Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bardziej pvm niz pvp.

4 mooby na spot ? poważnie ?

Hmm, bez urazy ale po czym wnosisz że to bardziej pvm niż pvp? :), włączając ograniczenie max rr które możesz wykonać, po danej ilości rr dostajesz określoną liczbę pktów,  (np: max 10rr=GR dostajesz np: 5k pktów do rozdania lecisz do 400lvl robisz 3q i pompujesz w ML). Na takim etapie masz zrobiony balans postacie.

Nie wiem co dla Ciebie jest określeniem pvp?  Nazwa? Exp? Spoty?

Nigdy na każdym etapie gry przy tak zróżnicowanych postaciach nie bedziesz miał zbalansowanego pvp.

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Tylko teraz tak. Gość zabezpieczy mi stronę za 50zł oraz Antyhack około 150 zł ... Czyli potrzebujemy 200 zł. Nie jestem w stanie na chwilkę obecną wyłożyć takiej sumy , więc jeżeli ktoś jest w stanie wysłać nawet symboliczną złotówkę to byłbym wdzięczny. Maszyna opłacona , dodatkowo dodam , że mam 2 maszyny więc można postawić 2 serwery : ) 

Wprowadz na www donate i zeby bylo widac sume jaka brakuje na serwer i podaj nr konta + dane to zawsze jakas 0,5L sie przeleje

Jestes mimo "malej wiedzy" i "wkladu finansowego" na dzisiejszy czas mozna powiedziec HARDKOREM i dlatego wolalbym wydac na osobe z ambicjami ta kase niz na kieszen pr0 haXzorDow

Opublikowano

Hmmm do expa sie zgadzam, drop mi jest obojetny, resow ma nie byc ale z reszta sie nie zgadzam - pk za darmo? lipton - anc itemy dp gs itp wyj**** bronie 380 jak stworzyc im mozliwosc zeby zbierali solo? o to chodzi w tej grze zeby w pt smigac, nie ty nabijesz zaraz 400 lvl i pojdziesz se po dk sam solo, przestan - lvl gap dla pk - czy sie da to nie wiem ale jestem na nie.

nie chodziło mi o to ze sie pojdzie na drop solo i kundla ubije - miałem np na myśli jakiś event(na tyle zbalansowany, żeby nie promował high lvl)

co do anc - zgadzam się, zresztą nawet nie wiem jaki skład mają te sety

co Ci przeszkadza w pk clear za free?

drop musi być zbalansowany do expa, w dev duży drop kamieni w icku piór, ponadto w dev drop medali z setami do wind/brass/spirit+11 - z czasem i tak byłyby potrzebne głównie do prania

Opublikowano

na 4fun pvp co moze haker zrobic? - haki ułatwiające szybkie expienie nic nie dają(bo każdy ma łatwo) jedynie dodawanie full itemów(ewentualnie jakiś autokill zeby bosa trzeba bylo bic a nie na hita)

ja sie wyłame

Exp - 2k / 500master

Drop - na niskich mapach(devias) kamienie/wypadajki z itemami +7 - +11, od atlans brak kamieni za to wyższy drop exc(i tak wiekszosc itemow zen/mana/life bedzie wyrzucana), spory drop na pióra

Reset - brak

Uzasadnienie - wysoki exp zapewni "zabezpiecznie" przed hakami ułatwiającymi bicie, nie zniechęcający nowych graczy(że nie dogonią topki) możliwość robienie pure buildów(ene bk, vit dl itp), drop - na devias chodziłoby się zbierać kamienie do prania itemów wydropionych na wyższych mapach, drop exc - jeśli da się ustawić żeby dropił od atlans w górę w jakimś sensownym procencie(powiedzmy 5-10 exc na godzine?), darmowe clear pk, pk/duel eventy klasowe/miedzyklasowe, CS raz w tygodniu, CC startujące z jedną osobą(nie spotkałem się tutaj z próbami robienia np DL pod cc2 itp)

PK clear  - darmo!!!

