Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu ~ Poszukujemy moderatorów!

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

napis.png

Link do forum: http://forum.sembia.eu/

Wymagania

- Bezstronność
- Maksymalna ilość punktów na pasku ostrzeżeń - 5%.
- Umiejętność pracy w zespole
- Minimum 3 godziny od zarejestrowania
- Znajomość obowiązujących regulaminów
- Wysoki poziom kultury osobistej oraz znajomość zasad poprawnej pisowni
- Ukończone 16 lat (zauważalna dojrzałość oraz odpowiedzialność)

- Nienaganna opinia wśród członków zespołu Sembia
- Wysokie zaangażowanie oraz aktywność na forum (co najmniej cztery godziny czynnej aktywności dziennie)

Informacje

W celu wzięcia udziału w rekrutacji,  podanie należy wypełnić poprzez TEN FORMULARZ, w którym muszą znaleźć się informacje takie jak:

kilka zdań o sobie (wiek, imię, zainteresowania itp.),

doświadczenie na stanowisku (jeśli posiadane),

parę zdań o tym, dlaczego właśnie Ty nadajesz się na to stanowisko oraz inne informacje, które mogłyby ukazać Cię z dobrej strony.

W podaniach potencjalnych kandydatów każdy ma prawo się wypowiedzieć, warunkiem jest odpowiednie uzasadnienie swojego stanowiska.
Opinie nieuzasadnione będą karane.

Celowo nie stworzyłem wzoru podania - oprócz oczywistych zalet, powinniście się wykazać także odrobiną kreatywności oraz zaradności. Wasze aplikacje na stanowisko Moderatora Forum powinny być przejrzyste i zawierać wszystkie najważniejsze informacje.

Chciałbym dodać, że oprócz podań, zwrócona zostanie również uwaga na Wasze zachowanie na forum.

Informacje, które zawarliście muszą znaleźć odzwierciedlenie w rzeczywistości. Jeśli piszecie, że jesteście kulturalni, a w Waszych wpisach na czacie bądź postach pojawiają się słowa niestosowne, to nie wygląda to dobrze.

Kandydaci, których podania zostaną rozpatrzone pozytywnie, zostaną przyjęci na okres próbny, podczas którego ukażą swe zaangażowanie oraz umiejętności na stanowisku Moderatora Forum. Jeśli ich zachowanie będzie pozostawiać dużo do życzenia bądź aktywność będzie nikła, zostaną zdegradowani. Osoby, które wykażą się wysoką aktywnością oraz zaangażowaniem, a ich zachowanie będzie nienaganne, otrzymają możliwość pełnienia funkcji Moderatora Forum.

Obowiązki przyszłego moderatora.

Do obowiązków Moderatora Forum należy dbanie o porządek oraz ład na forum - dotyczy to zarówno działów jak i czatu.
Zadaniem osób, które pełnią to stanowisko, jest również zamykanie tematów nieaktywnych bądź niezgodnych z regulaminem.
Należy również pamiętać o tym, że użytkownicy, którzy łamią zasady, muszą zostać odpowiednio ukarani.
Moderator powinien także w miarę możliwości udzielać pomocy graczom i w każdej chwili służyć pomocą.

Więcej informacji na ten temat moderatorów udzielę im po zakończeniu rekrutacji w ukrytym dziale.

Pozdrawiamy, Zespół Sembia.eu

Opublikowano

Zapraszamy w Nasze szeregi.
Zgrana ekipa, nie powiem, że nie.

Algida kazał błogosławić. 

Opublikowano

No nieźle, jak ktoś nie ma 16, to musi być głupim gimbem.Ja nie mam jeszcze 16, a jestem ogarnięty co widać na shoutbox, źle napisałem, bo zawsze się coś pytam bo nic nie wiem, ale wiadomo o co chodzi :p

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Polecam! Zauważyłem że ekipa tego serwera współpracuje ze sobą od ładnych paru miesięcy xD także można sądzić że są ogarniętymi ludźmi :)

ps. sorry że się wtrącam ale 4h dziennie aktywności na forum? nie robcie z ludzi noł lajfuf :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

Polecam! Zauważyłem że ekipa tego serwera współpracuje ze sobą od ładnych paru miesięcy xD także można sądzić że są ogarniętymi ludźmi :)

ps. sorry że się wtrącam ale 4h dziennie aktywności na forum? nie robcie z ludzi noł lajfuf :)

Ja rozumiem że 4h dziennie to dużo, ale nikt nie karze przez 4h non-stop siedzieć. Chodzi tu o ogólny czas spędzony na forum przez CAŁY dzień, czy to rano czy wieczorem.

