Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytacie mnie na gg: co z serwerem? Nie wiem, bo to nie mój serwer. Pomagałem Fraklinowi tylko przy jego konfiguracji i nie mam nic wspólnego w byciu tutaj adminem. Czy da się uratować serwer? Jedynym sposobem na uratowanie jego jest ruszenie od zera, z załataną stroną i lepszym antyhackiem po stronie serwera. Kolejne pytanie jakie mi ktoś zadał: dlaczego rebeka hackuje serwer, przecież się znacie... Nie mam wpływu na to co on robi, on jest dorosły, ma swój mózg(niektórzy twierdzą inaczej xD). 

Reasumując: Dopieścić ustawienia, załatać stronę i klienta. Ruszyć z nieco większym expem jako rekompensata(?) za stracony czas. Tyle ode mnie :P. 

iHacks  <3

Opublikowano

admin, nie przejmuj sie mala iloscia kont online i negatywnymi komentarzami, ja i moje 15 multikont nadal expimy i zapowiada sie na to, ze moj EE jako 1 wbije 400 a wiec zarnie nagrode pieniezna. Przyda mi sie ta kasa na kupno nowych energy drinkow i substancji ktore sa zabronione w swietle prawa a to wlasnie dzieki nim jestem juz 72 godzine active bez snu.

pozdrawiam prawdziwych graczy i tych slabych psychicznie,

kadi aka supcio aka bajlando aka pkevent aka pkeven7 aka DeWu aka kszys aka kszysia aka  Wanted aka hello aka eloboost 

Opublikowano

Uwaga.. 

Dziękuje cudownym ludziom , którym bardzo zależało na mojej klęsce. Jak widać robienie czegoś dla graczy i nie oczekiwanie za to pieniędzy grozi upadkiem :) 

Widocznie trzeba robić serwery exp max , drop max i 2 dni GR :) 

Takie rozwiązanie dla mnie nie ma sensu. Jestem człowiekiem , który nigdy się nie poddaje , ale w tym przypadku nie możemy nic zrobić. 

Bardzo mi przykro.. Chcę być fair i top1 uzyska nagrodę pieniężną , która była już wcześniej zapowiedziana. 

Przykro mi , że tak się stało.. 

Czy chcecie nową edycję serwera? Może z innymi ustawieniami. Jestem w stanie to zrobić i postarać się znaleźć kogoś od zabezpieczeń strony www... 

Aktualna edycja zostaje zakończona.

Bardzo przepraszam tych ludzi , którzy praktycznie nie wyłączali komputer. Walczyłem z tym , ale widocznie APO MU Jest lepszym serwerem : )

Nie chcesz płacić - masz po serwerze , ahh te dzisiejsze czasy.

Podejmijcie decyzje wy.. czy chcecie nową edycje z inną konfiguracja.

Opublikowano

Nowa edycja dobry pomysł lecz zabezpieczenia musza być aby było 0 haxów typu proxy i takie akcje ja ta nie miały miejsca.

Rzecz jasna,  lecz ktoś wykorzystał dziurę w stronie .. A ja nie znam się za dobrze na www. 

Dlatego szukałbym osoby odpowiedzialnej za to. 

Na tej edycji wyeliminowaliśmy masę bugów , które nie zostały dostrzeżone na beta testach co daje mniej roboty :)

Opublikowano

Exp 200...Drop Boxow zwiekszony 3krotnie (100% na item 7-11) drop exc zwiekszony 3krotnie

3dni po starcie CS

PVP For Fun taki lekki kazdy bedzie mial szanse

Opublikowano

Ja uważam że exp powinien być około x100, aby ta 400 wbić w miare szybko i potem master lvl.

Drop exc zwiększony bo teraz było 24h ani 1 exc potem coś sie zbugowało z 5 exc w 2min.

drop jeweli kolejna sprawa ktora mi sie nie podobała, powinno być ze na slabszych mapach[słabsze potwory] powinny one rzadziej wypadać a z mocniejszych cześciej, a teraz było ze ludzie robili konta aby na noc ustawić na yeti czy lt7 aby mieć pełne inv orbów, 

Co do goldenów, te "zwykłe" powinny być mocniejsze, lizarda sie biło w pare sec na 300lvl, a ten na k3 powinien być jeden, za to np z 4 tantale na tarkanie.

Opublikowano

Exp 200...Drop Boxow zwiekszony 3krotnie (100% na item 7-11) drop exc zwiekszony 3krotnie

3dni po starcie CS

PVP For Fun taki lekki kazdy bedzie mial szanse

POPIERAM GOSCIA, TO JEST SERWER PVP A NIE EXPISZ 50 DNI ZEBY ZROBIC MAXA A I TAK TO POZNIEJ PADA - POZDRAWIAM LEMON HAZE

Opublikowano

Jest to jakieś rozwiązanie panowie.. Powiedzcie mi tylko czy jesteście w stanie zagwarantować swoją obecność  na testowaniu serwer ...

.... i najważniejsza kwestia czy będzie to miało sens i większą liczbę online ;)

Opublikowano

O to chodzi Lemon to PVP... zeby zmniejszyc bicie lvla ktore ludzie mieli po 300+ i ich starty...postawic serwer na nowo z wiekszym expem wieksza czestotliwoscia wypadania itemow etc by szybko zrobili to co stracili w zasadzie...a np Master Lvl Exp ustawic na 50-100...bo znowu bedzie stanie afk 24/7 5charami

Pozdrawiam Khamus !

Opublikowano

Myślę , że sporo osób szuka takiego pvp z dużym expem żeby sie tym bawić nie każdy ma tyle czasu żeby siedzieć przy tym 24/h i lecieć afk non stop zeby dobic 400 tu wszyscy wchodza zeby sie nepie..... pvp to jest kwintesencja tej gry  i na tym nam zależy a inni wola 9999999999 exp i rr a jeszcze inni 1-2 expa i gra do usr... śmierci postaw szybki pvp for fun z expem 150 i będzie gitarka ;] mysle ze zniweluje to tez multi acc bo nie będzie sie trzeba tak prosic o pt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...