Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Milenium nic tu nie może, a reszta ma ciężko ruszyć tyłek i tylko serwer i gracze na ty cierpią, jeżeli ktoś jest nieodpowiedzialny, to nie powinien stawiać serwerów. 

c8f7.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest profesjonalny Team.

;-;

bląd z  ??? ??? ??? to wina ze nie mam net framework a mam i nadal wyskakuje.

No czysta profeska. :D

Opublikowano

Tu jest bardzo profesjonalny team, odsyłanie od jednego do drugiego! 

Od wczoraj czekam na ts i jeszcze nikogo z team się nie doczekałam.. iZumi wyznaje zasadę, że wejdzie na poczekalnie i obowiązek codziennej obecności na ts zostaje wypełniony. 

c8f7.png

Opublikowano

Jakie zuo? Kiedy? Niggdzie takiej informacji nie ma... Jesli admin pisze takie cos w grze to info na stronie rowniez powinno sie znalezc... Porazka

Opublikowano

Milenium nic tu nie może, a reszta ma ciężko ruszyć tyłek i tylko serwer i gracze na ty cierpią, jeżeli ktoś jest nieodpowiedzialny, to nie powinien stawiać serwerów. 

Sprawdź teraz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer nie dopracowany. Po pierwsze nie jest Easy/4FUN.

Jeśli spotkasz BM-a  na spocie to już masz po nim. Nie ważne jaki lvl. Całe Full eq na 120lvl a składa mnie 100 BM.

Ogarnijcie expa mapa 105/120 tam się nie opłaca wgl chodzić. 

Opublikowano

Serwer nie dopracowany. Po pierwsze nie jest Easy/4FUN.

Jeśli spotkasz BM-a  na spocie to już masz po nim. Nie ważne jaki lvl. Całe Full eq na 120lvl a składa mnie 100 BM.

Ogarnijcie expa mapa 105/120 tam się nie opłaca wgl chodzić. 

Od kiedy na 120levelu bierze się pvp?

Jakie zuo? Kiedy? Niggdzie takiej informacji nie ma... Jesli admin pisze takie cos w grze to info na stronie rowniez powinno sie znalezc... Porazka

Będzie info na forum jutro/pojutrze.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

potrafisz czytac

ja tez darowalem sobie serwer bo bm ma powalone dmg

Opublikowano

Skoro jest eq do pvp już na 100lvl?? Przecież na każdym lvl jest możliwe PVP. Takie nie logiczne myślenie. Choćby, żeby zawalczyć o spota. :) A trzeba się bić, bo dużo ludzi. 

Opublikowano

Event zuo jest dzisiaj o godzinie 20 tak jak zapowiadałem na fanpage serwera.  

Surek mógł się pomylić ponieważ on jest od strony serwera i od połowy płatności. 

Jego nie ma prawa interesować, to kiedy jest event, jaki i dlaczego. Więc mógł się pomylić i nie miejcie mu tego za złe. Spełnia swoje obowiązki w 100% strona chodzi tak jak należy z dedykiem  również nie mamy żadnego problemu. 

Obowiązki są dzielone na dwie osoby na mnie i surka ale teraz jest taki okres, że nie mamy czasu ze sobą pogadać i z tego wynikają takie małe błędy.  Za co was przepraszamy jeszcze tydzień góra dwa i wszystko wróci do normy będziemy mieli więcej czasu niż w tym momencie.  

Update tak jak ostatnio napisałem odbędzie się z soboty na niedziele o 1/2 w nocy potrwa do 1 godziny.  

/iZumi 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

a client dalej nie działa zróbcie coś z nim bo do dupy jest a serwer fajny tylko opcja moda zostaje =_=

Jeśli Ci wyskakuje ?? ??? ???? lub c++, to się nie masz co dziwic, bo surek tego nie potrafi naprawic. ;-)

Opublikowano

Jeśli Ci wyskakuje ?? ??? ???? lub c++, to się nie masz co dziwic, bo surek tego nie potrafi naprawic. ;-)

Czy ty nie rozumiesz tego, że on się tym nie zajmuje? On jest po to, by robić eventy, banować, zajmować się płatnościami serwera, stroną, forum...

Opublikowano

Czy ty nie rozumiesz tego, że on się tym nie zajmuje? On jest po to, by robić eventy, banować, zajmować się płatnościami serwera, stroną, forum...

sry, <lol2>

ale sam iZumi  nie potrafi tego naprawic, bo on jest chyba tutaj technikiem c'nie? :)

Opublikowano

sry, <lol2>

ale sam iZumi  nie potrafi tego naprawic, bo on jest chyba tutaj technikiem c'nie? :)

Napisał Ci, że nie potrafi? Czy sam to wywnioskowałeś?

Opublikowano

sry, <lol2>

Wiesz co teraz to nie chodzi o  to, że nie potrafię. Bo niby zrobiliśmy tak że działa bynajmniej mi przez tyle czasu nie wywaliło ani jednego błędu. Ale sprawdzimy to jeszcze 10000x dokładnie w next tygodniu po update. 

Opublikowano

wgl sie nie odpala i tu jest zong bo patcher działa i 10 innych serwerów sprawdzałem i działa a tu tylko na modzie mozna grać bo klient nawet nie raczy sie uruchomic ;x

mojasygnan.png

Opublikowano

Mam takie małe pytanie.

Czemu jest tylko 413 osób online, gdzie tydzień temu o tej porze było ok. 800 osób?

Brak reklamy serwera, że ludzie odchodzą, a nowi nie przychodzą?

Pytam się bo serwer jest bardzo fajny, a tu takie coś ;/

Opublikowano

Mam takie małe pytanie.

Czemu jest tylko 413 osób online, gdzie tydzień temu o tej porze było ok. 800 osób?

Brak reklamy serwera, że ludzie odchodzą, a nowi nie przychodzą?

Pytam się bo serwer jest bardzo fajny, a tu takie coś ;/

Reklama nowa startuje, a gra tak naprawdę tyle samo osób bo wtedy grały boty(bsy), ale doprowadzimy spokojnie do ilości graczy +800 :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Reklama nowa startuje, a gra tak naprawdę tyle samo osób bo wtedy grały boty(bsy), ale doprowadzimy spokojnie do ilości graczy +800 :)

caly czas piszesz, ze reklama startuje i jakos jej nie widac

Opublikowano

caly czas piszesz, ze reklama startuje i jakos jej nie widac

Proszę 

1 odcinek od diablo 

GP nagrał dla nas Artur pierwszy odcinek z serii u niego na kanale w sobotę. 

Robimy już coś w kwestii reklamy serwera spokojnie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...