowy do pobrania patch. 

Zapraszam :)

p.s: jeżeli o czymś zapomniałem to przypomnijcie :)
Opublikowano

Serwer online do godziny 15:00-16:30. Na razie wrzucam Wam zaktualizowany folder "Data"(poprawka na seedy, warpy, quest), patch wieczorem.

http://www49.zippyshare.com/v/bOWydCyR/file.html 

http://www.mediafire.com/download/5639s5oamq33vvi/Data.rar

Skan: https://www.virustotal.com/en/file/9eb50ccf26af2a797259dd33f60e466e39ed5cebd25ad005cd526416c25411f4/analysis/1428046449/

Opublikowano

Kilka zmian:

Resp bossów:
-Kundun/Erohim/Selupan 6h

Nie za rzadko co 6h kun ? Jedyna opcja na 380 weapony?

Bedzie mozna resetowac staty poprzez www?

??

Opublikowano

Podczas udanego wsadzania seeda w elitkę, nie mogłem wyjąć seeda z pralki. Obrazek seeda był nad lewym górnym rogiem [ kratką ] nie do ruszenia.

Całość powtarzałem dwa razy, seed Defense - niebieski.

Proszę to poprawić.

Opublikowano

Podczas udanego wsadzania seeda w elitkę, nie mogłem wyjąć seeda z pralki. Obrazek seeda był nad lewym górnym rogiem [ kratką ] nie do ruszenia.

Całość powtarzałem dwa razy, seed Defense - niebieski.

Proszę to poprawić.

Wyżej masz folder Data z poprawką. Mi każde pranie wychodziło bez problemu :) 

Opublikowano

no to niedlugo ruszamy :) panowie z TheCrime prosze wrocic na server :P

KedziooR - Ty to ruszaj ale na inny serwer :) Nie widzisz, że wiadomości Ci wysyłam ?

Opublikowano

W nazwie tematu jest data startu : 18:00 ! 

KedziooR - Ty to ruszaj ale na inny serwer :) Nie widzisz, że wiadomości Ci wysyłam ?

To nie jest miejsce na takie pogaduszki

Opublikowano

Można by też pomyśleć o dropie 3rd piórka na jakimś evencie albo chociaż Condor Flame'a albo jakiegoś dobrego exc itema z dwoma opcjami i luckiem do prania piórka ;)

Opublikowano

Jak sprawa z zenami, o których pisałem? Niewiele więcej leci. Będzie jakiś zen bug(typu kup -> sprzedaj wingi), czy będziemy zbierać po 4k z yeti? :) nie mam ochoty sprzedawać jeweli/itemów z drop'sów :)

Nie chodzi o to żeby częściej tylko więcej leciało ;) w granicach 1 melonika z yeti / 4m+ w tarkanie itp. chyba byłoby ok na serwerze 4 fun :)

Opublikowano

Dodaj do patcha te wszystkie pliki do seedów/qesta co dawaliście w tym temacie, bo nie chce mi się wszystkiego przeglądać i niektórym pewnie też  -.-

Jeśli będzie działać jakiś autopicker (bo o ile dobrze pamiętam nie ma tu helpera) to dobrze byłoby żebyś dorzucił go gdzieś. Bicie mobów na spocie jest ok, ale buffowanie ee albo zaklejanie prawego myszki do es to chyba bez sensu :unsure:

Opublikowano

Zapraszam o 18:00 na start :). 30 minut przed startem zostaną usunięte konta/postacie i tak dalej. Na chwilę obecną możecie pobrać patcha i sprawdzić czy wszystko działa. W razie problemów z odpaleniem gry w folderze GameGuard znajduje się plik log.txt - tam możecie sprawdzić co przeszkodziło w odpaleniu maina. Dla bezpieczeństwa załóżcie konta z innymi hasłami :) 

http://pvp.vulcanusmu.pl/index.php?page_id=news&iN=5516c1449a942#news-5516c1449a942

Opublikowano

Zapraszam o 18:00 na start :). 30 minut przed startem zostaną usunięte konta/postacie i tak dalej. Na chwilę obecną możecie pobrać patcha i sprawdzić czy wszystko działa. W razie problemów z odpaleniem gry w folderze GameGuard znajduje się plik log.txt - tam możecie sprawdzić co przeszkodziło w odpaleniu maina. Dla bezpieczeństwa załóżcie konta z innymi hasłami :) 

http://pvp.vulcanusmu.pl/index.php?page_id=news&iN=5516c1449a942#news-5516c1449a942

Nie działą automatyczny 400lvl postaci po zrobieniu reloga więc nie ma jak testować już.

Opublikowano

Nie działą automatyczny 400lvl postaci po zrobieniu reloga więc nie ma jak testować już.

WITAM

BTW. MAIN DZIAŁA WSIO

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...