Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze że Franklyn jestes strasznie zdesperowany chęcią posiadania serwera fajnie że tego bardzo chcesz ale widać że to nie wystarczy mam wrażenie 2 edycje w ciągu 2 tygodni o czymś to świadczy

Szkoda mi bo myślałam ze ci się uda zaglądałam tu i kibicowałam ,czekałam aż skończysz nasze forum które robisz od miesiąca i zapewniałeś że zrobisz w 2dni

ale zmieniłam zdanie dwa dni temu wiesz co zrobiłeś ale nic ci to nie dało karma wraca 

MUSISZ MOCNIEJ KIBICOWAĆ

iHacks  <3

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i kto to mówi przypomnieć ci co mówiłeś jak chciałeś GM na tym J**** zbugowanym stojącym 2 miesiące  i mającym sie dobrze Białego INVADERSIE?

zrobie wam forum stronke ...... i co zrobiłeś dałeś kilka banów 

a jak stawiałeś serwer kłamiąc że pomagasz koledze (my już wiedzieliśmy od kilku dni ze stawiasz swój serwer )to wbiłęś na TS i pytałęs Białego jak co odbugować 

u ciebie testy trwają dłużej niż sama edycja

co do zarobku my przynajmniej nie płacimy graczą żeby chcieli u nas grać

Czy ja komuś zapłaciłem za gre?  L O L 

Opublikowano

Widze że Franklyn jestes strasznie zdesperowany chęcią posiadania serwera fajnie że tego bardzo chcesz ale widać że to nie wystarczy mam wrażenie 2 edycje w ciągu 2 tygodni o czymś to świadczy

Szkoda mi bo myślałam ze ci się uda zaglądałam tu i kibicowałam ,czekałam aż skończysz nasze forum które robisz od miesiąca i zapewniałeś że zrobisz w 2dni

ale zmieniłam zdanie dwa dni temu wiesz co zrobiłeś ale nic ci to nie dało karma wraca 

aga nie przesadzaj, dawaj do nas na serwer bedzie fajna imprezka, staniemy razem na spocie i pogadamy o tych problemach. Wszystko da sie zalatwic.

High rate ustawienia sa dobre, a do osoby, ktora pisala, ze na globie jest trudno to chyba o 10 lat sie spoznila z tym twierdzeniem, zreszta ja pamietam global z czasow kiedy za eventy typu mistrzostwa swiata byl exp x50 bo ilosc bramek z kazdego meczu sie kumulowala i jakos sie to przemnazalo, tym bardziej dla osoby full pay2win wbicie 400 zajeloby tyle samo czasu albo krocej co na privku z ustawieniami, ktore posiadala poprzednia edycja tego serwera.

testujemy i wylapujemy bugi/zmieniamy ustawienia i o ile zabezpieczenia beda na tyle dobre zeby powstrzymac marcina Z. przed kolejnymi krejzolskimi akcjami to serwer powinien troche pociagnac

Opublikowano

aga nie przesadzaj, dawaj do nas na serwer bedzie fajna imprezka, staniemy razem na spocie i pogadamy o tych problemach. Wszystko da sie zalatwic.

High rate ustawienia sa dobre, a do osoby, ktora pisala, ze na globie jest trudno to chyba o 10 lat sie spoznila z tym twierdzeniem, zreszta ja pamietam global z czasow kiedy za eventy typu mistrzostwa swiata byl exp x50 bo ilosc bramek z kazdego meczu sie kumulowala i jakos sie to przemnazalo, tym bardziej dla osoby full pay2win wbicie 400 zajeloby tyle samo czasu albo krocej co na privku z ustawieniami, ktore posiadala poprzednia edycja tego serwera.

testujemy i wylapujemy bugi/zmieniamy ustawienia i o ile zabezpieczenia beda na tyle dobre zeby powstrzymac marcina Z. przed kolejnymi krejzolskimi akcjami to serwer powinien troche pociagnac

Nawet jeżeli by się włamał tym razem to tylko jako GM , komendy GMów do dropienia itemków zostana wyłączone i jedyne co bd mógł zrobić to napisać na admin sayu : ) 

VulcanusMU serdecznie pozdrawia Marcina Zielaka : ) 

Opublikowano

brazylia 9:0 wygrala i wtedy exp na full buscie byl to gold vip czyli x3  i zrobili x27... najwiecej graczy naraz w historii... all 12 subow silver / gold  byly pelne w niektorych momentow... tylko pozstale 3 normall mialy troszke wolnego...

