Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Może wpadne wylizać dupe harnasiowi, może teraz jego source będzie lepsze, nie padnie mi przez to serwer a co lepsze może mi je da za darmo : ooo "

Heeeeeeh.

@Topic. nie zawitam. Elo.

­

Ale harnaś nie robi na source  xD

Gość Lajk™
Opublikowano

Ale harnaś nie robi na source xD

Nie wiem na jakim game robi i szczerze g****o mnie to obchodzi.
Opublikowano

Ale harnaś nie robi na source  xD

Robi :) Serwer można polecić chociaż czasem truje dupe i nie da spokojnie pograć w lola  :angry:

Nothing.

Opublikowano

Co prawda nie miałam okazji zagłębić się w testowanie, ze względu na chwilowy brak czasu, ale "z wierzchu" serwer wygląda ciekawie. Podoba mi się zielony interfejs. :)

c:

Gość Lajk™
Opublikowano

To po c**j o tym wspominasz?

napisałem tylko że asfen to zero i włazi wszystkim w dupe żeby mieć coś na serwerze.
Opublikowano

napisałem tylko że asfen to zero i włazi wszystkim w dupe żeby mieć coś na serwerze.

Tak ciekawe powiedz mi co od kogo dostaję? ;)

Opublikowano

Polecam bo Harnaś robił sporo serwerek, oby wypaliło i grało te 400/500+ osób to będzie z*********e.

Może wpadnę na Start sobie ogarnąć co i jak. :)

Powodzenia na starcie.

2644514253162361221478.png

lizu, lizu?

top. nadal nie zagram, macie system kostiumów? może bym zagrał, ale jak nie ma kostiumów to nie gram

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

2644514253162361221478.png

lizu, lizu?

top. nadal nie zagram, macie system kostiumów? może bym zagrał, ale jak nie ma kostiumów to nie gram

­

Panie technik wypier*alaj pan z tematu.

Powinny takie posty być traktowane jako spam, prezentacja jest jasno zrobiona i widać wszystko, więc nie wiem na ch*j się pytasz.

Dalej zapraszamy do pisania podań na stanowiska takie jak:

Mentor

Moderator Forum

Wszystko możecie zrobić poprzez TEN FORMULARZ

Ochotnicy muszą odpowiedzieć na kilka pytań i poprawić podany im tekst :)

Opublikowano

­

­

Panie technik wypier*alaj pan z tematu.

Powinny takie posty być traktowane jako spam, prezentacja jest jasno zrobiona i widać wszystko, więc nie wiem na ch*j się pytasz.

Dalej zapraszamy do pisania podań na stanowiska takie jak:

Mentor

Moderator Forum

Wszystko możecie zrobić poprzez TEN FORMULARZ

Ochotnicy muszą odpowiedzieć na kilka pytań i poprawić podany im tekst :)

Panie "Administrator" Ty możesz wypierdalać, przestań zgrywać kozaka, bo za niedługo się przejedziesz na tym.

Antymix skad bronie 75.

Gość Lajk™
Opublikowano

­

Panie "Administrator" Ty możesz wypierdalać, przestań zgrywać kozaka, bo za niedługo się przejedziesz na tym.

Antymix skad bronie 75.

Z bossa "Twoja Matka" :D

­

Opublikowano

­

­

Antymix skad bronie 75.

Jakie szczęście, ze Wy jestescie tak nieudolni ze wszystko się kończy na słowach tak samo jak to, że miałeś wpaść do mnie swoim passatem mi najebać 14latku.

Bronie 75 z umarłego rozpruwacza, aż dziw, że Ci odpowiadam na to pytanie, pewnie i tak nie zrozumiesz.  Jeszcze przyjdzie na Was czas.

Opublikowano

­

­

Antymix skad bronie 75.

Panie "technik aka najlepszy admin ipb, metin2" i ch*j wie jeszcze czego.

Jeszcze niedawno pucowałeś się żebym Ci podesłał aplikacje które zainstalowałem na sembii bo Twój nieudolny Team nie ma o niczym pojęcia.

Nie obrażając tutaj Feezyego który tylko trafi na znajomości z takimi pseudo kozakami.

Nie chciałbym przypominać że macie po 14-17 lat w Teamie, a zgrywacie największych kozaków na tej scenie.

Jak masz zamiar przyjechać passatem do mnie to chętnie podam adres, ale nie wiem czy Ci rodzice pozwolą na tak daleką podróż z wujkiem czy z kim tam chcesz przyjechać.

Uważaj żebyś za takie posty Ty się nie przejechał i Twoje projekty :)

@topic

Dalej serdecznie zapraszamy do rekrutacji na Mentora(7 dni od rejestracji) i Moderatora(3 godziny od rejestracji)

Odpowiadacie i wypełniacie pola zawarte w odpowiednim formularzu na Naszym nowym systemie aplikacji FORMULARZ

Prosiłbym również aby pseudo admini i wielcy kozacy jak mają do mnie problem to pisali mi na GG, a nie spamowali w tej zapowiedzi mimo że nabijają Nam wyświetleń i odpowiedzi.

Ale jak czyta się te wypociny 14-sto czy 16-sto letnich kozaków to płakać się chce.

Opublikowano

Będzie nieskończona zmianka?

Można wyciągać pojedynczo kd ?

Opublikowano

­

Będzie nieskończona zmianka?

Można wyciągać pojedynczo kd ?

Na obydwa Twoje pytania odpowiedź brzmi;

Tak.

Opublikowano

­Jak z betą leci? :)

Kiedy start?

Co z reklamą?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...