Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Medium/Easy - fajnie :)

Ogólnie całokształt bardzo mi się podoba. Myślę, że mógłbym spróbować swoich sił na serwerze jak znajdę tylko wolną chwilę.

Mam nadzieję harnaś, że tutaj więcej zainwestujesz w reklamę i będzie o wiele więcej graczy niż na shayenie :)

Powodzenia

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto wam robił tego source?

bo harnaś i source dobre sobie :D

Brak wiary w ludzi, dobre sobie.

Zapraszam na forum, tam znajdziecie najwięcej świeżych informacji, zawsze jest ktoś z Administracji, więc nie ma problemów z udzielaniem odpowiedzi na Wasze pytania.

Został dodany system nagród, tylko czekać na pierwszy konkurs forumowy. (;

Opublikowano

Myślę że Harnasiowi pomagał przy Sourcie możliwe że Flourine albo Gumiś lecz nie jestem pewny. :D

Tylko tak sobie powiedziałem że mogli mu pomagać bo Harnaś z Florjanem mają dobre wtyki i dobrze się znają także różnie to bywa. :P

Na Ethori dostałem Source Harnasia od Florjana także różnie to bywa możliwe że mu tylko pomaga. :DxD

Opublikowano

Serwer wydaje się być naprawdę z*******y, ale..

moim zdaniem za dużo najebany itemshop, te pety z silny na/odp na, bóg wie czego możemy się jeszcze spodziewać,

dodatkowo ten biolog, 100 sztuk co 20/30 min to jest w c**j, przesadziliście chyba z tym.

Harnasia znam, człowiek dobry, pamiętam jak zaczynałeś w tego metina coś tam kleić, teraz widzę że jednak coś się nauczyłeś. Powodzenia :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być naprawdę z*******y, ale..

moim zdaniem za dużo najebany itemshop, te pety z silny na/odp na, bóg wie czego możemy się jeszcze spodziewać,

dodatkowo ten biolog, 100 sztuk co 20/30 min to jest w c**j, przesadziliście chyba z tym.

Harnasia znam, człowiek dobry, pamiętam jak zaczynałeś w tego metina coś tam kleić, teraz widzę że jednak coś się nauczyłeś. Powodzenia :)

Wszystko jest do zdo ycoa w grze dodatkowo jutro wam opisze drop ze szkatulek bo leca z nich to eloksiry do biologa woev nie bedzie go ciezko zroboc ;) nie chxe mo soe bledow poprawiac z tel pisze mysle ze zrozumiesz :p

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Administracje i ogólnie bo się zapowiada ciekawie ;) 

Na pewno zagram! ;)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

­

Nie wiesz jak jest na serwerze więc nie pisz głupot. Prezentacja nie odzwierciedla do końca serwera, dodatkowo będzie ona uzupełniona niedługo w więcej szczegółów. ;)

Reklamę jakaś planujesz? Czy nie bd z kim grać jak na Shayen? Nie chodzi mi tu o reklamę typu : dam pseudo youtuberowi 30 zł i nagra zapowiedz.. bo takie coś nic nie daje. Ale o co grubszego ;]

Zmianki daj do NPC to ma być easy/medium....

Bonusy maxymalnie?

Opublikowano

­

Usuń te pety klasowe, pls.

Nie.

Ewentualnie jak Wam brakuje jakiegoś peta i macie wizję jego bonusów możecie smiało ją dać, dodać nowego zwierzaka dla mnie nie jest problemem jezeli miałoby Was to zadowolić w jakis sposób. ;-)

Opublikowano

Reklamę jakaś planujesz? Czy nie bd z kim grać jak na Shayen? Nie chodzi mi tu o reklamę typu : dam pseudo youtuberowi 30 zł i nagra zapowiedz.. bo takie coś nic nie daje. Ale o co grubszego ;]

Zmianki daj do NPC to ma być easy/medium....

Bonusy maxymalnie?

Ankiety nie widać?

Po to właśnie ona jest, żeby po zakończeniu, podjąć odpowiednią decyzję sugerowaną większością głosów.

Reklama jest planowana już dużo przed wrzuceniem zapowiedzi.

Opublikowano

Nie i jeszcze raz Nie polecam, ze względu na Harnasia . Trzeba być naprawdę głupim, żeby wierzyć, że ten projekt wypali .. Harnaś sam swoją osobą nic ciekawego nie prezentuje, wręcz przeciwnie . 300 +/- . Tydzień max, bo padnie przez brak graczy lub w jakiś inny sposób . Oczywiście pewnie działa bug na padanie CH, tak jak na każdym jego serwerze, ale już nie będę takim chujem, i nie wykorzystam go . Jeszcze raz nie polecam . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Nie i jeszcze raz Nie polecam, ze względu na Harnasia . Trzeba być naprawdę głupim, żeby wierzyć, że ten projekt wypali .. Harnaś sam swoją osobą nic ciekawego nie prezentuje, wręcz przeciwnie . 300 +/- . Tydzień max, bo padnie przez brak graczy lub w jakiś inny sposób . Oczywiście pewnie działa bug na padanie CH, tak jak na każdym jego serwerze, ale już nie będę takim chujem, i nie wykorzystam go . Jeszcze raz nie polecam . 

czemu sądzisz że serwer nie wypali ?

Opublikowano

czemu sądzisz że serwer nie wypali ?

Sądze po jego poprzednich serwerach ..

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

ten będzie inny 

polecam się wstrzymać z krytykami do startu albo chociaż do bety

Opublikowano

Ankiety nie widać?

Po to właśnie ona jest, żeby po zakończeniu, podjąć odpowiednią decyzję sugerowaną większością głosów.

Reklama jest planowana już dużo przed wrzuceniem zapowiedzi.

A konkretnie gdzie bd ta reklama???

Opublikowano

ymm nie weszłes na serwer, a juz mowisz ze bug na padanie ch.

no niezle powiem Ci.

Polecaaam ze względu na harnasia, stara sie chlop! ;-)

Opublikowano

Wszystko jest do zdo ycoa w grze dodatkowo jutro wam opisze drop ze szkatulek bo leca z nich to eloksiry do biologa woev nie bedzie go ciezko zroboc ;) nie chxe mo soe bledow poprawiac z tel pisze mysle ze zrozumiesz :P

A najpierw myślałem, że pijany jesteś, tak to wygląda :v­

­PADNIE PRZEZ BRAK GRACZY xD Shayen jakoś dalej stoi po takim czasie, chociaż jest po 5 online, ale żeby padł to nie widze :/

Sądze po jego poprzednich serwerach ..

Wymień wszystkie JEGO serwery, bo ja znam tylko Shayena :c

#hejtersgonnahejt­

tenor.gif

Opublikowano

­PADNIE PRZEZ BRAK GRACZY xD Shayen jakoś dalej stoi po takim czasie, chociaż jest po 5 online, ale żeby padł to nie widze :/

Serwer na siebie nie zarabia = out, już nie wspomne ile dedyk u kreta kosztuje.

Nie wiem kto normalny tu zagra, mieliście mieć reklame na pół jutuba i gdzie ona?  xD  xD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Mam nadzieję że jak najszybciej wystartujecie, bo aktualnie nie ma nic ciekawego i pewnego. Kiedy start?

Start 3 dni po zamknięciu beta testów, które będą prawdopodobnie w ten weekend otwarte.

Na forum została otwarta rekrutacja na stanowisko mentora, zapraszamy do rejestrowania się oraz składania podań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...