Opublikowano

sjbxh9.jpg

Marcin gdybys oddal sie w rece mpc forum albo policji to moglibysmy za ta kwote postawic calkiem sensowny serwer, nawet nazwalibysmy go REBEKA MU na twoja czesc, nie chcesz zrobic nam takiego prezentu?

Opublikowano

Może i bym wbiła pograła czemu nie ale na pewno nie u tego pana dlaczego

1.Nie dotrzymuje słowa

2. Jest kłamcą

3.Oczernia każdy konkurencyjny serwer jak 5 latek

Na poczatku myślałam że jest dorosły  i zawsze go broniłam gdy ktoś go atakowała ale musze przyznać ze mieli racje

otrzymał pasy do naszego forum żeby przenieść zawartość na forum które miał postawić i co zrobił 2 dni temu wbił i zrobił małe przemeblowanieale my sobie poradziliśmy z takim pseudo hakerem 

Po raz 3 testujecie i wyłapujecie bugi (których NIE MA) tak twierdzi twój Admin

możesz mi powiedzieć po co?przecież to śmiech na sali

sami wierzycie w to co piszecie?

Czy ja komuś zapłaciłem za gre?  L O L 

Na serwerze wprowadzliśmy NAGRODYarrow-10x10.png za dane osiągnięcia takie jak : 

- Za wbicie 400 lvl jako pierwszy otrzymujesz przelew 50 zł 

- Za wygranie edycji serwera czyli TOP1 w PVP/PK - 50 zł

- Za najwięcej czasu spędzonych godzin na serwerze -50 zł 

A co to niby jest nie zapłata za gre?

Ciekawe czy ty zarobisz na te nagrody bo tak często masz nowe edycje

Zanim oczernisz jakiś serwer najpierw postaw swój który postoi dłużej niż testy 

Pozdrawiam Bella z invaders.com.pl

Opublikowano

uhuhuhuh :D gruboo.

Nic wam z tym śmiesznym serwerkiem nie robiłem. 

Nie twój biznes jakie nagrody daje za poświęcony czas dla graczy. Wole dać niż robić donate ^^ 

Pisze - co myśle. To nie jest oczernianie i mam 6lat.

Siema !

Opublikowano

Bella mozliwe,ze jest w tym co napisalas ziarno prawdy ale nikt z obecnych graczy (nie ujmujac sprikerowi) nie przypisuje mu az takiej wielkiej roli, stanowisko admina jest bardzo wazne ale mysle, ze wybierajac serwer na ktorym zamierzasz grac nie warto sie kierowac wylacznie tym kto go stworzyl, pomimo tego ze nie darzysz go sympatia to zapraszam na testy i start na pewno bedzie dobra zabawa

Opublikowano

uhuhuhuh :D gruboo.

Nic wam z tym śmiesznym serwerkiem nie robiłem. 

Nie twój biznes jakie nagrody daje za poświęcony czas dla graczy. Wole dać niż robić donate ^^ 

Pisze - co myśle. To nie jest oczernianie i mam 6lat.

Siema !

I kolejne kłamstwo  to wycięte z poprzedniej prezentacji

2 tygodnie po starcie zostanie otwarty webshop , lecz z zoptymalizowanymi ustawieniami, tak aby było sprawiedliwie.

