Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest szansa na zmianę badania biologa z notkami? 50 notek które oddaje się co 1h to trochę lipa :P Tym bardziej że nie ma 100% na drop.

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
KD+5 są nic nie warte - później masz tyle yang, że Ci się wylewa, ale Ty wbiłeś 30 poziom i masz problem, bo nie znasz serwera.
Co jest ciężkiego w biologu? Ja na 60 dropiłem zęby orka i księgi klątw - zawsze możesz zrobić dropka, bo tak kiedyś było i tak się robiło.

Kd+4 kosztują 2kk tak? W av2 dropi po 50/100kk ze spota. To bez sensu ze z KD trzeba tak się bawić, w końcu i tak wejdzie a tylko czas i nerwy marnujemy, bo nie dość że jest 50% na ulepszenie na +5, to jeszcze 50% na wejście. Polecam Ci wejść na serwer i poulepszać kd, powsadzać. Może wydawać się że 50% to dużo ale ciężko wbić te kd. Zwiększcie cenę u handlarki i dajcie 100% na ulepszenie, wsadzenie i będzie git.

Chętnie bym sobie zrobił dropka, tylko że nie ma antyexpa... To jest porażka żeby tworzyć dropa po jakieś śmieszne pamiątki. Nie porównuj zębów i ksiąg do pamiątek, bo na pamiątki musimy mieć odpowiedni lv. Zęby i księgi wydropiłem na 80lvlu, pamiątek na tym lv nie wydropie

Opublikowano

Chętnie bym sobie zrobił dropka, tylko że nie ma antyexpa... To jest porażka żeby tworzyć dropa po jakieś śmieszne pamiątki. Nie porównuj zębów i ksiąg do pamiątek, bo na pamiątki musimy mieć odpowiedni lv. Zęby i księgi wydropiłem na 80lvlu, pamiątek na tym lv nie wydropie

o bardzo przepraszam ale antyexp jest 

...

tylko w IS

fajnie co :D

Opublikowano

o bardzo przepraszam ale antyexp jest 

...

tylko w IS

fajnie co :D

Btw kumpel zrobił sobie dropa na pamiątki. Wydropił 25 i musiał drugiego dropa robić bo biolog byl uprzejmy i nie przyjal xD

skad truta?

Opublikowano

serwer 4fun to to nie jest, wy chyba nie rozumiecie co oznacza serwer 4fun. Na takim serwie powinno byc ulepszenie praktycznie wszystkiego na 100%, kd, broni, zbroji itp. trutki stalki w szopach powinny byc, tak samo z reszta innych rzeczy ktore podchodza bardziej pod medium/easy. Biolog powinien przyjmowac za kazdym razem i bez czekania. 4fun oznacza ze prawie wszystko jest na tacy podane nawet jesli to mieszanka easy/4fun. Nawet na samych serwach easy jest biolog przewaznie 100% i bez limitu oddawania itemu dla biologa. Zmiencie przedrostek na easy/medium lub easy bo do 4funa to daleeeeeka droga.

Opublikowano

Serwer easy/4fun, gdzie trzeba od ch*** ulepszaczy, 50% na ulepszenie kd i na włożenie, na ulepszenie broni też jest śmieszne. A komentowania moobów w atlantydzie nie skomentuje. Trzeba expić w 10 na jednej komnacie, bo mooby takie mocne. Samemu to po jednej grupce, bo więcej to już padasz. Nie ma w ogóle dropu z generała a w red lesie może na 50 metków trafi się jedna stal. Żałosne..

Opublikowano

serwer 4fun to to nie jest, wy chyba nie rozumiecie co oznacza serwer 4fun. Na takim serwie powinno byc ulepszenie praktycznie wszystkiego na 100%, kd, broni, zbroji itp. trutki stalki w szopach powinny byc, tak samo z reszta innych rzeczy ktore podchodza bardziej pod medium/easy. Biolog powinien przyjmowac za kazdym razem i bez czekania. 4fun oznacza ze prawie wszystko jest na tacy podane nawet jesli to mieszanka easy/4fun. Nawet na samych serwach easy jest biolog przewaznie 100% i bez limitu oddawania itemu dla biologa. Zmiencie przedrostek na easy/medium lub easy bo do 4funa to daleeeeeka droga.

