Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slyszalem ze miales skonczyc z mpc i metinem ;) Wiec juz nie baw sie w hejterka.

Fajnie sie gra ale niestety biolog dosc irytuje... Wczoraj dropilem pamiatki od 40 do 70 lv droplem tylko 18... A na 70 lv juz za c***a nie dropna.

Gdzie tutaj widzisz hejt? Grzecznie zapytalem, poniewaz po 6 serwerach stracilem rachube :)

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopcze, mieliście na to czas. Nie lećcie w C***a z nami ... Dostajecie ostatnią szanse...

Nie potrzebujemy od Ciebie łaski ,,chłopcze'' 

I jeśli myślisz, że wszystko da się wyłapać przed startem, to się mylisz. Nie olaliśmy serwera tylko cały czas siedzimy i poprawiamy tak jak surek napisał do 12 powinno być już okej.  

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Poprawcie biologa bo zeby pamiatki zrobic musialem expic 3 postacie od 40-70 ^^ A i tak mam ich tylko 27.

Albo niech chociaż nie lecą z nami w c***a i dodadzą pierscien antyexpa... Jakoś dużo serwerów daje je za darmo i wiele na tym nie tracą... Żałosne :/

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Albo niech chociaż nie lecą z nami w c***a i dodadzą pierscien antyexpa... Jakoś dużo serwerów daje je za darmo i wiele na tym nie tracą... Żałosne :/

To reaktywacja senthi i tam nie było pierścienia antyexpa dostępnego w grze.  

Opublikowano

Przerwa techniczna odbędzie się o 12.25.
Co zostanie zmienione?

- Globalny czat
- Jak będziecie mieli 1kkk w eq automatycznie zamieni na bryłkę
- Poprawiona stabilność serwera, (chanelle nie będą padały) 

Opublikowano

Komunikat na czacie! Serwer zostanie wyłączony za 5 min na 1 min. ...  a po 20 sekundach.. off.. 

pięknie się bawicie.. 

Przerwa techniczna odbędzie się o 12.25.
Co zostanie zmienione?

- Globalny czat
- Jak będziecie mieli 1kkk w eq automatycznie zamieni na bryłkę
- Poprawiona stabilność serwera, (chanelle nie będą padały) 

Zróbcie coś z tym expem, bo to jest śmiechu warte! 

c8f7.png

Opublikowano

Dobra trzeba powiedzieć kilka słów o tym serwerze, bo widać są dzieci, które bronią tego serwera. Są to pewnie znajomi administracji, bo nikt normalny by nie bronił tak tego GÓWNA ! Na serwerze jest MILION bugów, gdzie administracja nie ma pojęcia jak się ich pozbyć. Postawili serwer na pobugowanych plikach i dali w IS ceny z kosmosu, ponieważ chcą tylko postawić i zaraz się zwinąć. Jest to wszystko zrobione pod hajs i nie ma prawa stać ten paździerz dłużej niż tydzień.

- Dmg mobów za wysokie

- Biolog w ciul ciężki

- Wywalanie channeli

- Szansa na ulepszenie 40%

- Szansa na włożenie kd 40%

I masa innych bugów o których nie chce mi się po prostu pisać, bo bym tylko marnował czas.

Jeżeli ktoś lubi grać na zbugowanych plikach, to niech sobie gra, ale co to za sens ...

Tyle z mojej strony

Opublikowano

Dobra trzeba powiedzieć kilka słów o tym serwerze, bo widać są dzieci, które bronią tego serwera. Są to pewnie znajomi administracji, bo nikt normalny by nie bronił tak tego GÓWNA ! Na serwerze jest MILION bugów, gdzie administracja nie ma pojęcia jak się ich pozbyć. Postawili serwer na pobugowanych plikach i dali w IS ceny z kosmosu, ponieważ chcą tylko postawić i zaraz się zwinąć. Jest to wszystko zrobione pod hajs i nie ma prawa stać ten paździerz dłużej niż tydzień.

- Dmg mobów za wysokie

- Biolog w ciul ciężki

- Wywalanie channeli

I masa innych bugów o których nie chce mi się po prostu pisać, bo bym tylko marnował czas.

Jeżeli ktoś lubi grać na zbugowanych plikach, to niech sobie gra, ale co to za sens ...

Tyle z mojej strony

Płacą mi więc ich wybronię -,-

Wcześniej ludzie expili na Senthii i było dobrze, DMG moobków zostanie zmniejszone pewnie.

