Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Pełno Bugów" Podaj chociaż 1 bug, to po raz. Co do izumiego, to się zgodzę. Zrobił taki zuo, że aż zal było tam wchodzić, dopiero Liska poprosiłem, by wszedł i zrobił lepsze.

Osobiście mogę stwierdzić, że twoja postać nie osiągnęła nawet 130 lvl'u.

Twoim zdaniem ZUO  pełne bossów i metinów wpłynie dobrze na serwer? 

Wcale tak, to nie działa trzeba myśleć co się robi żeby nie zaszkodzić.  

Ale okej rozumiem twoją uzasadnioną krytykę. /iZumi 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Server Easy wiedz Zuo tez ma byc pierdolne bogi ? hmmm czasami sie kowal na WW nie respi i to na tyle z bogow ktore zauwazylem mam 18x lv i nie nazekam wiedz xD mi sie gra spoko pvp zaczyna sie balansowac na 200/250lv xD a widac ze wy niedorozwoje jestescie i chcecie robic pvp na 80/120lv wiedz zycze powodzenia klasy sa zbalansowane poprawil bym normalny resp bosow takich jak np. Zjawa,9Ogonow na krutszy czas ze wzgledu na to ze serwer Easy 

Po 2 pisze w prezce ze to Easy4Fun a nie Medium czy Hard wiedz ogarnijcie sie 

Opublikowano

Polecam jak najbardziej od samego startu juz mam 4 tysiecy godzin przegranych.

co do gry ogolnie na malych levelach przyjemnie ale po 130+ trzeba strasznie duzo dropic perelek itd.

chodzi mi tutaj malze od handlarki i redki troche slaba dropia a trzeba ich bardzo duzo tak wiec eq troche czasu trzeba

poswiecic na wiekszych levelach bo strasznie pali i slabo dropi. no i jeden minus ze duzo bugow jest ale to dopiero start serwera.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Nie chodzi o to, bo doceniam to, że staracię się jak możecie. Ale jeśli już robi zuo, to wiesz. Nie mówię nic złego o nim, tylko taka uwaga. Zróbcie coś, jakaś reklama lub coś. Nie dawno o tej godzinie było po 600/700 osób, teraz jest 300/400 .

Opublikowano

Nie chodzi o to, bo doceniam to, że staracię się jak możecie. Ale jeśli już robi zuo, to wiesz. Nie mówię nic złego o nim, tylko taka uwaga. Zróbcie coś, jakaś reklama lub coś. Nie dawno o tej godzinie było po 600/700 osób, teraz jest 300/400 .

Jest środek tygodnia, w weekend było +800 więc nei możesz tego tak porównywać, teraz rusza nowa reklama.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jest środek tygodnia, w weekend było +800 więc nei możesz tego tak porównywać, teraz rusza nowa reklama.

W d***e z waszą reklamą, jeżeli drop ze smoka jest słaby.. ludzie na wh wchodzą do komnat.. jest sporo bugów, a zero konserwacji.. 

Liczna graczy nie bd wzrastać, a spadać. Postawiliście serwer dla zarobku, bo nie macie nawet czasu, aby zrobić konserwacje.. 

Przekładacie przerwy techniczne.. jesteście mało słowni i nie można na Was liczyć.. tyle w temacie.. 

c8f7.png

Opublikowano

W d***e z waszą reklamą, jeżeli drop ze smoka jest słaby.. ludzie na wh wchodzą do komnat.. jest sporo bugów, a zero konserwacji.. 

Liczna graczy nie bd wzrastać, a spadać. Postawiliście serwer dla zarobku, bo nie macie nawet czasu, aby zrobić konserwacje.. 

Przekładacie przerwy techniczne.. jesteście mało słowni i nie można na Was liczyć.. tyle w temacie.. 

Drop ze smoka slaby? Trzy strony temu pisales ze juz masz all eq do pvp zrobione wiec do czego ci ten smok?

Drop z smoka jest dobry, a to ze kazdy chce full eq w 5dni to juz wiecie.

Ja w 2dni zrobilem bron 250,zbroje 200+9,kolczyki,branse,naszyjnik 200 ;) I nie to ze siedzialem 20h i dropilem, jeden dzien 2h oraz dzisiaj 1h...

@Edit

Dalej nie widze tej reklamy ;) A liczba graczy powoli spada.

je0o.png

Opublikowano

Jak już to 400/500 w czwartek pojawi się pierwszy odcinek u Diablo i musimy poczekać chwile bo ( większość) YT nagrywa teraz z jakiś serwerów. 

Update też będzie boty są banowane codziennie. Ale wszystkich nie da się zbanować nie jesteśmy botami i nie siedzimy 24/7 przed komputerami mamy również własne życie. 

Opublikowano

To jutro będzie ten update? Mam nadzieję że dodacie tego bs

Tak bs 7  był niestety kolidował z oknem petów dlatego został usunięty. 

Postaramy się go dodać w kolejnej aktualizacji :)

Opublikowano

Up tego update nigdy się nie doczekamy, ciągle zmieniają datę, a nawet nie poinformują graczy.

Aktualizacja miała być w sobotę, później przełożyli na dziś, ale niestety iZumi ma ważniejsze sprawy i będzie dopiero w sobotę, więc nie liczyłabym na jakikolwiek postęp z serwerem.

