Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Własnie pracuje nad optymalizacją klienta nowego, bo owy się pojawi prawdopodobnie jutro, tak samo będzie on działał na systemach XP

A ten client jest zoptymalizowany? ( ten z bety, czy nie ) ?

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

A kiedy będzie jaka kolwiek reklama? :D

Spokojnie. Nie bede przecież dawać reklamy, gdy trwa beta... po becie i gdy już bedziemy przed wypuszczeniem serwera w świat, reklama się pojawi. ;)

Opublikowano

­

Spokojnie. Nie bede przecież dawać reklamy, gdy trwa beta... po becie i gdy już bedziemy przed wypuszczeniem serwera w świat, reklama się pojawi. ;)

Beta to najlepszy okres ale jak wolisz mieć tego jednego człeka onlajn to Twoja sprawa. Wstępne info, założenia, wyłapane błędy...

Serwera nie polecę gdyż już po prezentacji zauważyłem kilka rzeczy które bardzo mnie zniechęcają, ale zobaczę po starcie jak to będzie wyglądało.

Wszyscy chyba wiemy jak kończą Twoje serwery, no ale co zrobić, człowiek uczy się na błędach czyż nie? 

Życzę Ci powodzenia, ale nie wiem, czy na coś się to zda ;)

Opublikowano

Beta to najlepszy okres ale jak wolisz mieć tego jednego człeka onlajn to Twoja sprawa. Wstępne info, założenia, wyłapane błędy...

Serwera nie polecę gdyż już po prezentacji zauważyłem kilka rzeczy które bardzo mnie zniechęcają, ale zobaczę po starcie jak to będzie wyglądało.

Wszyscy chyba wiemy jak kończą Twoje serwery, no ale co zrobić, człowiek uczy się na błędach czyż nie? 

Życzę Ci powodzenia, ale nie wiem, czy na coś się to zda ;)

Według Ciebie jeden serwer, który stoi do teraz, to wszystkie? Smuteg. Harnaś miał na razie swój pierwszy debiutancki serwer, popełnił kilka błędów, może je zrozumiał i teraz leci z Sembią ;)

Opublikowano

Każdy kiedyś zaczyna i każdy kiedyś kończy, życzę powodzenia. Mam nadzieję, że serwer będzie stał stabilnie, bo może wyjść całkiem fajny :)

Opublikowano

Kiedy oficjalny start ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

­

xD

@Top 

Czy krainy będą raptorowate?  xD

Ogólnie na chwile obecną razem z Dyingiem(panem dwa posty wyzej) pracujemy nad nową grafiką i modelami potworów. Wygląda to mniej więcej tak, jak już kiedyś przedstawił w dziale Media.

http://www.mpcforum.pl/topic/1293100-nowe-m1-na-serwerze-raptormt2/

Co prawda nazwa serwera uległa zmianie, ale reszta pozostała bez zmian tak jak planowaliśmy, pozdrawiam! :D

Opublikowano

­

Ogólnie na chwile obecną razem z Dyingiem(panem dwa posty wyzej) pracujemy nad nową grafiką i modelami potworów. Wygląda to mniej więcej tak, jak już kiedyś przedstawił w dziale Media.

http://www.mpcforum.pl/topic/1293100-nowe-m1-na-serwerze-raptormt2/

Co prawda nazwa serwera uległa zmianie, ale reszta pozostała bez zmian tak jak planowaliśmy, pozdrawiam! :D

XDDD tylko że on przedstawił okładkę książki harnaś poyebało ci się coś co do serwera polecam i zapraszam 

Opublikowano

Prezentacja bardzo porządna ! Co postanowiliście zrobić ze zmiankami ? Szczerze mówiąc jak na 200lv max to powinny być u tego npc. Pozdrawiam być może wbiję:) 

Opublikowano

­

Prezentacja bardzo porządna ! Co postanowiliście zrobić ze zmiankami ? Szczerze mówiąc jak na 200lv max to powinny być u tego npc. Pozdrawiam być może wbiję :)

Zostają u NPC i się nie kończą. Czyli jest 1 zmianka nieskończona. Do jutra zaktualizuje prezentacje

Opublikowano

­

Zostają u NPC i się nie kończą. Czyli jest 1 zmianka nieskończona. Do jutra zaktualizuje prezentacje

No i to mi się podoba. :) 

Opublikowano

Serwer taki sobie, wiele jest takich, mam nadzieję, że wyjdzie ci lepiej niż Shayen  :rolleyes:.

Bez reklamy to będzie kiepsko, będzie u kogoś większego? 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nowy klient dla beta testerów dostępny w dziale Bety.
ciągle pracuje nad błędami.

Zapraszamy do rekrutacji na mentora oraz moderatora forum.

Opublikowano

Polecam bo Harnaś robił sporo serwerek, oby wypaliło i grało te 400/500+ osób to będzie z*********e.

Może wpadnę na Start sobie ogarnąć co i jak. :)

Powodzenia na starcie.

Gość Lajk™
Opublikowano

Polecam bo Harnaś robił sporo serwerek, oby wypaliło i grało te 400/500+ osób to będzie z*********e.

Może wpadnę na Start sobie ogarnąć co i jak. :)

Powodzenia na starcie.

"Może wpadne wylizać dupe harnasiowi, może teraz jego source będzie lepsze, nie padnie mi przez to serwer a co lepsze może mi je da za darmo : ooo "

Heeeeeeh.

@Topic. nie zawitam. Elo.

­

Opublikowano

Polecam najmocniej, widać jego wkład i chęci stworzenia serwera, który będzie miał elementy z różnych typów serwera.

Easy/Medium czy nawet coś lekko podchodzącego pod harda - każdy znajdzie coś dla siebie!

W trakcie beta testów widzę jak bardzo mu zależy, na bieżąco sprawdza zgłoszone bugi i je naprawia.

Ma bardzo dobry kontakt z graczami.

Jego podejście do nawet błahych i trochę dziecinnych tekstów jest godne podziwu.

To nie jest wersja ulepszona Shayen'a... To jest ulepszona wersja harnasia. :)

Nie ma co krytykować to jest serwer, na którym na pewno spędzę miłe chwile i nie będę miał miejsca na nudę.

Zapraszam na forum, aktualnie prowadzona jest rekrutacja na moderatora i mentora. Na shoutbox'ie zawsze ktoś jest skory do pomocy.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...