Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawicie w końcu ten błąd c++? ile można ? widzę że nie tylko mi to wyskakuje ale zamiast to naprawić lepiej olać bo ludzie grają ...inni też by chcieli ;]

Nie naprawią, bo technik jest taki profesjonalny.

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co masz za problem? Zainstaluj adblocka ...

Widać wyraźnie na filmie, że mam adblocka -.-

I już zrobiłem konto na tablecie.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

wiecie może z czego się tworzy te bronie i zbroje których nie ma w podstawowym systemie ulepszeń?

Bronie do expa na 250lvl wytwarza sie z broni 75 u sury.

Z tego co wiem jest 1 zbroja do expa w IS ktora daje 40% na potwory.

je0o.png

Opublikowano

Nie naprawią, bo technik jest taki profesjonalny.

Skoro jesteś lepszym technikiem to pokaż nam co potrafisz, iż nie widziałem ani twojego serwa ani twojego forum, więc nie masz podstaw osądzać innych skoro sam nie masz zielonego pojęcia o takich rzeczach. 

Dziękujemy za opinie, pozdrawiamy TEAM Karies :).

Komp świeżo po formacie i wirusy od razu ? Te reklamy mi się wyświetlają tylko na waszym forum i stronie głównej  <_<

Dziwne, że masz to tylko Ty, mam x2 kompy i x2 tablety + telefon, wchodząc na stronę gł/forum nie miałem nigdzie problemu z reklamami, więc powiedz mi jak? Mam czarodziejski komputer? Szukacie już dziur w całym, więc polecam ogarnąć wirusy (Po formacie?) wystarczy ze wejdziesz w jedną stronę/sciągniesz jeden plik i masz wirusa. 

Wina by była po naszej stronie jeżeli by ciągle ktoś się skarżył, ale skoro wylatujesz tylko Ty z tym to proszę byś nie miał do nas nic ;)

Nie będę sie tutaj chwalil czy co tam,

No to kiedy to poprawicie ten blad z c++?  :)

Jakbyś był na tyle ,,inteligentny" i czytał posty, to już on został naprawiony i to b. dawno temu :).

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Skoro jesteś lepszym technikiem to pokaż nam co potrafisz, iż nie widziałem ani twojego serwa ani twojego forum, więc nie masz podstaw osądzać innych skoro sam nie masz zielonego pojęcia o takich rzeczach. 

Dziękujemy za opinie, pozdrawiamy TEAM Karies :).

Dziwne, że masz to tylko Ty, mam x2 kompy i x2 tablety + telefon, wchodząc na stronę gł/forum nie miałem nigdzie problemu z reklamami, więc powiedz mi jak? Mam czarodziejski komputer? Szukacie już dziur w całym, więc polecam ogarnąć wirusy (Po formacie?) wystarczy ze wejdziesz w jedną stronę/sciągniesz jeden plik i masz wirusa. 

Wina by była po naszej stronie jeżeli by ciągle ktoś się skarżył, ale skoro wylatujesz tylko Ty z tym to proszę byś nie miał do nas nic ;)

No to kiedy to poprawicie ten blad z c++? :)

Opublikowano

No to kiedy to poprawicie ten blad z c++? :)

Dzisiaj będzie update nieco ułatwiający grę.  

Co będzie w update. 

- Zwiększony drop broni 75 lv. 

- W każdym m1 pojawi się npc usuwający przedmioty. 

- Ze szkatułek serwerowych  zostaną wywalone śmieci i zamienione na bardziej przydatne przedmioty.  

- ( prawdopodobnie od dzisiaj na start każdy nowy gracz otrzyma pustynnego bojownika bez żadnego bonusu ) Myślmy nad tym. 

- Zmniejszone dmg i dodany drop krętych kluczy z bossa w av1 

- Zmniejszenie dmg  BM 

- Sztabki będzie można sprzedawać poprzez (PPM) 

I kilka innych zmian które zostaną bardziej szczegółowo opisane na naszym forum. 

Proszę o wypowiedzenie się o tych kostiumach na start. Co o tym myślicie bo mamy dylemat.  

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Dzisiaj będzie update nieco ułatwiający grę.  

Co będzie w update. 

- Zwiększony drop broni 75 lv. 

- W każdym m1 pojawi się npc usuwający przedmioty. 

- Ze szkatułek serwerowych  zostaną wywalone śmieci i zamienione na bardziej przydatne przedmioty.  

- ( prawdopodobnie od dzisiaj na start każdy nowy gracz otrzyma pustynnego bojownika bez żadnego bonusu ) Myślmy nad tym. 

