Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy mówicie... Widać, że nigdy nie graliście na senthi... Super, że odtworzyli reaktywację tego serwera, mam nadzieję, że są kostiumy takie jak były na nim i wgl.

Proponował bym zmienić liczbe osób na dungeon do 1/2 . Osobiście, lepiej było by zostawić na początku EQ Adidas, a potem wprowadzić max 255 i Nike.

No z duengonami pomyślimy;)

Naprawicie wreszcie ten zbyt wysoki dmg mobów w av2? Czy ciągle będziecie obiecywać? 

Generalnie zostały obniżone o jakieś 30% obniżymy jeszcze w kolejnym update jutro o 24:00 prawdopodobnie.

Serdecznie zapraszamy:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy ktoś z Administracji wejdzie na ts bo ludzie maja pytania a nikogo nie ma .

I co będzie z tym pd anty exp dalej w is czy dodacie go do gry .

Opublikowano

Kiedy ktoś z Administracji wejdzie na ts bo ludzie maja pytania a nikogo nie ma .

I co będzie z tym pd anty exp dalej w is czy dodacie go do gry .

Od jutra będzie support online tam będzie można pytać lub zgłaszać graczy :)

Liczba graczy z godziny na godzinę rośnie :) bardzo to cieszy oko :) Serwer stoi stabilnie ;)

Zapraszam i Polecam ;p

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale co ma easy do wbijania levela? Easy = łatwo ale nikt nie napisał że w 1 dzień jest maksymalny level bo to by całkowicie zepsuło rozgrywkę.

Rozważamy nad dodanie antyexpa do gry ;)

Diablo mówił na filmiku że max level można wbić w dzień,

Opublikowano

Najgorszy easy/4fun ever Nie Polecam moby biją w av2 po 2-3k nawet wpki padają expic nie da rady... To taki easy/4fun gralem na Medium na których drapnięcie stalki/bronie na 75 było łatwiejsze niż tu .... Miało sie wbijać max lvl w 1/2 dni hahaha a exp gorszy niż na Medium serwer to gówno 

Opublikowano

xRivenn dla cb trzeba serwer z full eq i max lvlem na start. Eq pod grote zrobić nie potrafisz nawet. Jakoś większość ogarnia całe spoty w av2+ tylko te 10% serwera nic nie potrafi tylko narzeka w m1.

IDcncno.png

Opublikowano

Najgorszy easy/4fun ever Nie Polecam moby biją w av2 po 2-3k nawet wpki padają expic nie da rady... To taki easy/4fun gralem na Medium na których drapnięcie stalki/bronie na 75 było łatwiejsze niż tu .... Miało sie wbijać max lvl w 1/2 dni hahaha a exp gorszy niż na Medium serwer to gówno 

Jakoś ja biorę full spoty archerem ;) I nie narzekam ;>

Opublikowano

BRONIE 75 OD TERAZ BĘDZIE MOŻNA WYDROPIĆ ZE SZKATUŁKI RIPERA TAK JAK BYŁO NA STAREJ SENTHI. 

A lecą z ripa syfy?

PS:poda ktoś ip serva?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

A lecą z ripa syfy?

PS:poda ktoś ip serva?

Kolejny Bonzo hackerrrr ;d 

Okej to jest twoje zdanie 710 osób które aktualnie gra twierdzi inaczej :) 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Na 100% licznik trochę podkręcony jest, możecie zarzucić z Channela 1 komendą /w? Ile jest osób? :)

Jestem ciekawy.

Opublikowano

Na 100% licznik trochę podkręcony jest, możecie zarzucić z Channela 1 komendą /w? Ile jest osób? :)

Jestem ciekawy.

Wystarczy wejsc do gry i zobaczyc ile jest ludzi ;) W grocie nie ma wolnych spotow :> Licznik nie jest podkrecony ;)

Opublikowano

No No 710 osób które aktualnie gra na WH tak? bo ja nie widziałem aby ktoś expił w av2 bez wh hahah nawet po m1 biegają a admin nic z tym nie robi ma wyjeb*ane hahah 

Jakoś ja biorę full spoty archerem ;) I nie narzekam

No tak ja gram Daggerem i tez biorę full spoty oczywiście z wh ;p Bo kto tam wh nie ma ? 

Opublikowano

Jestem ciekawy.

npx5w5.jpg

3zse4r.jpg

6m5no7.jpg

32y6sm.jpg

Dolicz jeszcze channel99, gdzie tu jest kręcony licznik :>?

Te Twoje 100% chyba się nie zgadzają ;/

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No No 710 osób które aktualnie gra na WH tak? bo ja nie widziałem aby ktoś expił w av2 bez wh hahah nawet po m1 biegają a admin nic z tym nie robi ma wyjeb*ane hahah 

No tak ja gram Daggerem i tez biorę full spoty oczywiście z wh ;p Bo kto tam wh nie ma ? 

Przecież już skończyłeś grę bo to dla ciebie najgorszy serwer.  To niech Cie nie interesuje co robimy. 

Ilość online ale wy i tak powiecie, że kręcimy licznik 

Komunikat na czacie! Serwer zostanie wyłączony za 5 min na 1 min. ...  a po 20 sekundach.. off.. 

pięknie się bawicie.. 

Zróbcie coś z tym expem, bo to jest śmiechu warte! 

Było pisane tak od 5 min lecz zapomnieliśmy zmienić z 5 min na 1 min < zdarza się w nocy o takich rzeczach zapomnieć. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Przecież już skończyłeś grę bo to dla ciebie najgorszy serwer.  To niech Cie nie interesuje co robimy. 

Ilość online ale wy i tak powiecie, że kręcimy licznik 

Było pisane tak od 5 min lecz zapomnieliśmy zmienić z 5 min na 1 min < zdarza się w nocy o takich rzeczach zapomnieć. 

To nie było w nocy, a dziś w godzinach porannych.. 

Kiedy macie zamiar pobiegać po atlantydzie i wykurzyć pseudo hackerów, co druga osoba biega tam na wh. 

c8f7.png

Opublikowano

dodanie bonów tylko IS  ?

są bramy piekieł na karies ?

tylko fryz , eq i pet jest potrzebny aby koksić w pvp ?

kostium na ile czasu jest ?

Opublikowano

Chodzi mi to czy ze szkaty z ripa lecą tylko bronie 75?I czy dt jest jakoś edytowane

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Chodzi mi to czy ze szkaty z ripa lecą tylko bronie 75?I czy dt jest jakoś edytowane

Dt normalne jak na globalu ;) Ale lepiej dropić bronie w red lesie ew. expić i do tego 105 lv masz już ok 10-15kkk i masz na lajcie broń 75 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...