Bardzo dużo graczy odeszło, gildia BadTeam odeszła. Wiele osób, które miały już zrobione eq posprzedawało konta. 

c8f7.png

Opublikowano

Up tego update nigdy się nie doczekamy, ciągle zmieniają datę, a nawet nie poinformują graczy.

Aktualizacja miała być w sobotę, później przełożyli na dziś, ale niestety iZumi ma ważniejsze sprawy i będzie dopiero w sobotę, więc nie liczyłabym na jakikolwiek postęp z serwerem.

Bardzo dużo graczy odeszło, gildia BadTeam odeszła. Wiele osób, które miały już zrobione eq posprzedawało konta. 

Całe szczęście skończyłem już tu grać bo wiedziałem co bd ;) Diablo nic wam nie da bo widać to po serii z argentusa... ze te 15 letni chłopiec nie przyciąga graczy.

Botów masa mam w c**j demek na lapku i ludzie grający na wh mając 100 lv ma teraz pewno 200+ bo nie byli banowani ^^

Z dungami to prawda ze prawie wszyscy smigali tam na WH.. zawiodlem sie w c**j i stracilem tutaj 30h mojego życia...

Opublikowano

Botow?;) ściągnij bota i graj,.tu chodzi tylko o to żeby wbić max lvl i robic pvp, nie ma expa jak na hard ze ludzie płaczą ze ktoś na bocie expi i ma większy lvl. A boty są banowane, wiem po swojej gildi jak 2 zbanowali na wh i juz grają bez tego.

Opublikowano

Dziś rano zmieniłam nick TrikuTrikuMrauu na 4Nell i moje konto jest nadal zablokowane. Od dłuższego czasu próbuję się dobić do administracji, aczkolwiek nic z tego. iZumi i Surek byli na ts, aczkolwiek siedzieli na poczekali, choć tam pisałam, to nikt mi nie odpisał, a niestety na pw nie można pisać. Zgłosiłam sprawę do Liska, aczkolwiek on nic nie może zrobić, miał powiadomić iZumiego, ale nie widzę tego efektów. Gdzie jest administracja, czy ktoś się zainteresuje tym serwerem? Liczba graczy spadła z 700 na 400 .. :( robi się nie ciekawie. 

c8f7.png

Opublikowano

Dziś rano zmieniłam nick TrikuTrikuMrauu na 4Nell i moje konto jest nadal zablokowane. Od dłuższego czasu próbuję się dobić do administracji, aczkolwiek nic z tego. iZumi i Surek byli na ts, aczkolwiek siedzieli na poczekali, choć tam pisałam, to nikt mi nie odpisał, a niestety na pw nie można pisać. Zgłosiłam sprawę do Liska, aczkolwiek on nic nie może zrobić, miał powiadomić iZumiego, ale nie widzę tego efektów. Gdzie jest administracja, czy ktoś się zainteresuje tym serwerem? Liczba graczy spadła z 700 na 400 .. :( robi się nie ciekawie. 

Przecież napisałeś temat na forum, poprosiłem cię o nicki i podałeś. iZumi już o tym wie i jak będzie miał czas to zrobi, tak jak dla innych. 

Pozdrawiam, Chelioz.

denzel.png

Opublikowano

Nie spadła liczba graczy tylko boty/bs już znikły ponieważ większość osób zrobiło już eq.  

A reklama rusza małymi krokami więc spokojnie.  

Problem jest ze stroną ( zmiana nicku ) Bombka aktualnie jest zajęty ( nasz koder ) 

Jutro o godzinie 13/14 twoje konto będzie już w pełni sprawne przepraszamy za utrudnienia :) 

Opublikowano

Czyżby po serwie ? bo właśnie go wywaliło , swoją drogą na CH 2 nie można sie wogule zalogować przy ok 180 graczach pisze że przekroczona liczba graczy na ten CH  < LoL > to CH 2 ma limit 30 ?

Opublikowano

Czyżby po serwie ? bo właśnie go wywaliło , swoją drogą na CH 2 nie można sie wogule zalogować przy ok 180 graczach pisze że przekroczona liczba graczy na ten CH  < LoL > to CH 2 ma limit 30 ?

Przerwa była, już działa.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK

jakie masz wytlumaczenie ze wyskakuje error c++ 2/4 luda co grają na tym serwie? :)

nie dręcz chlopaka

on nie potrafi tego naprawic, nigdy tego nie naprawil, na kazdym jego serwerze tak jest

Opublikowano

Nie spadła liczba graczy tylko boty/bs już znikły ponieważ większość osób zrobiło już eq.  

A reklama rusza małymi krokami więc spokojnie.  

Problem jest ze stroną ( zmiana nicku ) Bombka aktualnie jest zajęty ( nasz koder ) 

Jutro o godzinie 13/14 twoje konto będzie już w pełni sprawne przepraszamy za utrudnienia :)

Moje konto jest nadal zablokowane, ile mogę czekać? 

Dziś ma być zuo, a ja nie mam ani postaci, ani eq, które jest na niej. 

Brak możliwości gry.. 

c8f7.png

Opublikowano

Moje konto jest nadal zablokowane, ile mogę czekać? 

Dziś ma być zuo, a ja nie mam ani postaci, ani eq, które jest na niej. 

Brak możliwości gry.. 

musisz czekac naa mileniuma, bo raczej surek sie nie odezwie <lol2>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...