Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale ile jest % na wejście kd ? Dopiero zacząłem grać i już na start 14 kd speeda +4 mi nie weszło do zbrojki ;.; Wtf?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? : x

Jak jest z ulepami na początkowych lvlach ( ciężko dropią, łatwo? )

Szamanem smokiem da radę normalnie poexpić i ubić bossy czy nie? Czy dobrze radzi sobie też w pvp tutaj? : )

Opublikowano

Nie rozdawajcie tych kostiumow na start. Niech ludzie chodza w zbrojkach, zeby bylo jakies urozmaicenie, a nie wszedzie ten pustynny bojownik... W dodatku skoro to nie bedzie mialo bonusu to bez sensu. Na nie

Wszystko ładnie pięknie ale ile jest % na wejście kd ? Dopiero zacząłem grać i już na start 14 kd speeda +4 mi nie weszło do zbrojki ;.; Wtf?

50% na wejscie i 50% na ulepszenie. Hajsu leci jak lodu od av2 wiec z tymi kd nie ma problemu

Opublikowano

Jeszcze jakby client działał to by było fajnie <.<

Program metin2client przestał działać ^^ Przed godziną grałem normalnie a po tej przerwie technicznej client mi padł ...

Opublikowano

Update 2015-03-21

- Zwiększenie dropu borni 75.  
- Sztabki będzie można sprzedawać poprzez (PPM) 
- Ze szkatułek serwerowych zostały wywalone śmieci.  

- Zmniejszone dmg i dodany drop krętych kluczy z bossa w av1 ( dowódca setaou ) 
- Został dodany w każdym m1 npc który usunie zbędny przedmiot.  (Kosz) 
- Dodane drop córek z Demona Cieni 

Wy jesteście totalnie śmieszni i się sami pogrążacie, to wyżej to ma być update.. nie wierzę.. Zrobiliście rzeczy, które są najmniej potrzebne na serwerze. Po zwiększaliście drop broni na 75lvl, przecież ona jest teraz mało warta, jedynie truta jest w cenie. Dodano drop kluczy do setaou, wsadź sobie je w 4 litery. bo ludziom się nie opłaca chodzić na smoka, gdyż potrzeba 4 osoby w pt, a drop jest tragiczny. DODANO DROP CÓREK Z DEMONA CIENI: Jak się stawia serwer nie na swoich plikach, to tak to jest, że się nie wie, co piszczy w trawie! CÓRKI OD SAMEGO POCZĄTKU DROPIŁY Z DEMONA CIENI! Miałeś je dodać do smoka! Jedyne co wam wyszło, to kosz w m1... 

Żenująca jest Wasza wiedza techniczna i postępy na serwerze.. SZKODA GADAĆ! Całą naprawę można przeprowadzić w 5 min,.. a wy się pier.. jak totalne ciapy. 

c8f7.png

Opublikowano

Update 2015-03-21

Wy jesteście totalnie śmieszni i się sami pogrążacie, to wyżej to ma być update.. nie wierzę.. Zrobiliście rzeczy, które są najmniej potrzebne na serwerze. Po zwiększaliście drop broni na 75lvl, przecież ona jest teraz mało warta, jedynie truta jest w cenie. Dodano drop kluczy do setaou, wsadź sobie je w 4 litery. bo ludziom się nie opłaca chodzić na smoka, gdyż potrzeba 4 osoby w pt, a drop jest tragiczny. DODANO DROP CÓREK Z DEMONA CIENI: Jak się stawia serwer nie na swoich plikach, to tak to jest, że się nie wie, co piszczy w trawie! CÓRKI OD SAMEGO POCZĄTKU DROPIŁY Z DEMONA CIENI! Miałeś je dodać do smoka! Jedyne co wam wyszło, to kosz w m1... 

Żenująca jest Wasza wiedza techniczna i postępy na serwerze.. SZKODA GADAĆ! Całą naprawę można przeprowadzić w 5 min,.. a wy się pier.. jak totalne ciapy. 

Jeżeli masz za trudno to wypierdalaj, jest świetnie. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Update 2015-03-21

Nikt Ci nie każe grać nie podoba się to wyjdź, Ty nie będziesz się denerwował i my będziemy spokojniejsi. 

Serwer OFF- prezentacja do kosza

myhym od kiedy off? 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

@TheLisek

dodajcie tez kręte do General Setaou ( av2) bo w av1 nie ma tego dowodcy.. 

I z berana kamienie chi do 100% zeby dropalo

i zmienić na + eq nike, zaniast corek, to po 15 perel na 1 +

Opublikowano

@TheLisek

dodajcie tez kręte do General Setaou ( av2) bo w av1 nie ma tego dowodcy.. 

I z berana kamienie chi do 100% zeby dropalo

i zmienić na + eq nike, zaniast corek, to po 15 perel na 1 +

- Kręte dropią z generała w av2.  Dowódca jest w av1 na samym początku jak się wchodzi.  

+ 25 córek dropi teraz z demona cieni który respii się na górze sohan w 3 miejscach.  

Opublikowano

- Kręte dropią z generała w av2. Dowódca jest w av1 na samym początku jak się wchodzi.

+ 25 córek dropi teraz z demona cieni który respii się na górze sohan w 3 miejscach.

A może coś z kretymi zrobicie naprawdę? Troszkę lipa, drogie są. Jak byś dodał je w małej ilości np. 25% drop 3 sztuk z.azraela itp Do tego te pierścienie. Dodaj opcje,.by.można.było je wymieniać, bo to chore jest.

Ps. Nie jadę po nim ;p

Opublikowano

ale co z tego ze dropi po 25 corek.

jak na eq nike trza po 50 corek chyba na + ..

jak są na all perly, to niech będa perly.

nprz mogą byc nawet po 30 perel z kazdej na 1 + eq nike..

a nie corki.

Opublikowano

- Kręte dropią z generała w av2.  Dowódca jest w av1 na samym początku jak się wchodzi.  

Powiesz mi gdzie jest trzeci resp? na samej gorze, po prawej stronie po srodku a ten ostatni?

Opublikowano

Odpalam przez plik i przez patchera i nic się nei dzieje...

Sprawdź czy na pewno do końca Ci się pobrał klient. 

Opublikowano

Odpalam przez plik i przez patchera i nic się nei dzieje...

Spróbuj na nowo ściągnąć całego klienta, jeżeli Ci to nie pomoże pisz śmiało na PW.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@TheLisek

spytaj izumiego, czy poprawi ulepy na + eq nike..

jak na prawie all eq trza perly, to niech tez na nike po 15 perel na 1 +..

Ja jestem iZumi ;d 

Dodałem + 25 córek do demona cieni więc teraz będzie dużo prościej zrobić eq nike :) 

+ w następnej aktualizacji resp demona cieni zostanie zwiększony 2x. I problem będzie rozwiązany. 

Opublikowano

Ja jestem iZumi ;d 

Dodałem + 25 córek do demona cieni więc teraz będzie dużo prościej zrobić eq nike :)

+ w następnej aktualizacji resp demona cieni zostanie zwiększony 2x. I problem będzie rozwiązany. 

rozumiem, dodales 25 corek do demona, ale i tak nie jest 100% ze dropnie, więc nie jest prościej zrobic eq. ;-)

albo dodaj jakiegos dungeona z nim. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...