Webshop będzię posiadał następujące ustawienia : 

- Sety za PLN max do Dragon Seta

- Item może mieć maksymalnie 2 opcje + luck

- Item może być maksymalnie +11

-Wingi 3rd nie będą dostępne za PLN

-Nie wprowadzamy serwera VIP gdyż jak dla mnie jest to nie uczciwe.

Opublikowano

To są 2 różne serwery ^^ , widzę czytanie ze zrozumieniem boli. 

Z góry dzięki za podbijanie mi publikacji.. : ) 

Powiem  Ci , że jak czytam twoje posty to aż mi się śmiać chce. Piszesz w publikacji gdzie napisane jest,  że donate nie ma o tym , żejest? ^^ Jesteś genialna. 

Polecam Invaders !  : )  )) ) 

Masz kasę i nie masz coś z nią zrobić? WPADNIJ ! 

Testy serwera trwaja do czwartku prawdpodobnie. 

Ustawienia serwera na chwilkę obecną to : exp 9999 , drop 100 % ! 

Więc info już nie długo... 

Zapraszamy do testowania... im więcej testerów tym lepiej będzie grałó się na starcie   : )  )) 

Opublikowano

Dobra już napisałaś, że go nie lubisz. Ale co mnie to obchodzi? <_< Płacz mu na pw -.-  

Opublikowano

I kolejne kłamstwo  to wycięte z poprzedniej prezentacji

2 tygodnie po starcie zostanie otwarty webshop , lecz z zoptymalizowanymi ustawieniami, tak aby było sprawiedliwie.

Webshop będzię posiadał następujące ustawienia : 

- Sety za PLN max do Dragon Seta

- Item może mieć maksymalnie 2 opcje + luck

- Item może być maksymalnie +11

-Wingi 3rd nie będą dostępne za PLN

-Nie wprowadzamy serwera VIP gdyż jak dla mnie jest to nie uczciwe.

O TA CO O INNYM SERWERZE NAWIJA, ŁADNIE MASZ. 

iHacks  <3

Opublikowano

Piątek? chcesz trzymac testy przez tydzień to moze wez otworz Lot i dodaj anc i w sumie można juz bedzie pograc normalnie i pobawic sie na ringu w lorce. takie servery zazwyczaj stoja po 2 tygodnie do miesiaca to mozna powiedziec że server otwarty a nie beta testy ;p

Opublikowano

Z summką tu trochę lipa, jeśli to ma być pvp. Berseker nie dodaje dmg, chain lightning nie bije tak jak bić powninien -1 skill=1 hit na mobie pojedynczym, a zawsze jest 1 skill=3hity (mocny, sredni i slaby) . Dodatkowo tu bije 1 hita i porusza mobami-tak jak lighning u sm. 

Ps:

na testach nie ma w sklepie skilli: ref buff sumka, sleep summka i fire slasha dla mg. Te skille rowniez wgl nie dropia

Opublikowano

Z summką tu trochę lipa, jeśli to ma być pvp. Berseker nie dodaje dmg, chain lightning nie bije tak jak bić powninien -1 skill=1 hit na mobie pojedynczym, a zawsze jest 1 skill=3hity (mocny, sredni i slaby) . Dodatkowo tu bije 1 hita i porusza mobami-tak jak lighning u sm. 

Ps:

na testach nie ma w sklepie skilli: ref buff sumka, sleep summka i fire slasha dla mg. Te skille rowniez wgl nie dropia

Zgodze sie z toba sumka tu ssie u mg tez jest bug z flame strika

Piątek? chcesz trzymac testy przez tydzień to moze wez otworz Lot i dodaj anc i w sumie można juz bedzie pograc normalnie i pobawic sie na ringu w lorce. takie servery zazwyczaj stoja po 2 tygodnie do miesiaca to mozna powiedziec że server otwarty a nie beta testy ;p

Z tego co wiem lot jest caly czas otwarty bo bylem no ale anckow nie widac ;x

Proponuje rowniez dodac seedy do sklepu i ustawic sensowny drop itemow z socketami bo jak narazie mozna sobie o nich pomarzyc a to w koncu sa testy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...