Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Serwer na siebie nie zarabia = out, już nie wspomne ile dedyk u kreta kosztuje.

Nie wiem kto normalny tu zagra, mieliście mieć reklame na pół jutuba i gdzie ona?  xD  xD

­

Ty widzisz co piszesz? Po 1 primo, to, że ludzie mają Cie w d***e i każą zamykać serwer jak na siebie nie zarabia to jest TWOJ problem, ja jakoś shayena trzymam mimo, że minimum skończył zarabiać 2 miesiące temu.

Po 2 primo, nie wiem kto Ci naopowiadał albo z jakiej dupy wytrzasnąłeś to, że reklama na pół yt, bajki idź wciskać swoim graczom nie tutaj, bo pisałeś, że dostawaliście 130gb/s co jest kpiną i smiesznym żartem z Waszej strony ;)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Kiedy ta beta ? -.-

Kończe lepić klienta, zostanie mi pare rzeczy do poprawienia i wrzucenie klienta i mogę Was w sumie wpuszczać... siedź na forum, tam jest najświeższe info co i jak ;-)

Opublikowano

Nie wiem kto normalny tu zagra, mieliście mieć reklame na pół jutuba i gdzie ona?  xD  xD

­

Zlituj się. Nie lubię jak ktoś kłamie w żywe oczy.. Nie wiem co chcesz tym postem zaprezentować. 

Reklama z tego co wiem ma się dobrze, nie zostanie popełniony błąd, który miał miejsce na Shayenie. 

Opublikowano

A co do serwer jak będzie z tą reklamą i balansem klan postaci oraz itemshopem (ceny itd. byle nie było tak że jak załadujesz to jesteś bogiem i bijesz każdego na skilla albo 2 hity ;)

­

panu już dziękujemy ;)

Mogę polecić bo i tak nie ma gdzie grać chyba że znowu będzie serwer Harnaś x Reklama i będzie grało 20 osób a reklame wykupicie u nonamów  i jeszcze im zapłacicie za to   :P

Opublikowano

­

A co do serwer jak będzie z tą reklamą i balansem klan postaci oraz itemshopem (ceny itd. byle nie było tak że jak załadujesz to jesteś bogiem i bijesz każdego na skilla albo 2 hity ;)

panu już dziękujemy ;)

Mogę polecić bo i tak nie ma gdzie grać chyba że znowu będzie serwer Harnaś x Reklama i będzie grało 20 osób a reklame wykupicie u nonamów  i jeszcze im zapłacicie za to   :P

Reklame biore u każdego co popadnie od 10 subów do xxxxx.

Nie ma czegoś takiego ze IS=MOC 521512512K Z HITA, na serwerze są dość małe bonusy, dodatkowo w is nie znajdziecie nic czego by nie bylo w grze

Opublikowano

0 nowości nie zagram , 99,9 % zerzniete z innych privków   + serwer pod is    ( przesadzacie z tymi bonami w itemach z  is`u) 

Odradzam gry tu elo 

Mają być nowości żebyś ty zagrał? I co ci z tych nowości, nawet jak będą to i tak rozgrywka może być nudna.

Serwer może nie ma blasku nowości ale może sam w sobie posiada to ''coś'' co przyciągnie graczy. 

Nowości nie świadczą o tym ile będzie grało graczy i jak będzie się im grało.

Co do IS, nie wiem nie wpatrywałem się.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

0 nowości nie zagram , 99,9 % zerzniete z innych privków   + serwer pod is    ( przesadzacie z tymi bonami w itemach z  is`u) 

Odradzam gry tu elo 

hahahahhahaa. Ty jestes ułomny, czy udajesz? Sorry, że się tak wyrażam no ale do cholery jasnej. Skąd wiesz, co się będzie znajdywać w item-shop? Tak się składa, że tutaj będzie tak samo jak na moim poprzednim serwerze, WSZYSTKO (poza pakietem vip - exp, drop, yang) będzie do zdobycia w GRZE. Także jeżeli już coś palniesz głupiego to się zastanów chociaż dwa razy czy wiesz co piszesz. Juz któryś z koleii jest taki post i poraz kolejny muszę odpowiadać, serio muszę Wam wypisać na samej górze na czerwono czcionką 100, zebyście wreszcie widzieli, że serwer NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB NASTAWIONY POD ZAROBEK I WSZYSTKO SIĘ DA ZDOBYĆ W GRZe?

jakieś kupony sm będa dropily z bossow? 