- Zmniejszone dmg i dodany drop krętych kluczy z bossa w av1 

- Zmniejszenie dmg  BM 

- Sztabki będzie można sprzedawać poprzez (PPM) 

I kilka innych zmian które zostaną bardziej szczegółowo opisane na naszym forum. 

Proszę o wypowiedzenie się o tych kostiumach na start. Co o tym myślicie bo mamy dylemat.  

+ Naprawa pierścieni yang. Jak sie ma 10k py, to cieżko klikać te pierścienie. Zrób opcje zeby mozna było je zamieniać(ta u babki ItemShop nie działa).

+ Popraw Demona Cieni (za dużo biją)

+ Popraw DMG Generałów( mając all eq do expa eufo, 3 generałowie mnie zabiło)

+ Dodajcie zuo dla poziomów (Gdy ktoś się bedzie tepał na mape zuo, to jak ma dajmy na to 130lv, to nie będzie miał bossów typu santrony, duchy cienia, berany itp, po prostu tepał by sie na inną mape, ale z wyglądu takie same)

+ Popraw DMG w broni( broń bodajże na 190 ma 1500atk, a jak sie ją ulepszy to ma 400)

+ Powiększ troszke spoty (Mapa 180)

+ Dodaj możliwość handlowania petami

+ Sztabki niech wpadają do eq

+ Dodaj więcej respu metków w atlantydach

+ Dodaj resp smoków w każdej mapie 120+ na losowych kordach

+ Dodaj broń do expa( z truty>150lv>250lv)

Opublikowano

Moim zdaniem drop córek i chi powinien zostać bardzo znacznie zwiększony. Na biżuterie 150lvl trzeba liczyć 70 córek (jeden item), a  240 lvl, na ulepszenie +1 potrzeba 50 córek, które lecą tylko z demona Cieni, a na jego resp czeka po 10 osób. 

Drop córek i kamieni chi jest straszny i musicie dobrze go dopracować lub zmienić system ulepszeń.

KOMNATA SMOKA!

+ Zmniejszyć ilość ludzi w pt lub znacznie zwiększyć drop z KAŻDEGO BOSSA.

+ Zmniejszyć ilość kluczy, gdyż nie opłaca się chodzić, lepiej kupować ulepszacze od ludzi, gdyż klucze są bardzo drogie.

+ DODAĆ DROP CÓREK i zmienić ilość dropu medali wytrwałości z 2 na 5. 
+ DODAĆ DROP RAD PEREŁ

SOHAN!

+ Zwiększyć drop córek, zmniejszyć drop rubinów. 

+ Dodać dodatkowy resp bossa.. np. sentrona

+ Dodać drop kluczy do bossów.

+ DODANIE RED PEREŁ DO BOSSOW

WW

+ Ustawienie, aby wszystkie pieczątki leciały z dwóch lub góra trzech spotów.

+ Znaczne zmniejszenie czasu respu mobów na pieczęciach. 

OGÓLNE

+ Możliwość handlu petem 

+ Obniżenie DMG archera i mentala

+ Dodanie komnaty z Demonem Cieni, gdyż dropią. 

+ Zwiększyć % na ulepszenie biżuterii, 40 % to jest za mało, tym bardziej, że są potrzebne bardzo drogie ulepszacze. 

Trzeba wydać około 500b na jeden +.

KOSTIUMY NA START

Bardzo fajny i estetyczny aspekt postaci, aczkolwiek jest bardzo wiele rzeczy, które powinny zostać naprawione w pierwszej kolejności. 

Poprawcie ulepszanie i drop, to jest najważniejsze! 

c8f7.png

Opublikowano

Moim zdaniem drop córek i chi powinien zostać bardzo znacznie zwiększony. Na biżuterie 150lvl trzeba liczyć 70 córek (jeden item), a  240 lvl, na ulepszenie +1 potrzeba 50 córek, które lecą tylko z demona Cieni, a na jego resp czeka po 10 osób. 

Drop córek i kamieni chi jest straszny i musicie dobrze go dopracować lub zmienić system ulepszeń.

KOMNATA SMOKA!

+ Zmniejszyć ilość ludzi w pt lub znacznie zwiększyć drop z KAŻDEGO BOSSA.

+ Zmniejszyć ilość kluczy, gdyż nie opłaca się chodzić, lepiej kupować ulepszacze od ludzi, gdyż klucze są bardzo drogie.

+ DODAĆ DROP CÓREK i zmienić ilość dropu medali wytrwałości z 2 na 5. 

