Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie kiedy dodane zostają brakująca zbroja na 250 mowa tutaj o diabełku czy brakujące ulepszacze do nike bo leci tylko amulet niebios. Mam już full eq adidas +4/6 ale do 9 to kwestia paru godzin.  Nie ma mojego ulubionego diabełka na 250 :( No cóż serwer polecam jednak już mam wszystko prawie a mental bierze 3/4 hp z duchowego, na dodatek heller buguje przywołanie i biję razy 2 lub 3^^

Opublikowano

Chyba coś Ci się pomyliło.  

Tak jak napisałem BM będzie poprawiony na dniach.  Spinajcie dalej jak nie potraficie zrozumieć. 

@TheLisek Zatem nie znasz się na serwerze całkowicie mimo iż jesteś jego właścicielem.

Po za tym, wyraziłem swoją opinię i nie spinam się :)

Rzadkością jest zobaczyć serwer, na którym tyle osób gra na cheatach. Stąd moje stwierdzenie.

Biję metka, podlatuje koleś i normalnie legalnie surą bije metka na pare hitów na odległość, to jest Wait Hack  o ile nie wiesz co to WH, a co on robi możesz sprawdzić panie adminie :)

Serwer jak pisałem wcześniej.  Polecam! dobry serwer do testowania cheatów :)

Mylę się i wh jest zabroniony? zatem zrób nagranie jak banujesz jego użytkowników. Tyle odemnie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jest całkiem ciekawy, ale administracja się opier.. la.. :) 

Propozycje do zmiany: 

:Powiększyć drop ze smoka, aktualnie jest tragedia. 

:Dodanie komnaty z Demonem Cieni. 

:Wyrównanie dmg i wartości w broni.. wojownik ma więcej siły w broni na 250lvl, niż szaman. 

c8f7.png

Opublikowano

zrobicie coś z tym klientem ? bo nadal nie można go wgl uruchomić -_- inne klienty działają normalnie nawet z 2008 roku  a wasz ni chuju nie chce sie włączyć.

mojasygnan.png

Opublikowano

Bugi naprawiają, ale bugów nie ma dużo ;)

W sumie ani jednego nie spotkałam ;D

Bardzo gorąco polecam serwer. Miły w graniu, dużo osób, przyjemnie się ekspi i robi eq.

Serwer na dłuższą metę.

Polecam, bo naprawdę warto.

Opublikowano

Proponuję dodać jakąś rangę za 30tys rangi. Powie mi ktoś jak mam zdobyć Ulepki na eq? Mam Max lv ale gram na tym serwerze sam i nie mam możliwości chodzenia na dungi, z gildią nie pójdę bo jej nie mam bo mam nie działający mikrofon

Opublikowano

Na poczatku gralo sie okej... Teraz liczba graczy spadla administracja nie naprawia bugow od czasu do czasu zrobi failowy event...

Obiecanej reklamy nie widac do teraz.. w c**j cziterow na serwie... ogolnie samowolka.

Opublikowano

Na poczatku gralo sie okej... Teraz liczba graczy spadla administracja nie naprawia bugow od czasu do czasu zrobi failowy event...

Obiecanej reklamy nie widac do teraz.. w c**j cziterow na serwie... ogolnie samowolka.

Od kiedy ilość graczy spadła? Skoro jest na poziomie 700/800+ i się trzyma?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Widać to w grze nie po liczniku;)

Ile razy mamy dawac dowody z ilości online mogę w każdej chwili nagrać odc 1 min pokazujący /w osoby będące na jednym ch

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Od kiedy ilość graczy spadła? Skoro jest na poziomie 700/800+ i się trzyma?

jakim poziomie przepraszam?

jest poniedzialek ale juz wieczor i licznik pokazuje 541 tak wiec chyba troszke mniej co? :)

Opublikowano

Graczy jest dużo, każde ch, każda mapka spoty zajęte... Serv dopiero co powstał a ty się spodziewasz 5000+ onlin... Dajcie czas, nie każdy Serv na stałe miał 2k ludzi,i ciągle przybywali a nie odchodzili

Opublikowano

Pełno bugów, wszyscy na haxach, iZumi na TS'ie nie slucha graczy, mowilem mu podstawowe bugi jakie nalezy naprawic lecz on to sobie poprostu olał i wyszedł. Na kogokolwiek z teamu na TSie można czekać całe dnie ale i tak nikt się nie pojawi. Marna kopia Synthii... NIESTETY... Lecz nadal mam nadzieje, że server rozbłyśnie ! 

Opublikowano

@SuReeK

Moze byś ruszyl swoje 3 litery, i naprawił bląd z c++ oraz ??? ??? ?? ? ;-)

Ten blad wystepowal na wszystkich ''jego'' serwerach, takze watpie aby tutaj naprawil zwazywszy na fakt, iz nie sa to jego pliki.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pełno bugów, wszyscy na haxach, iZumi na TS'ie nie slucha graczy, mowilem mu podstawowe bugi jakie nalezy naprawic lecz on to sobie poprostu olał i wyszedł. Na kogokolwiek z teamu na TSie można czekać całe dnie ale i tak nikt się nie pojawi. Marna kopia Synthii... NIESTETY... Lecz nadal mam nadzieje, że server rozbłyśnie ! 

"Pełno Bugów" Podaj chociaż 1 bug, to po raz. Co do izumiego, to się zgodzę. Zrobił taki zuo, że aż zal było tam wchodzić, dopiero Liska poprosiłem, by wszedł i zrobił lepsze.

Osobiście mogę stwierdzić, że twoja postać nie osiągnęła nawet 130 lvl'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...