Nie wiem, zastanowie się. Może dodam taką opcje.

Opublikowano

Sztos od Harnasia, polecam.

//WARN ZA POLECENIE? BŁAGAM LUDZIE :*

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Eee Ludzie Ludize.. Nic tylko Na łatwizne ;) Szkoda że dodadzą Zmianki do NPC  i bedzie BS -.- to jest non sens.. ;3 Tak to by Się Przyszpanowało Perfo-Podobną stalka ;) Wszystko by miało swoją wartość ;) taki mały Old-School. No niestety.. Szkoda. Miało być tak Fajnie ;)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Mimo, że za Harnasiem nie przepadam, to serwer fajnie wygląda z prezentacji, duży plus za dobór broni. 

Opublikowano

nie polecam ze wzgledu na harnasia.

+ widze ,ze EQ z dawnego Alin* :)

Akurat na serwerze Harnasia to masz pewność że będzie staŁ nawet jak będzie grało 19 osób.

Widziałeś żeby na shayenie latalo jakies eq? jakies sapy w prezce? lol

pozdro chłopaki pozdro Aspiratio

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Eee Ludzie Ludize.. Nic tylko Na łatwizne ;) Szkoda że dodadzą Zmianki do NPC  i bedzie BS -.- to jest non sens.. ;3 Tak to by Się Przyszpanowało Perfo-Podobną stalka ;) Wszystko by miało swoją wartość ;) taki mały Old-School. No niestety.. Szkoda. Miało być tak Fajnie ;)

Ten pomysł nie udał się na Shayenie. Tak więc tutaj pewnie harnaś dostosuje się do ankiety. Po to w końcu ona jest. ;v

Opublikowano

­

No też na początku miałem taką wizje, by te zmianki i bonusy perfekcyjne miały swoją wartośc. Nie byłoby o nie trudno, dodatkowo wartości bonusów byłyby maksymalne wtedy i dodany by został BS. 

nie polecam ze wzgledu na harnasia.
+ widze ,ze EQ z dawnego Alin* :)

Jakiego Alin* do cholery jasnej?

Mimo, że za Harnasiem nie przepadam, to serwer fajnie wygląda z prezentacji, duży plus za dobór broni. 

Za bronie odpowiada BombWork, to jemu się ten plus nalezy za ich wykonanie ;)

Akurat na serwerze Harnasia to masz pewność że będzie staŁ nawet jak będzie grało 19 osób.

Widziałeś żeby na shayenie latalo jakies eq? jakies sapy w prezce? lol

pozdro chłopaki pozdro Aspiratio

;)

P******e rundke, tylko serwery tego idioty maja malo ludzi.

Dzieki za miły komentarz ;]

Zapowiedz zrobiona z*********e :) Grafika Wykonana Perfekcyjnie :) Bardzo Polecam serwer :) Administracja wydaje się w porządku ;)

Dzięki ;-) Prezentacja będzie uaktualniona jeszcze jak wystartuje beta, bo sporo rzeczy ominąłem by jak najszybciej wstawić zapowiedź.

Opublikowano

Nie wiem co za czuby głosują w ankiecie, żeby dodać bs'a na serwer i żeby były 2 wartości bonusów -,-

Lepiej przecież dodać swojego bs'a i zostałoby 1 wartość bonusów.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie wiem co za czuby głosują w ankiecie, żeby dodać bs'a na serwer i żeby były 2 wartości bonusów -,-

Lepiej przecież dodać swojego bs'a i zostałoby 1 wartość bonusów.

Powodzenia w dodaniu własnego bs'a na serwerze harnasia <3.

Polecam serwer no harnaś <3. Zapowiedź ładnie zrobiona, serwer super wygląda <3. Nic tylko czekać na start <3.

Opublikowano

Powodzenia w dodaniu własnego bs'a na serwerze harnasia <3.

Polecam serwer no harnaś <3. Zapowiedź ładnie zrobiona, serwer super wygląda <3. Nic tylko czekać na start <3.

XDDDDDDD

Chyba nie grałeś dawno w metina ^.^

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...