Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś na pw podesłać WH na ten serwer? :)

Ciekawa prezka wbije i może zostanę na dłużej :))

Jaki drop z szkatułek blasku księżyca? Sztabki sellać czy otwierać?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lubię krytykować, lecz BM oraz DAGGER to są postacie tak podrasowane, że jeśli masz całe EQ już ulepszone do jakiegoś poziomu, taki BM potrafi bez EQ uderzyć cię po 50 k ze sfery, to samo dagger, który z byle jakim ekwipunkiem potrafi dać takie hity, że to szok jest  :huh:.

Jeszcze mnie, to interesuje.
20r3bph.png

A tak to chyba wszystko jest okej, polecam.

Opublikowano
20r3bph.png

On jest czysty :).

Czemu wywaliliście bs 7 slotowy? :/

A kiedy go dodali? Bo od początku serwera był 1slotowy. Chyba że czegoś nie wiem.

Mógłby ktoś podesłać link do jakiegoś dobrego bs'a? Ten od unpublisheda za wolno bonuje, od padmaka to samo. Nie działa w nich zmiana opóźnienia.

Opublikowano

On jest czysty :).

A kiedy go dodali? Bo od początku serwera był 1slotowy. Chyba że czegoś nie wiem.

Mógłby ktoś podesłać link do jakiegoś dobrego bs'a? Ten od unpublisheda za wolno bonuje, od padmaka to samo. Nie działa w nich zmiana opóźnienia.

P: Czy na serwerze jest legalny BS?

O: Tak Bs został wbudowany do klienta siedmioslotowy

kozakreggae.jpg

Opublikowano

P: Czy na serwerze jest legalny BS?

O: Tak Bs został wbudowany do klienta siedmioslotowy

Tak bs 7  był niestety kolidował z oknem petów dlatego został usunięty. 

Postaramy się go dodać w kolejnej aktualizacji :) 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Tak trochę strona nie działa. 

Pisze, że nie może się połączyć.

@Edit

Wszystko działa.

btw. Jak z wkładaniem kd? 100% czy pali jak cholera? Nie zauważyłem informacji o kd.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Tak trochę strona nie działa. 

Pisze, że nie może się połączyć.

@Edit

Wszystko działa.

btw. Jak z wkładaniem kd? 100% czy pali jak cholera? Nie zauważyłem informacji o kd.

Pali dość często, aczkolwiek nie jest nie możliwe włożenie

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc bo już od godziny się denerwuje może mi ktoś powiedzieć jak wypełnić KeyCAPTCHA bo ustawiam zdjęcia i nic się nie dzieje nie wiem jak inaczej to zrobić mogliście podać na litery czy coś bo znając dużo osób ma problem i za to macie mało graczy.

Opublikowano

Nie da się expić na grocie v4 mam 132 lv i z pd leci mi jakiś nie cały 1 % ze spota a w grocie v3 są tak małe spoty zin że szkoda gadać jednym słowem lipa

Opublikowano

Wszystko spoko gdyby nie to, że na serwerze spędziłam równe 7min. dlaczego? Ciągle mnie wywala, wchodzę przez patchera błąd C++, wchodzę przez drugą opcję, błąd z pytajnikami. Więc nawet nie widzę sensu zabiegania o to by ktoś mi z tym pomógł. 

Powodzenia.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Pobralem clienta (z 3 linku chyba), normalnie sie pobral, wypakowalem, odpalilem patchera (nic nie pobralo) client sie otworzyl, zrobilem postac i po wybraniu postaci laduje sie do 93% i wywala clienta.
czegos chyba brakuje bo moj client zajmuje 1,4gb a u kazdego z tego co wiem jest 1,6gb.
Jakim cudem? client sie bez problemow sciagnal, patcher nic nie pobieral.

Jakies pomysly?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Same boty jak ktos wyzej wspomnial :) tak jest na kazdym ch i kazde miasto ;-; liczac razem okolo dziennie 200botow, i widac tak naprawde w jakim wieku sa gracze :) max 13lat srednio bo online gracze ktorzy graja jest 100 czyli srednio liczac 1/5 to gracze normalni 
reszta to boty i dzieci(bez obrazania dzieci) a jednak bony nie tak latwo wchodza :D

Moja odpowiedz jest nie zlozona ale do zrozumienia 

post-802090-0-04590600-1425942715_thumb.jpg

Opublikowano

Same boty jak ktos wyzej wspomnial :) tak jest na kazdym ch i kazde miasto ;-; liczac razem okolo dziennie 200botow, i widac tak naprawde w jakim wieku sa gracze :) max 13lat srednio bo online gracze ktorzy graja jest 100 czyli srednio liczac 1/5 to gracze normalni 

reszta to boty i dzieci(bez obrazania dzieci) a jednak bony nie tak latwo wchodza :D

Boty mają powyżej 90 lvl.. fantastycznie.. 

c8f7.png

Opublikowano

Ty jesteś chyba chory na głowę.

Boty ? Hahah xD 

Znajdź mi serwer gdzie kur*a nikt nie używa bs'a na serwerze easy, masz ból dupy bo nie potrafisz wgrać bs'a?

z tego co widać na ss tam są same 90+ wiec o jakie boty Ci chodzi miernoto...

100 graczy online? Widać, że grasz na serwerze 20 minut.

100 graczy to jest w samej grocie av2.

Radzę sie zapoznać z serwerem zanim coś o nim powiesz.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ty jesteś chyba chory na głowę.

Boty ? Hahah xD

Znajdź mi serwer gdzie kur*a nikt nie używa bs'a na serwerze easy, masz ból dupy bo nie potrafisz wgrać bs'a?

z tego co widać na ss tam są same 90+ wiec o jakie boty Ci chodzi miernoto...

100 graczy online? Widać, że grasz na serwerze 20 minut.

100 graczy to jest w samej grocie av2.

Radzę sie zapoznać z serwerem zanim coś o nim powiesz.

Mi chodzi o to ze z tych 850 graczy -  300 to osoby bonujace sobie ekwipunek ;)

No niezle, pamietajmy ze ich bylo 300 o godzine 00:00 czyli az wbiej zobaczyc dzisiajw  godzinach szczytu

(I nie obrazaj bo nie wiesz ile mam lat i kim jestem ;) a moze to swiadczyc jedynie o twojej inteligencji)

@TrikuTrikuMrauu

ehh moja wina ze graczą nie chce sie robic multikont i siedza na +90?

Bot to bot - stoi sobie i bonuje ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...