Co jest ciężkiego w biologu? Ja na 60 dropiłem zęby orka i księgi klątw - zawsze możesz zrobić dropka, bo tak kiedyś było i tak się robiło.

Napisali, że poprawione jest i problemu nie będzie.

Masz magiczne metale - co w tym złego? 40% to mało? Na ostatni set masz 100% na przerobienie, ale ty zakończyłeś grę na stalce i bojowym sądzę.

KD+5 są nic nie warte - później masz tyle yang, że Ci się wylewa, ale Ty wbiłeś 30 poziom i masz problem, bo nie znasz serwera.

Polecam używać więcej kolorów, ponieważ tęcza w Warszawie spalona jest, tutaj to uzupełnimy.

Ceny w IS są normalne - zważając na to że pety są np. na stałe cena jest dobra.

Kolejny technik aka krytyk serwerowy, który pograł 10 minut, napisał opinię i nie ma bladego pojęcia jak działają prywatne serwery i jakie są koszty utrzymania.

Pojęcie się jak zawsze sprawdza : Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem.

Opublikowano

Płacą mi więc ich wybronię -,-

Wcześniej ludzie expili na Senthii i było dobrze, DMG moobków zostanie zmniejszone pewnie.

Co jest ciężkiego w biologu? Ja na 60 dropiłem zęby orka i księgi klątw - zawsze możesz zrobić dropka, bo tak kiedyś było i tak się robiło.

Napisali, że poprawione jest i problemu nie będzie.

Masz magiczne metale - co w tym złego? 40% to mało? Na ostatni set masz 100% na przerobienie, ale ty zakończyłeś grę na stalce i bojowym sądzę.

KD+5 są nic nie warte - później masz tyle yang, że Ci się wylewa, ale Ty wbiłeś 30 poziom i masz problem, bo nie znasz serwera.

Polecam używać więcej kolorów, ponieważ tęcza w Warszawie spalona jest, tutaj to uzupełnimy.

Ceny w IS są normalne - zważając na to że pety są np. na stałe cena jest dobra.

Kolejny technik aka krytyk serwerowy, który pograł 10 minut, napisał opinię i nie ma bladego pojęcia jak działają prywatne serwery i jakie są koszty utrzymania.

Pojęcie się jak zawsze sprawdza : Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem.

Senthia była dobrze zrobiona, a to jest jedynie marna kopia tego serwera. Dmg zmniejszone? ( PEWNIE ) SAM NIE WIESZ CO MÓWISZ ! -.- Nie będę robił dropka, na serwerze EASY/4FUN jak Wy to napisaliście ... 100% na koniec seta? To jest paranoja, trzeba się namęczyć w c**j żeby potem na końcu sobie spokojnie ulepszyć. Wiem jak się utrzymuje serwer, więc nie mów mi o cenach w is, bo te są zawyżone

Opublikowano

Senthia była dobrze zrobiona, a to jest jedynie marna kopia tego serwera. Dmg zmniejszone? ( PEWNIE ) SAM NIE WIESZ CO MÓWISZ ! -.- Nie będę robił dropka, na serwerze EASY/4FUN jak Wy to napisaliście ... 100% na koniec seta? To jest paranoja, trzeba się namęczyć w c**j żeby potem na końcu sobie spokojnie ulepszyć. Wiem jak się utrzymuje serwer, więc nie mów mi o cenach w is, bo te są zawyżone

To są pliki serwerowe Senthii kupione od Hayi. Napisałem że pewnie, o ile jeszcze nie zostało zmniejszone to będzie zmienione. Widzę że grałeś na poprzedniej Senthii, bo kiedyś na serwerach robiło się dropki i nikomu to nie przeszkadzało. To że jest 100% to nie znaczy, że ulepszacze zdobędziesz w 1 dzień, widzę że na Senthii osiągnąłeś bardzo dużo.

Skoro wiesz jak się serwer utrzymuje, to powiedz mi i zastanów się ile kosztuje maszyna / reklama i utrzymanie serwera.

Większość rzeczy jest na stałe, więc ceny są dobre - polecam inne serwery, w których znajdziesz "bardzo" tanie rzeczy.

Opublikowano

- Dmg mobów za wysokie

- Biolog w ciul ciężki

- Wywalanie channeli

Tyle z mojej strony

Od kiedy bugiem jest szansa na wejście kd? Wiesz co to jest "bug"? Definicje.........

