Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh

to moze teraz zaczna ludzie spamic zebyscie im dali SM to tez dacie ?

;d

Co to za porównanie -,- 

Mam parę pytań ...

Zwiększycie spoty na av3? Chodzi o ziny.

Zwiększycie exp z tych mobów na początku av3?

Zwiększycie szanse na lot red perły z małży, bo strasznie słabo lecą..

Dacie szybszy resp spotów?

Jest okej jak widać już jedna osoba ma 248 poziom.  

zrobcie cos z tym kodem przy rejestracji bo się nie da założyć konta

Wystarczy dodać/ koty do kotów psy do psów itd chyba, to nie jest skomplikowane? 

6222704500-1434194730.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer za darmo nie stoi wybacz. 

Dzisiaj odbędzie się konkurs na naszym forum oczekujcie :)

TO TY ROBISZ SERWER, TO TY GO OPLACASZ I TO TY CHCESZ ZEBY KTOS TU GRAL, TAKZE SMIETNIKU TAKIE TEKSTY ZOSTAW DLA SIEBIE. Macie robic wszystko, zeby miec ludzi na starcie wy yebane wiesniaki w gumakach z pola oderwane. #serwer za darmo nie stoi, wybacz. Czyli stawiasz go pod "IS" jak to sie mowi na dzikim zachodzie. nabarac kasy od malych bobow, potem zamknac serwer, bo DEDOSY i tyle swiat widzial TheLiska.

Opublikowano

TO TY ROBISZ SERWER, TO TY GO OPLACASZ I TO TY CHCESZ ZEBY KTOS TU GRAL, TAKZE SMIETNIKU TAKIE TEKSTY ZOSTAW DLA SIEBIE. Macie robic wszystko, zeby miec ludzi na starcie wy yebane wiesniaki w gumakach z pola oderwane. #serwer za darmo nie stoi, wybacz. Czyli stawiasz go pod "IS" jak to sie mowi na dzikim zachodzie. nabarac kasy od malych bobow, potem zamknac serwer, bo DEDOSY i tyle swiat widzial TheLiska.

i co w tym dziwnego? tak jest z każdym serwerem..

VsxuB58.png

Opublikowano

Serwer za darmo nie stoi wybacz. 

Dzisiaj odbędzie się konkurs na naszym forum oczekujcie :)

Jeżeli robisz serwer i chcesz na nim zarobić to nie tak, że ten który wyjebie miliony jest lepszy. No błagam.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Stary co spinasz dupsko luz to tylko internet.. :D Płaczesz jakby ktoś Ci ksuł na keries XDD

Opublikowano

Stary co spinasz dupsko luz to tylko internet.. :D Płaczesz jakby ktoś Ci ksuł na keries XDD

Sram na metina, tylko taki idiota stawia serwer, zeby was wykurwi c na wyplate matki, potem znika w niewyjasnionych okolicznosciach. DATS ŁAJ PLACZE. Nie polecam serwera.

Opublikowano

­

Sram na metina, tylko taki idiota stawia serwer, zeby was wykurwi c na wyplate matki, potem znika w niewyjasnionych okolicznosciach. DATS ŁAJ PLACZE. Nie polecam serwera. ZAPRASZAM NA CRADOSMT2.

Hejt, hejt i hejt. Może niech od razu usuną IS, żeby nie było, że pod IS? A hajs za maszynę, reklamę itp. to może z własnej kieszeni mają dawać, tylko po to, żeby sobie gracze grali? Nikt serwera nie będzie sam opłacał. Myślisz, że jak było z Cradosem przed reworkiem?   

tenor.gif

Opublikowano

­

Jaki debil, ja nie mogę. Może niech od razu usuną IS, żeby nie było, że pod IS? A hajs za maszynę, reklamę itp. to może z własnej kieszeni mają dawać, tylko po to, żeby sobie gracze grali? Nikt serwera nie będzie sam opłacał. Myślisz, że jak było z Cradosem przed reworkiem?   

Dokładnie tak samo - serwer na siebie nie zarabiał a teraz jest odwrotnie $_$.

Opublikowano

Jest okej jak widać już jedna osoba ma 248 poziom.  

To jest serwer "easy" a spoty na zinach są za małe, wypadało by je zwiększyć ... Zrób najlepiej ankietę :)

Opublikowano

To jest serwer "easy" a spoty na zinach są za małe, wypadało by je zwiększyć ... Zrób najlepiej ankietę :)

Ziny za dużą biją... Za małe spoty.. Za wolno się respią.. co wy jeszcze kur.. chcecie? Nic Wam nie pasuje, dajcie sobie spokój. 

c8f7.png

Opublikowano

Moim zdaniem administracja nie widzi nic, co jest w poza obszarem czubka ich nosa. Serwer nie jest tworzony od graczy dla graczy, tylko dla administracji. 

