Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wyglada teraz cennik perel?

// Licznik nie jest podkrecony?

Nie, nie jest podkrecany były dowody kilka stron wstecz.

Można prosić ss z M1? Ile osób gra? Czym warto zagrać?

Więcej osób jest na spotach niż w m1 można to dostrzec wchodząc na byle jaką mape ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gra się super, polecam i zapraszam ! :)

jedyne co by się sprzydało zmienić na serverze to zmiany wymaganego pt na dungeony bo ciężko zarobić sobie na eq idąc z 3-ma osobami lub robić swoje oddzielne 3 konta to lipa ;x

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer spoko, ale administracja za chu*a nie chce pomóc. Napisałem temat 2 dni temu i do tej pory nikt nie raczył odpisać -.-

Może ktoś z mpc mi pomoże? ^^

Po wyłączeniu kompa i włączeniu na nowo, gdy włączam metka wyskakuje metin2client przestał działać. Za każdym włączeniem kompa muszę od nowa clienta wypakowywać ... I nie piszcie, że tylko ja mam taki problem, bo gram z 2 kumplami i też tak mają ...

@Edit @down No widzisz, ale dziwne żeby na 3 różnych kompach wyskakiwał taki sam błąd ...

@Edit2 dodam, że antywira nie mam, zmiana ze zgodnością nic nie daje ^^

Opublikowano

Admininstracja wgl nie pomaga  na tsa to mzoe wejdzie  na 10min w ciagu tygodnia z 2 razy.   
Licznik podkrecony 2 lub 3 razy     wiekszosc to BS w m1     a oto dowory  wczoraj 1060 osob widzialem po 20  a dzisiaj juz jest az 270  czy to dosc nie dziwne ?    jak by bylo ok to bylo by ponad 400  a tak nie jest.    Polecam ale jak chodzi o admininstracje nie polecam  I dorobic sie bizuteri 250 jest bardzo ciężkie 

Opublikowano

licznik podkrecony..

normalnie bylo w godzinach szczytu 500, a tu nagle mimo braku reklamy podnioslo sie do 1000..

Opublikowano

licznik podkrecony..

normalnie bylo w godzinach szczytu 500, a tu nagle mimo braku reklamy podnioslo sie do 1000..

Braku reklamy? A to ciekawe, widzę że masz ból dupy że tutaj gra 1000 osób prawie, reklama jest ale gdzie nie będę zdradzał szczegółów bo dobra reklama - nowi gracze;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jest szansa na zmianę ostatniego łuku i sztyletów na inny model?

Każdy ma super, ale te ostatnie to są po prostu obrzydliwe.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Admininstracja wgl nie pomaga  na tsa to mzoe wejdzie  na 10min w ciagu tygodnia z 2 razy.   

Licznik podkrecony 2 lub 3 razy     wiekszosc to BS w m1     a oto dowory  wczoraj 1060 osob widzialem po 20  a dzisiaj juz jest az 270  czy to dosc nie dziwne ?    jak by bylo ok to bylo by ponad 400  a tak nie jest.    Polecam ale jak chodzi o admininstracje nie polecam  I dorobic sie bizuteri 250 jest bardzo ciężkie 

Ponieważ w weekend nie spędzamy tyle czasu przed pc co na tygodniu.  

licznik podkrecony..

Wytłumacz mi skąd masz takie wiadomości? Wejdź na serwer i sprawdź ile jest osób a następnie się wypowiadaj 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Ponieważ w weekend nie spędzamy tyle czasu przed pc co na tygodniu.  

Wytłumacz mi skąd masz takie wiadomości? Wejdź na serwer i sprawdź ile jest osób a następnie się wypowiadaj 

Skoro nie podkręcony to to wejdź na metka zrób screena potem na strone zrób screena z tą samą datą i w czym problem? -,- 

Zagrałbym ale komu sie chce przerabiać broń 17 razy ^^.

Opublikowano

Skoro nie podkręcony to to wejdź na metka zrób screena potem na strone zrób screena z tą samą datą i w czym problem? -,- 

Zagrałbym ale komu sie chce przerabiać broń 17 razy ^^.

robiłem już to 2x i nawet film nagrałem z ilości online  nie chce mi się już latać po każdym ch i robić ss.  

No jak tobie się nie chce, to nie graj. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Gdzie te 1k osob do c***a pana? Lecicie od startu do teraz w c***a z graczami.

Widzisz na tych ss podaną godzinę, w której były robione te ss? Bo ja nie. :)

denzel.png

Opublikowano

Gdzie te 1k osob do c***a pana? Lecicie od startu do teraz w c***a z graczami.

Ty jesteś jakiś inny? Masz tutaj filmik robiony jakiś czas temu

Jak można wnioskować na serwerze easy po m1 ilość online?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ty jesteś jakiś inny? Masz tutaj filmik robiony jakiś czas temu

Jak można wnioskować na serwerze easy po m1 ilość online?

Surek k***a ten film jest z 7 marca.. a od tego czasu bardzo wiele zmienilo sie na serwerze.. niestety na grosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...