Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer lipa mam eq na 150+ lv  mam 162 lv  mam perf eq  i w BM na 100 lv wale po 10k a on mi sypie po 30k coś chyba nie tak  kończę przygodę na tym servie powodzenia

Opublikowano

Serwer nie nadaje się do grania ja dla mnie. Co chwila można spotkać kogoś na WH albo Kammermodzie, i niestety ilość graczy odstrasza. Po za tym jak dla mnie odpycha wygląd zbroi i broni - żałuję że nie powstaną serwery które zrobią w końcu coś innego niż hwangi, i sety dostępne na większości serwerów (runiczne itp..)... Nudzi to już i odstrasza od grania. Ale mimo wszystko powodzenia.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nudy straszne, te niby nowe mapy to na 60% serwerach prywatnych znajdziesz.

To jest reaktywacja senthi... 

Serwer nie nadaje się do grania ja dla mnie. Co chwila można spotkać kogoś na WH albo Kammermodzie, i niestety ilość graczy odstrasza. Po za tym jak dla mnie odpycha wygląd zbroi i broni - żałuję że nie powstaną serwery które zrobią w końcu coś innego niż hwangi, i sety dostępne na większości serwerów (runiczne itp..)... Nudzi to już i odstrasza od grania. Ale mimo wszystko powodzenia.

N

Serwer lipa mam eq na 150+ lv  mam 162 lv  mam perf eq  i w BM na 100 lv wale po 10k a on mi sypie po 30k coś chyba nie tak  kończę przygodę na tym servie powodzenia

DMG BM będzie zmniejszone do niedzieli. 

o tak 700 osób odstrasza fakt :) 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie mogee odpalić waszego klienta na windows7 32bit

Dałem zgodności i wszystk,odpalić mogę patcher,config a po daniu start gry bądź odpaleniu karies.exe nic sie nie dzieję nawet w procesach nic nie ma ;/ 

Ma ktoś jakiś pomysł ?

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwer na początku wydawał się fajny ale... 

raz ze administracja nie odróżnia serwera EASY/4Fun tylko po to żeby zainteresować graczy prezentacją oraz zachęceniem do wejścia na serwer

exp... dośc slaby jak na "easy/4fun" mapa 105 haha mapa 120 jeszcze gorzej dalej nw jak jest 

ulepszanie eq na 80 lvl 40% na ulepszenie i po 2 kazdej perly ;/ 

drop rzeczy do biologa tak dobry ze trzeba robic kolejne dropy bo albo biolog w ciul spali albo za szybko nabijemy lvl i nie beda nam dropic( pierscien anty expa TYLKO IS za 20 zl)

dungeony trzeba robic w 3 os nie ciekawie

pvp bm i dagger wygorowane ;/ fajnie ze postacie body nie "padna od sstrefki"

wiem ze to reaktywacja jakiegos tam serwera ale można by  troszke zmienic

ogolnie po przegraniu kilkunastu godzin  nie polecam serwera 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Administracja sie obijała  ze  zmienią dmg mobów  Is drogi jak na  easy/4fun i nie można tych prawie rzeczy zdobyc w grze tylko is 

raz ze administracja nie odróżnia serwera EASY/4Fun tylko po to żeby zainteresować graczy prezentacją oraz zachęceniem do wejścia na serwer

exp... dośc slaby jak na "easy/4fun" mapa 105 haha mapa 120 jeszcze gorzej dalej nw jak jest 

drop rzeczy do biologa tak dobry ze trzeba robic kolejne dropy bo albo biolog w ciul spali albo za szybko nabijemy lvl i nie beda nam dropic( pierscien anty expa TYLKO IS za 20 zl)

To jest prawda 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Mi chodzi o to ze z tych 850 graczy -  300 to osoby bonujace sobie ekwipunek ;)

ale że ci się serwer nie podoba to nie oznacza że musisz od razu wymyślać sobie takie ogromne liczby xD jest do 150 botów nie więcej

dmg sury bm będzie zmniejszone do niedzieli

Serwer nie nadaje się do grania ja dla mnie. Co chwila można spotkać kogoś na WH albo Kammermodzie, i niestety ilość graczy odstrasza.

za dużo graczy?