4 Fun - Dla zabawy,  a serwer PvP to 2 różne rzeczy widać Ty nie znasz definicji.

Serdecznie zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

server dość ciekawy lepiej by się grało gdyby  moby w grotach nie były pobugowane tzn zadają obrażenia zanim do nas dojdą , wcale tak jak inni piszą aż tak mocno nie biją to tylko przeszywka czym wiecej defa tym gorzej wystarczy że naprawicie moby i już nie będą wam płakać że za dużo biją, 2 sprawa co do ulepszania to do + 6   mogło by być  na 100% ulepszanie ,no i to co najbardziej mnie drażni to że wyprawy na dungeony potrzebują takiej ilości graczy w pt a wystarczyło by 2 nie każdy może z kimś iść a robienie 3/4 postaci to przesada co do biologa się nie wypowiem bo jeszcze nie bawiłem się z nim  podsumowując polecam server  ma trochę błędów ale wieże że administracja zadba o to by nam się lepiej grało

Opublikowano

Jakie 6/7 robić do eq exp i pvm? Gram mentalem. Lepiej robic 1ręke czy 2ręke? Ulepszać eq do pvm? Czy wystarczy tylko zbrojke do pvp ulepszać, żeby ogarniać pvm?

Opublikowano

4 Fun - Dla zabawy,  a serwer PvP to 2 różne rzeczy widać Ty nie znasz definicji.

Serdecznie zapraszamy!

nie, 4fun wlasnie to oznacza co napisalem. Pvp nie jest zadnym przedrostkiem i opisem serwera bo na kazdym serwerze chodzi o pvp. A nawet jesli to na serwerach typu same pvp, to wszystko jest w sklepach zbroje i nawet lvl instantowo maxymalny. Nawet na serwerach easy wchodzi kd  70-100% jak i biolog na 100% moze z 10 minutowym odstepem pomiedzy oddawaniem, ulepszanie itemow tez jest czesto 100%. Dropienie stalek i trutek to juz w ogole medium.. na serwerach easy stalki dropia z kadego metka, truta rzadziej ale nadal dropi a nie tak jak tutaj ze ubijesz 5 metkow i potrafi nic nie poleciec. Jak widac ty nie znasz definicji Easy a co w ogole 4fun. 4fun oznacza ze wszystko zdobywasz bez prawie wysilku, 4funy sa dla ludzi ktorzy nie chca lub nie moga poswiecic wiecej czasu na gre, robienie eq itp. 4fun jak powiedziales = zabawa a tu nie jest nic nie jest zabawne.

Opublikowano

Skąd marmury poli? Zawitam ;)

nie, 4fun wlasnie to oznacza co napisalem. Pvp nie jest zadnym przedrostkiem i opisem serwera bo na kazdym serwerze chodzi o pvp. A nawet jesli to na serwerach typu same pvp, to wszystko jest w sklepach zbroje i nawet lvl instantowo maxymalny. Nawet na serwerach easy wchodzi kd  70-100% jak i biolog na 100% moze z 10 minutowym odstepem pomiedzy oddawaniem, ulepszanie itemow tez jest czesto 100%. Dropienie stalek i trutek to juz w ogole medium.. na serwerach easy stalki dropia z kadego metka, truta rzadziej ale nadal dropi a nie tak jak tutaj ze ubijesz 5 metkow i potrafi nic nie poleciec. Jak widac ty nie znasz definicji Easy a co w ogole 4fun. 4fun oznacza ze wszystko zdobywasz bez prawie wysilku, 4funy sa dla ludzi ktorzy nie chca lub nie moga poswiecic wiecej czasu na gre, robienie eq itp. 4fun jak powiedziales = zabawa a tu nie jest nic nie jest zabawne.

To nie Xenox. Po c**j po miliard % absu? Skoro nie umiesz robić eq..

­graphic.png

Opublikowano

Skąd marmury poli? Zawitam ;)

To nie Xenox. Po c**j po miliard % absu? Skoro nie umiesz robić eq..

ja nic nie mowilem o absie ani niczym innym. 4fun nie oznacza tego ze kazdy ma bic po 1kk skillami tu chodzi o ogolna trudnosc gry, zdobywania przedmiotow na kazdym lvlu itp.

Opublikowano

Jakie 6/7 robić do eq exp i pvm? Gram mentalem. Lepiej robic 1ręke czy 2ręke? Ulepszać eq do pvm? Czy wystarczy tylko zbrojke do pvp ulepszać, żeby ogarniać pvm?

