Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogee odpalić waszego klienta na windows7 32bit

Dałem zgodności i wszystk,odpalić mogę patcher,config a po daniu start gry bądź odpaleniu karies.exe nic sie nie dzieję nawet w procesach nic nie ma ;/ 

Ma ktoś jakiś pomysł ?

Moze ktoś pomoże ? Naprawdę chciałbym zagrać a nie mogę odpalić klienta ;/

mojasygnan.png

Opublikowano

Moze ktoś pomoże ? Naprawdę chciałbym zagrać a nie mogę odpalić klienta ;/   

Pobierz net. framework 4

Co do serwera, to naprawdę polecam. Bardzo fajna atmosfera, super się gra.

Polecam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

hah xD

150 botow? chyba na ch4 m1 jinno o 1:00 

Ktos juz tu wspomnial o Lanerisie i mial racje, trikutrikumrau tak bardzo broni serwera, że moze cos dostaje :0 nie mi wnikac

Ale chociaz nie klamcie ze to easy/4fun tylko easy/medium

jest roznica mala :D

zalecam wycieczkę do okulisty :). to jest jak najbardziej easy/4fun. nie nasza wina, że nie umiesz grać :). a serwera bronie - bo mogę. nie zamierzam wdawać się z tobą w dyskusje

serwer jest off? bo nie mogę się zalogować

Opublikowano

Gram na serwerze od startu i jest to jeden z lepszych serwerów na których kiedykolwiek grałem, świetnie sie bawię, czekam tylko na znerfienie BMa. Polecam i zapraszam do gry

Opublikowano

Gram na serwerze od startu i jest to jeden z lepszych serwerów na których kiedykolwiek grałem, świetnie sie bawię, czekam tylko na znerfienie BMa. Polecam i zapraszam do gry

BM będzie naprawiony do środy za tydzień. Trochę późno ale mamy napięty grafik i wcześniej się nie wyrobimy.  

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

BM będzie naprawiony do środy za tydzień. Trochę późno ale mamy napięty grafik i wcześniej się nie wyrobimy.  

Chłopie ty sobie robisz jakieś jaja? Na serwerze nie ma wielu bugów, nie macie za bardzo co naprawiać.. 

Postawiliście serwer, aby kasę kosić? Wcześniej pisaliście, że naprawicie i dodacie aktualizację w sobotę, a teraz już w środę. 

Jesteście bardzo niesłowni i jako administracja, wręcz [CIACH].. szkoda, że zabraliście się za tak fajne pliki. 

c8f7.png

Opublikowano

W takim razie zrób serwer na jakimś Aline pobugowym albo innym syfie, ośmieszasz powoli moim zdaniem ten serwer, sądząc po twoich wypowiedziach ani razu na nim nie grałeś :)

Zrobiłem sobie BM'a bez EQ, miał tylko podstawowe pod hp, nabiłem mu, 65 poziom dałem szpona, ustawiłem postać 120 + z całym ekwipunkiem na swój poziom, całą wy-apsowaną, i co, no i mnie to wcale nie zdziwiło, taki BMIK uderzył mnie 75k bez kryta, bo potem było coraz lepiej, no ale co, naprawiamy w niedziele, a nie naprawiamy w środę, a nie naprawimy to w poniedziałek, naprawimy w piątek spokojnie.

Ja rozumiem, że pvp jest wyrównane na większym poziomie postaci, no ale na większym BM też taki jest xD

Ps. Dagger potrafi bić po 20k z hita bez krytyka.

Opublikowano

Mam 250 lvl, praktycznie full eq pvp, a 100 lvl BM mnie kładzie jak chce.. Gildie się tworzą i jest coraz więcej 250lvl, jak tu [CIACH] robić wojny, jeżeli taki 100lvl BM kładzie na jednego skilla 250 lvl. Ten serwer to jakaś parodia totalna. 

c8f7.png

Opublikowano

Może naprawicie tych łuczników w av3? Niech podchodzą. W końcu to kopia/reaktywacja Senthii...

Opublikowano

Może naprawicie tych łuczników w av3? Niech podchodzą. W końcu to kopia/reaktywacja Senthii...

To chwila czasu.

Na pewno to poprawią.

@surek @Izumi @H.81

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Mam 250 lvl, praktycznie full eq pvp, a 100 lvl BM mnie kładzie jak chce.. Gildie się tworzą i jest coraz więcej 250lvl, jak tu [CIACH] robić wojny, jeżeli taki 100lvl BM kładzie na jednego skilla 250 lvl. Ten serwer to jakaś parodia totalna. 

To juz masz full nike? Chcial bym to zobaczyc  xD  xD  xD  xD

Polecam serwer, dobrze sie gra, exp nie za szybki nie za wolny, eq do 190 latwo pozniej juz troche trudniej.

je0o.png

Opublikowano

Grałem chwilę i podziękuję.

ale mogę polecić

Wait Hack jest dozwolony dmg hack również. Serwer idealny do zabawy z cheatami :)

Polecam ;)

Opublikowano

Grałem chwilę i podziękuję.

ale mogę polecić

Wait Hack jest dozwolony dmg hack również. Serwer idealny do zabawy z cheatami :)

Polecam ;)

Chyba coś Ci się pomyliło.  

Tak jak napisałem BM będzie poprawiony na dniach.  Spinajcie dalej jak nie potraficie zrozumieć. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

@TheLisek

naprawicie bląd z c++, oraz ??? ???? ??????

Mam net framework , c++ itd. ;]

więc to wina clienta.

a to nie przypadek, bo tylko na waszych serwerach tak mi wyskakuje. ;p

Opublikowano

Mam to samo może ktoś to ogarnie ? ...

@TheLisek

naprawicie bląd z c++, oraz ??? ???? ??????

Mam net framework , c++ itd. ;]

więc to wina clienta.

a to nie przypadek, bo tylko na waszych serwerach tak mi wyskakuje. ;p

A ja jakoś tak nie mam ;)

kozakreggae.jpg

Opublikowano

To juz masz full nike? Chcial bym to zobaczyc  xD  xD  xD  xD

Polecam serwer, dobrze sie gra, exp nie za szybki nie za wolny, eq do 190 latwo pozniej juz troche trudniej.

Czemu się smiejesz? Jak na Senthii wprowadzili nike, to po 3 czy 4 godzinach brakowało mi tylko broni na 255. Jak by działało forum senthi, to jest tam nawet ogłoszenie o naszej grupie .

@Edit

Idzie łatwo zarobić. Czekam, aż naprawią łucznikow w av3, wtedy można expic.

Opublikowano

Czemu się smiejesz? Jak na Senthii wprowadzili nike, to po 3 czy 4 godzinach brakowało mi tylko broni na 255. Jak by działało forum senthi, to jest tam nawet ogłoszenie o naszej grupie .

@Edit

Idzie łatwo zarobić. Czekam, aż naprawią łucznikow w av3, wtedy można expic.

Tylko ze to nie sa czasy Senthii gdzie jak dodali eq nike to kazdy mial full adidasa do expa itp. ;)

­ile online?

Skąd Truta?

Jak z bugami?

600-800, ale duzo bsow w m1.

Red Las metki.

Malo bugow, niby ludzie maja problemy z klientem ze wywala ale ja go nie mam.

@Edit

Reklamy jeszcze nie widac, ktora byla obiecana na poczatku serwera.

je0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...