Nie zapominajmy że tutaj są już wingi 3lvl więc prania jest mnóstwo

Nowe ancient itemy - dp/gs - jeśli nie są zbugowane zostawić, jeśli nie wywalić(no chyba że pójdą w pranie)

Bronie 380lvl/armory 380lvl/armory/bronie socket - stworzyć możliwość zebrania ich osobom grającym solo/małym guild - żeby nie tylko duże guild/boty miały na to monopol

Da się ustawić lvl gap dla PK? - zeby np nie można było ubić kogoś 100lvl słabszego?

To jest dla mnie 4fun pvp

Na pvp 4 fun nie leciały wcale zwykłe itemy do kt2 tylko same exc i kamyki z każdego moba (drop 100% i komenda /zen na kasę). Dopiero na najwyższych mapach leciały 380 itp. To też ciekawa opcja jeszcze walnąć w la cleon drop socketowych setów i seedy w sklepie i pure pvp serw gdzie hax nic nie daje nawet. Tylko nie zawsze da się tak poustawiać bo pliki są pobugowane często

Opublikowano

Na pvp 4 fun nie leciały wcale zwykłe itemy do kt2 tylko same exc i kamyki z każdego moba (drop 100% i komenda /zen na kasę). Dopiero na najwyższych mapach leciały 380 itp. To też ciekawa opcja jeszcze walnąć w la cleon drop socketowych setów i seedy w sklepie i pure pvp serw gdzie hax nic nie daje nawet. Tylko nie zawsze da się tak poustawiać bo pliki są pobugowane często

do tego zmierzam - ustawić tak exp/drop żeby nie było sensu odpalać hacków

sockety i seedy byłyby ciekawą alternatywą dla 380broni/anc/exc

Nie wiem jakie seedy(który lvl) są na tej wersji ale zobaczcie ile to już różnych postaci - jeden wyskoczy w hyonie, drugi tytanie, trzeci exc drg, czwarty dk, jeden z exc sod, drugi flambergami trzeci bb

/zen na kase to ciekawa sprawa - teraz były cyrki że pt ganiało się za zenami na bocie :D

Opublikowano

Tak czytam i czytam i doczytać się nie mogę. ! ;D 

Propozycja moja : x800 , 50 % drop , jawele , wypadajki podkrecone lekko. Bossy lekko utrudnione 

Opublikowano

Propozycja moja : x800 , 50 % drop , jawele , wypadajki podkrecone lekko. Bossy lekko utrudnione 

no i malina

Opublikowano

zawsze można zrobić dzień testów i ocenić jak to wygląda.

Opublikowano

Zaraz testy otworzę. Ale kupa pracy przed nami :)

Restartuje maszynę. Wszystkie postacie depo usunięte. Konta zostawiłem

@@ Edit.

MOŻNA WBIJAĆ DO GRY

Opublikowano

kilka pomysłów:
1. może zrobić jakiś pożytek z xshopa - możę  goblinpointy za eventy/czas gry itd
2.impy/aniolki w sklepie full hp a nie 50.
3.drop gemów / johów przydał by się jakiś, anie  1 na godzine jak na poprzedniej edycji
4.Exe drop też mógłby być.
5.jakie proponujes ustawienia pralki, jakie % na wingi.
6.sety w sklepach. Jak możę być pvp bez lega/dragona w sklepie ?

jak coś więcej mi do głowy wpadnie to napiszę.

Opublikowano

kilka pomysłów:

1. może zrobić jakiś pożytek z xshopa - możę  goblinpointy za eventy/czas gry itd

2.impy/aniolki w sklepie full hp a nie 50.

3.drop gemów / johów przydał by się jakiś, anie  1 na godzine jak na poprzedniej edycji

4.Exe drop też mógłby być.

5.jakie proponujes ustawienia pralki, jakie % na wingi.

6.sety w sklepach. Jak możę być pvp bez lega/dragona w sklepie ?

jak coś więcej mi do głowy wpadnie to napiszę.

1. Jest, tylko trzeba ustawić dobrze

2. Żaden problem

3. Jest ustawiony

4. Jest ustawiony

5. 90 % wingi , 3rd 50 / 50 % 

6. Rzecz jasna

Opublikowano

dajcie goblin pointsy naliczane za online, czy inny s**t, a za nie demony itp, ktore zyja jakis tam okreslony czas, co by nie kupowac co chwila nowego, bo zdychaja jak szmaty

Opublikowano

PCP pointy będą aktywne, lecz pierw trzeba to ustawić: ) 

Mamy czas.