SOHAN!

+ Zwiększyć drop córek, zmniejszyć drop rubinów. 

+ Dodać dodatkowy resp bossa.. np. sentrona

+ Dodać drop kluczy do bossów.

WW

+ Ustawienie, aby wszystkie pieczątki leciały z dwóch lub góra trzech spotów.

+ Znaczne zmniejszenie czasu respu mobów na pieczęciach. 

OGÓLNE

+ Możliwość handlu petem 

+ Obniżenie DMG archera i mentala

+ Dodanie komnaty z Demonem Cieni, gdyż dropią. 

+ Zwiększyć % na ulepszenie biżuterii, 40 % to jest za mało, tym bardziej, że są potrzebne bardzo drogie ulepszacze. 

Trzeba wydać około 500b na jeden +.

KOSTIUMY NA START

Bardzo fajny i estetyczny aspekt postaci, aczkolwiek jest bardzo wiele rzeczy, które powinny zostać naprawione w pierwszej kolejności. 

Poprawcie ulepszanie i drop, to jest najważniejsze! 

Corki leca z tego co pamietam tez z azraela 5 sztuk.

Opublikowano

Corki leca z tego co pamietam tez z azraela 5 sztuk.

Serwer jest zrobiony na typowy medium, mało ma z easy/pvp. Głowy chodzą po 25bx2=50b i nie zawsze dropią córki. Cały rajd jest bardzo monotonny i jednym z tych, których ludzie nie lubią. Drop zasuszonych jest strasznie mizerny, a ludzie chodzący na ww cały czas wybijają oponki. 

c8f7.png

Opublikowano

Córki to pół biedy. Z jednego zuo idzie 200/300 uzbierać spokojnie.

Co ty człowieku gadasz!

Zastanów się.. 

Może tyle na zbierasz jak biegasz z modem, który kradnie drop. 

Ostatnio na zuo zbierałam azraele na pelerynce i uzbierałam 120, które starczyło mi na 1 item adidasa, a na Nike jest potrzebne 50 na +1!

Teraz administracja robi eventy, później tak nie bd. . Bez eventu nie ma szans, abyś w godzinę wydropił 50 córek, które i tak pewnie spalisz, bo jest mały procent na ulepszanie. Szybciej wydropisz kamienie Chi, niż te przeklęte córki, który trzeba około 2 tysięcy na eq.. 

c8f7.png

Opublikowano

Co ty człowieku gadasz!

Zastanów się.. 

Może tyle na zbierasz jak biegasz z modem, który kradnie drop. 

Ostatnio na zuo zbierałam azraele na pelerynce i uzbierałam 120, które starczyło mi na 1 item adidasa, a na Nike jest potrzebne 50 na +1!

Teraz administracja robi eventy, później tak nie bd. . Bez eventu nie ma szans, abyś w godzinę wydropił 50 córek, które i tak pewnie spalisz, bo jest mały procent na ulepszanie. Szybciej wydropisz kamienie Chi, niż te przeklęte córki, który trzeba około 2 tysięcy na eq.. 

No choć tak, teraz musze przyznać CI rację. Albo niech zrobią co dziennie coś. Zuo>OX>Zuo>OX albo coś innego ;3

Opublikowano

Czy zostały wyeliminowane problemy/błędy i dodane nowe rzeczy na starcie serwera? Czy jest tak jak wcześniej z tymi moobami itd?

Bo nie wiem czy zacząć od nowa, bo naprawdę nie ma na jakim serwie zagrać..

Niech ktoś mi powie czy zmieniło się dużo od startu i czy się opłaca znów grać.

Opublikowano

Czy zostały wyeliminowane problemy/błędy i dodane nowe rzeczy na starcie serwera? Czy jest tak jak wcześniej z tymi moobami itd?

Bo nie wiem czy zacząć od nowa, bo naprawdę nie ma na jakim serwie zagrać..

Niech ktoś mi powie czy zmieniło się dużo od startu i czy się opłaca znów grać.

Tak, nie ma już tych błędów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek, aż mi Cię Żal. Napisałem do Ciebie na GG z pytaniem "czy jest o 21 Zuo?" odpisałaś, że nie.wiesz, ty się tym nie zajmujesz. To napisałem do Liska, napisał że nie. Po 2 minutach dostałem wiadomość od Liska, że Surek zrobił zuo. Jesteś po prostu głupi, nie potrafisz nic jeśli chodzi o kwestie prowadzenia serwerów Metin2. Nawet 0 infa. Do Liska nic nie mam bo jest spoko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...