To są pliki serwerowe Senthii kupione od Hayi. Napisałem że pewnie, o ile jeszcze nie zostało zmniejszone to będzie zmienione. Widzę że grałeś na poprzedniej Senthii, bo kiedyś na serwerach robiło się dropki i nikomu to nie przeszkadzało. To że jest 100% to nie znaczy, że ulepszacze zdobędziesz w 1 dzień, widzę że na Senthii osiągnąłeś bardzo dużo.

Skoro wiesz jak się serwer utrzymuje, to powiedz mi i zastanów się ile kosztuje maszyna / reklama i utrzymanie serwera.

Większość rzeczy jest na stałe, więc ceny są dobre - polecam inne serwery, w których znajdziesz "bardzo" tanie rzeczy.

Dokładnie.

PS aktualnie jest 600 online + :) Zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer Easy/4fun .... Bylo napisac Medium/ Easy bo max lvl nie wbije w 1 dzien :) ( WIDAC PO TOPCE )

Nie zagram czekam na prawdziwego easy/4Fun !  

bannermaly.png

Opublikowano

Serwer Easy/4fun .... Bylo napisac Medium/ Easy bo max lvl nie wbije w 1 dzien :) ( WIDAC PO TOPCE )

Nie zagram czekam na prawdziwego easy/4Fun !  

Ale co ma easy do wbijania levela? Easy = łatwo ale nikt nie napisał że w 1 dzień jest maksymalny level bo to by całkowicie zepsuło rozgrywkę.

ciezko jest zrobic dropka do biologa jak antyexp jest tylko w IS..

Rozważamy nad dodanie antyexpa do gry ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ciezko jest zrobic dropka do biologa jak antyexp jest tylko w IS..

Mi nawet na 60 poziomie leciały zęby orka + księgi klątw. Więc ciężko nie jest - kwestia chęci.

Opublikowano

Po opiniach nie chce mi się nawet tutaj wbijać, jak czytam że to marna kopia Senthii to nawet nie chce sobie psuć oceny tamtego serwera który był czymś, a tutaj ciągle ktoś narzeka ;) Jak nie DMG mobów, to kanały padające, Wy tylko rozważacie i poprawiacie a ludzie nadal się skarżą. Słyszałem że od ponad dnia zmieniacie tak dmg mobów że do tej pory hita mają po 2k :) Życze powodzenia, chodź tutaj ja nie zmarnuje mojego czasu i nerwów.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Po opiniach nie chce mi się nawet tutaj wbijać, jak czytam że to marna kopia Senthii to nawet nie chce sobie psuć oceny tamtego serwera który był czymś, a tutaj ciągle ktoś narzeka ;) Jak nie DMG mobów, to kanały padające, Wy tylko rozważacie i poprawiacie a ludzie nadal się skarżą. Słyszałem że od ponad dnia zmieniacie tak dmg mobów że do tej pory hita mają po 2k :) Życze powodzenia, chodź tutaj ja nie zmarnuje mojego czasu i nerwów.

Już wszysto działa przecież, wejdź i zobacz:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Debilu! :D Bo inaczej nie mozna... Jak mozesz oceniac serwer po placzu innych osob? Wiekszosc nie ogarnia tej gry... Wiec nwm co to za moda oceniac serwer po kogos wypowiedzi nie bedac nawet 1 min na srv...

Opublikowano

Kiedy dodacie ShoutBox'a na forum serverowe? :D 

Szkoda, że jest BS w kliencie, by się fajnie zarabiało na bs'ie. 

Osobiście na serverze nie gram na razie, ale polecam każdemu. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Debilu! :D Bo inaczej nie mozna... Jak mozesz oceniac serwer po placzu innych osob? Wiekszosc nie ogarnia tej gry... Wiec nwm co to za moda oceniac serwer po kogos wypowiedzi nie bedac nawet 1 min na srv...

Oceniam serwer jak go piszą, sam nie wiesz co piszesz i na jakiego de*** wychodzisz piszac ze wiekszosc nie ogarnia "tej gry", a po drugie jakbyś uważał w gimbazie (polecam się wrócić do niej) i nauczył czytania ze zrozumieniem wyszło by Ci to na dobre, bo pisałem że szkoda mi szarpać opinie która mam w pamieci po Senthii.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Co wy mówicie... Widać, że nigdy nie graliście na senthi... Super, że odtworzyli reaktywację tego serwera, mam nadzieję, że są kostiumy takie jak były na nim i wgl.
Proponował bym zmienić liczbe osób na dungeon do 1/2 . Osobiście, lepiej było by zostawić na początku EQ Adidas, a potem wprowadzić max 255 i Nike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...