@@ Serwer jest online , można zgłaszać wszystkie błędy pod GG : 53361960 

@@ Lub na forum serwera w poście jakimś. 

Ja uciekam spać gdyż rano trzeba wstać do pracy. Zajmiemy się tym jutro.

Na testy ustawiłem max exp , aby można było iść zrobić 3rd itp , posprawdzać eventy 

Pozdrawiam !

Opublikowano

Beznadzieja... max online 10...... Dobrze piszecie ze nie bedzie sensu odpalac hacków.. Bo nie bedzie sensu tam wgl. wchodzic , a o graniu to juz zapomnij.... Takich serverów jest masa.. Dla noobów exp 800,.. jaki to ma sens to nie wiem...  Najlepsze dla mnie ustawienia to exp x30 drop 15.... Wtedy napewno ma to sens grac... Moze jestem subiektywny... ale przybyłem z globala... i dla mnie exp x50 jest juz gigantycznie duzy.. 

Opublikowano

Beznadzieja... max online 10...... Dobrze piszecie ze nie bedzie sensu odpalac hacków.. Bo nie bedzie sensu tam wgl. wchodzic , a o graniu to juz zapomnij.... Takich serverów jest masa.. Dla noobów exp 800,.. jaki to ma sens to nie wiem...  Najlepsze dla mnie ustawienia to exp x30 drop 15.... Wtedy napewno ma to sens grac... Moze jestem subiektywny... ale przybyłem z globala... i dla mnie exp x50 jest juz gigantycznie duzy.. 

A spodziewałeś się tłumów na testach?  o.O  wyślij linka do jednego serwera 800 exp bez resów. 

Takie serwery jak piszesz znajdziesz gdzies (zagraniczne), a poza tym potrzebujesz zabezpieczeń i solidnego anty hacka a tego nie ma...

Opublikowano

Widze że Franklyn jestes strasznie zdesperowany chęcią posiadania serwera fajnie że tego bardzo chcesz ale widać że to nie wystarczy mam wrażenie 2 edycje w ciągu 2 tygodni o czymś to świadczy

Szkoda mi bo myślałam ze ci się uda zaglądałam tu i kibicowałam ,czekałam aż skończysz nasze forum które robisz od miesiąca i zapewniałeś że zrobisz w 2dni

ale zmieniłam zdanie dwa dni temu wiesz co zrobiłeś ale nic ci to nie dało karma wraca 

Opublikowano

Widze że Franklyn jestes strasznie zdesperowany chęcią posiadania serwera fajnie że tego bardzo chcesz ale widać że to nie wystarczy mam wrażenie 2 edycje w ciągu 2 tygodni o czymś to świadczy

Szkoda mi bo myślałam ze ci się uda zaglądałam tu i kibicowałam ,czekałam aż skończysz nasze forum które robisz od miesiąca i zapewniałeś że zrobisz w 2dni

ale zmieniłam zdanie dwa dni temu wiesz co zrobiłeś ale nic ci to nie dało karma wraca 

Jestem zdesperowany , bo robię coś dla graczy ... ok ! :) 

Ja przynajmniej nie chcę zarobić jak Invaders na graczach ! ; ) 

Ja staram się robić wszystko co w mojej  mocy , kolega nie zrozumiałwyżej , że to testy ^^

Opublikowano

Jestem zdesperowany , bo robię coś dla graczy ... ok ! :)

Ja przynajmniej nie chcę zarobić jak Invaders na graczach ! ; ) 

Ja staram się robić wszystko co w mojej  mocy , kolega nie zrozumiałwyżej , że to testy ^^

i kto to mówi przypomnieć ci co mówiłeś jak chciałeś GM na tym J**** zbugowanym stojącym 2 miesiące  i mającym sie dobrze Białego INVADERSIE?

zrobie wam forum stronke ...... i co zrobiłeś dałeś kilka banów 

a jak stawiałeś serwer kłamiąc że pomagasz koledze (my już wiedzieliśmy od kilku dni ze stawiasz swój serwer )to wbiłęś na TS i pytałęs Białego jak co odbugować 

u ciebie testy trwają dłużej niż sama edycja

co do zarobku my przynajmniej nie płacimy graczą żeby chcieli u nas grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...