Dodacie tego 7 slotowego bs? Bo wybonowanie perf tarcz mija sie z celem..

pisali wcześniej w temacie że dodadzą go w następnej aktualizacji

Jest szkatułka serwerowa ? dropią sztabki ?

dropią blaski, sztabki

exp... dośc slaby jak na "easy/4fun" mapa 105 haha mapa 120 jeszcze gorzej dalej nw jak jest  po prostu nie wiesz gdzie expić

ulepszanie eq na 80 lvl 40% na ulepszenie i po 2 kazdej perly ;/ z smoka dropi po 50 pereł

drop rzeczy do biologa tak dobry ze trzeba robic kolejne dropy bo albo biolog w ciul spali albo za szybko nabijemy lvl i nie beda nam dropic( pierscien anty expa TYLKO IS za 20 zl) poprawili biologa i nie trzeba robić dropów. problem był jedynie z pąmiatkami więc dodali je do sklepu.

dungeony trzeba robic w 3 os nie ciekawie tutaj sie zgodzę - dla niektórych to może być problem

pvp bm i dagger wygorowane ;/ fajnie ze postacie body nie "padna od sstrefki"   będą nerfy

Opublikowano

W końcu ktoś kto powiedział dlaczego nie poleca serwera i to uargumentował. Ciebie powinni zabalsamować to rzadkość! 

Dzięki za opinię nawet negatywną ale uargumentowaną.  Serwer nie musi się wszystkim podobać. Każdy woli coś innego tobie serwer nie przypadł do gustu tak się zdarza. 

Administracja sie obijała  ze  zmienią dmg mobów  Is drogi jak na  easy/4fun i nie można tych prawie rzeczy zdobyc w grze tylko is 

To jest prawda 

Gra jest w 100% darmowo nikt Ci nie karze zaglądać do itemshopu.  

Nie obijamy się tylko siedzimy pomagamy i odpisujemy lecz wszystkim się nie da odpisać.  

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

W końcu ktoś kto kto powiedział dlaczego nie poleca serwera i to uargumentował. Ciebie powinni zabalsamować to rzadkość! 

Dzięki za opinię nawet negatywną ale uargumentowaną.  Serwer nie musi się wszystkim podobać. Każdy woli coś innego tobie serwer nie przypadł do gustu tak się zdarza. 

a prosze bardzo ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Zapewne będzie to samo co na Lanerisie, rozdawanie rang kolega, rozdawanie kont po 9kkk+ sm, a najlepsze i tak co było? nawet nie potraficie zrobić balansu klas :) życzę wam abyście nie musieli robić co chwilę resetów aby więcej kasy wpadło, NIE POLECAM.

Opublikowano

Kto zajmuje się pomocą z płatnościami online? Bo wysłałem 50zł przez paypal mam potwierdzenie wysłania na stronie pisze, ze doładowano jednak sm nie dostałem ani nie ma nic w operacjach konta. 

Opublikowano

Serwer jest na prawdę bardzo fajny, exp nie jest trudny, wystarczy na 105lvl pójść na katakumby i tam dobić 140lvl. 

Bryłki bardzo szybko się dropi na ww, aktualnie osiągnełam prawie wszystko, więc czekam na aktualizację.

c8f7.png

Opublikowano

ale że ci się serwer nie podoba to nie oznacza że musisz od razu wymyślać sobie takie ogromne liczby xD jest do 150 botów nie więcej

hah xD

150 botow? chyba na ch4 m1 jinno o 1:00 

Ktos juz tu wspomnial o Lanerisie i mial racje, trikutrikumrau tak bardzo broni serwera, że moze cos dostaje :0 nie mi wnikac

Ale chociaz nie klamcie ze to easy/4fun tylko easy/medium

jest roznica mala :D

Opublikowano

Kto zajmuje się pomocą z płatnościami online? Bo wysłałem 50zł przez paypal mam potwierdzenie wysłania na stronie pisze, ze doładowano jednak sm nie dostałem ani nie ma nic w operacjach konta. 

Zgłoś do izumiego na forum Lub pw na fanpage kariesa;)

Serwer istna porażka nie polecam licznik podkręcony 800? widzę max 15

Kilka stron wstecz patrz, no ale cóż Ty powiesz że i tak kręcony ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Server jak najbardziej polecam- ale fajnie by było jak byście robili więcej eventów a zwłaszcza teraz to napewno zostanie więcej osób i więcej przybędzie jak sie dowiedzą że jest dużo eventów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...