Ludzie się skarżą, że za mały exp, no niestety trzeba się pomęczyć, mi to nie przeszkadza, ale jak inni się skarżą to powinni coś z tym zrobić.

Pewnie zaraz Lisek wyskoczy, że są już wysokie lvl, no przepraszam bardzo, jak się stoi w nocy na spacji, to oczywiście, że ten lvl jest w stanie się wbić. 

Jestem za zwiększeniem spotów, albo expa, bo ludzie odchodzą, a połowa licznika, to boty które miksują i dropy, gdyż ludzie lecą na dwie postacie, a nawet trzy.

Jedna expi na spacji, drugą się dropi, a trzecia zmienia bony, więc .. co to za gra? .. 

c8f7.png

Opublikowano

Moim zdaniem administracja nie widzi nic, co jest w poza obszarem czubka ich nosa. Serwer nie jest tworzony od graczy dla graczy, tylko dla administracji. 

Ludzie się skarżą, że za mały exp, no niestety trzeba się pomęczyć, mi to nie przeszkadza, ale jak inni się skarżą to powinni coś z tym zrobić.

Pewnie zaraz Lisek wyskoczy, że są już wysokie lvl, no przepraszam bardzo, jak się stoi w nocy na spacji, to oczywiście, że ten lvl jest w stanie się wbić. 

Jestem za zwiększeniem spotów, albo expa, bo ludzie odchodzą, a połowa licznika, to boty które miksują i dropy, gdyż ludzie lecą na dwie postacie, a nawet trzy.

Jedna expi na spacji, drugą się dropi, a trzecia zmienia bony, więc .. co to za gra? .. 

Wy zawsze macie się do czegoś przyczepić jak by było, 200 osób to byś napisał, że mało jak jest 800 piszesz, że połowa to boty.  Wcześniej było, że exp słaby w av3 okej zwiększyłem teraz jak to zobaczyliście to zaczyna się spam o zwiększenie expa na wszystkich mapach. 

Dla was powinno być wszystko za free u npc, 255 lv powinno się odbierać questem na start i od razu po milion sm na koncie.  Nie chcesz nie graj nikt Ci nie zatrzymuje.  

Będzie o jednego spamera mniej.  

Opublikowano

~850

Mam pytanie czy tylko mnie nie przenosi na WW na 3 piętrze?

Musisz zabić najpierw wszystkie moby na 3 piętrze a następnie bossa :) 

Opublikowano

Musisz zabić najpierw wszystkie moby na 3 piętrze a następnie bossa :)

Pierwszy raz bylem z kumplem to lecieliśmy byle jak

Drugi raz byliśmy i zabiliśmy all moby a następnie 9 ogonów a i tak nie przenioslo ;p

Opublikowano

Po tych wszystkich poprawkach serwer jest na prawde dobry. O 22 bedzie nastepna aktualizacja :). Jedyne czego brakuje to bs 7 slotowy. Moglibyscie dodac z ta aktualizacja?

Opublikowano

Ile osób On ?

700+ z czego 3/4 to boty w m1[bS]

Serwer ma 2 dni a ludzie już na Allegro sprzedają Bryłki, i spamią w grze na kamer modzie BEKA :D

Najlepsze jest to że od +6 jest 50% szansy na ulepszenie, i AntyExp jest tylko w IS ...

175001456602037225492.gif

Opublikowano

700+ z czego 3/4 to boty w m1[bS]

Serwer ma 2 dni a ludzie już na Allegro sprzedają Bryłki, i spamią w grze na kamer modzie BEKA :D

Najlepsze jest to że od +6 jest 50% szansy na ulepszenie, i AntyExp jest tylko w IS ...

O jejciu jejciu.. Co jeszcze zmyślisz.. No już wypłacz się na moim ramieniu ;)

Beka z ludzi... Hejtujecie a zapewne nawet tego 105 nie wbiliście...

Opublikowano

Witam, mam problem z metkiem bo gdy odpalam wyświetla mi się okienko z napisem metin2client przestał działać pomoże ktoś? bo serwer fajny i chciałbym pograć :P

Opublikowano

O jejciu jejciu.. Co jeszcze zmyślisz.. No już wypłacz się na moim ramieniu ;)

Beka z ludzi... Hejtujecie a zapewne nawet tego 105 nie wbiliście...

115+ i będzie rosnąć o ile w nocy nie wywali mi bota z wh i auto pelerynką :D 

W sumie dobry patent z tymi bryłkami, postawi sie kilka botów i będzie hajs.

Kiedy jakiś OX ?

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...