6 i 7 to 15 stwory 100 wartości ataku  ja co prawda gram szamanem i nie robiłem oddzielnej zbroi pod exp mam w niej abs pod pvp aby 6i 7 mam pod exp czyli stwory 15 i 100 w.ataku najlepiej mentalem jak expisz to silne na g a jeśli nie masz takiej możliwości by wycofać skil do g bo nie wiem czy na tym servie jest takowa opcja to expij w zbroi od 42 do 61 lv mniej będą moby cie szyły

Opublikowano

6 i 7 to 15 stwory 100 wartości ataku  ja co prawda gram szamanem i nie robiłem oddzielnej zbroi pod exp mam w niej abs pod pvp aby 6i 7 mam pod exp czyli stwory 15 i 100 w.ataku najlepiej mentalem jak expisz to silne na g a jeśli nie masz takiej możliwości by wycofać skil do g bo nie wiem czy na tym servie jest takowa opcja to expij w zbroi od 42 do 61 lv mniej będą moby cie szyły

W eq pvp masz 6/7 pod exp?

Opublikowano

Zagrałem na serwerze i mam o nim jak narazie złe zdanie. Wbilem tylko dlatego że miał być easy a tutaj nie do końca tak to wygląda. Mam parę pomysłów jak ulepszyć serwer i gracze na pewno byliby zadowoleni.

Dungeony na serwerze Easy muszą być dostępne dla jednej osoby (grupy mogą być na hardach...)

Biolog porażka. Sam byłem w stanie zrobić tylko zeby. Nic innego mi nie leciało, a to trochę głupie robić dropy na serwerze Easy.

Procenty na ulepszanie to po prostu śmiech na sali.

Cały czas mówicie że to reaktywacja serwera który ludziom się podobał. Ale nie wszystko musi być identyczne, choć trochę się wysilcie i zróbcie coś swojego.

Na ten moment nie wiem czy wracać...

Opublikowano

Zagrałem na serwerze i mam o nim jak narazie złe zdanie. Wbilem tylko dlatego że miał być easy a tutaj nie do końca tak to wygląda. Mam parę pomysłów jak ulepszyć serwer i gracze na pewno byliby zadowoleni.

Dungeony na serwerze Easy muszą być dostępne dla jednej osoby (grupy mogą być na hardach...)

Biolog porażka. Sam byłem w stanie zrobić tylko zeby. Nic innego mi nie leciało, a to trochę głupie robić dropy na serwerze Easy.

Procenty na ulepszanie to po prostu śmiech na sali.

Cały czas mówicie że to reaktywacja serwera który ludziom się podobał. Ale nie wszystko musi być identyczne, choć trochę się wysilcie i zróbcie coś swojego.

Na ten moment nie wiem czy wracać...

Dungeony są dobrze zrobione z uwagi na współprace z innymi graczami na serwerze.

Na waszym miejscu zmieniłbym to przekonanie, że to jest easy/4fun na Easy/Medium brzmi, dużo lepiej a serwer jest idealny.

Czasami jeszcze buguję postać w czerwonym lesie, trzeba odbudowywać przez stronę serwera.

Biolog powinien być ewentualnie na 100% z powodu takiego, że już ks.klątw dropiom jak krew z nosa moim zdaniem xD

Dodałbym jeszcze nieskończoną zmianke, bo i tak są po 0 yang, trzeba je kupować, < --- to jest chyba najważniejsze na ten moment.

Opublikowano

Musisz zdać sobie sprawę ze nie każdy gra w godzinach szczytu i bez problemu znajdzie kogoś do dunga. A możliwość chodzenia samemu jest naprawdę wielkim udogodnieniem.

Chyba każdy wie że to nie jest 4fun, ale sam się skusilem na grę dlatego że nie musiałbym przesiadywac dniami i nocami

W grze.

Opublikowano

Musisz zdać sobie sprawę ze nie każdy gra w godzinach szczytu i bez problemu znajdzie kogoś do dunga. A możliwość chodzenia samemu jest naprawdę wielkim udogodnieniem.

Chyba każdy wie że to nie jest 4fun, ale sam się skusilem na grę dlatego że nie musiałbym przesiadywac dniami i nocami

W grze.

Zdaje sobie doskonale z tego sprawę, ponieważ sam nie gram w godzinach szczytu, raczej nocami prędzej i nie mam problemu ze znalezieniem sobie osób do dunga, szczególnie że na serwerze nie gra 20 osób. (Wszystko zależy, tylko i wyłącznie od twoich chęci).

Strona nie działa?, ładuje się i nic xD

Opublikowano

Mam pytanie.Co tutaj na serwerze jest 4fun?

PS:Na serwer dodałbym:

-nieskończoną zmianke

-4 strony w eq

- Skille tak jak np jest czarowane chyba nazywa się to ,,Toolbar''

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...