Nie ważne, ważne żeby wbił i coś ogarnął.

PS. Ja i dxnek współpracujemy już kilka lat w sumie :D

No nieźle, jak ktoś nie ma 16, to musi być głupim gimbem.Ja nie mam jeszcze 16, a jestem ogarnięty co widać na shoutbox, źle napisałem, bo zawsze się coś pytam bo nic nie wiem, ale wiadomo o co chodzi :P

A widzisz co jest w nawiasach napisane?

Osoba nie musi mieć 16 lat, jeśli zachowuje się dojrzale to może złożyć podanie.

Opublikowano

A ja nie polecam, marny team który uważa się za najlepszych, ­nie macie nic do zaprezentowania co okaże się niebawem, pozdrawiam. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tego napisu(loga) wcale nie widać za nic się nie rozczytam co tam piszę :D

Zmieńcie to dla własnej estetyki.

Ogólnie dobrze rozpisane, życzę powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ogółem oferta bardzo profesjonalnie i porządnie napisana, a sam zespół wie czego oczekuje, i kogo szuka - więc śmiało mogę polecić.

Wydaje mi się, że ekipa jest w miarę doświadczona i można się czegoś tam nauczyć, dlatego myślę, że warto złożyć aplikację.

Osobiście polecam ze względu na administratora (Kirito) i życzę wszystkim powodzenia.

PS Rekrutacja i tak ustawiona. :)

Opublikowano

­

A ja nie polecam, marny team który uważa się za najlepszych, ­nie macie nic do zaprezentowania co okaże się niebawem, pozdrawiam. ;)

Panie 16-sto letni najlepszy w swym fachu techniku, prosiłbym abyś się przymknął i poszedł dalej rozdawać na lewo kostiumy, pety, eq i SM'y :)

Nie pozdrawiam.

Tego napisu(loga) wcale nie widać za nic się nie rozczytam co tam piszę :D

Zmieńcie to dla własnej estetyki.

Ogólnie dobrze rozpisane, życzę powodzenia.

Napis jeszcze dziś zostanie zmieniony.

Dzięki za uwagę.

Ogółem oferta bardzo profesjonalnie i porządnie napisana, a sam zespół wie czego oczekuje, i kogo szuka - więc śmiało mogę polecić.

Wydaje mi się, że ekipa jest w miarę doświadczona i można się czegoś tam nauczyć, dlatego myślę, że warto złożyć aplikację.

Osobiście polecam ze względu na administratora (Kirito) i życzę wszystkim powodzenia.

PS Rekrutacja i tak ustawiona. :)

No wszystko się zgadza co do PS, wszystko ustawiliśmy żeby wybrać kogoś odpowiedniego :D

Dzięki ogólnie za opinie :D

Polecam bo dobrze dobrany Team + serwer. ;)

Dzięki za opinie.

moRZna zostac modernatorem jescze ?

MoRZna zostać.

Opublikowano

No ładnie napisane muszę przyznać. :D
Oczywiście polecam serwer oraz serdecznie zapraszam do składania podań przy użyciu systemu aplikacji!
Nie jesteś zbyt kreatywny i nigdy nie wiesz, co napisać w podaniu? Wystarczy odpowiedzieć na kilka pytań, które sprawdzą Waszą wiedzę na temat moderowania forów oraz wszelkie predyspozycje do pełnienia owej funkcji!
Zapraszam do zawitania na forum oraz spróbowania swoich sił w rekrutacji na moderatorów oraz mentorów!
Świetna atmosfera, każdy znajdzie coś dla siebie.
Jeszcze raz polecam i zapraszam.
Pozdrawiam!

1z739yo.png

Opublikowano

Odezwał się wielki administrator rozdający przedmioty z IS oraz navi za wgranie questa, weź Ty się już nie kompromituj może lepiej. Serwer Sembia jest dużo lepszym projektem od Castios. Jak najbardziej polecam.

Opublikowano

­

W odróżnieniu od Ciebie, z większością przy serwerze sobie radze sam, a jak nie to znajduje odpowiedź na forach i nie jestem tak zdesperowany i chory na umyśle, by o najprostsze rzeczy się Asfena pytać(no offence) i to nie ja mam zawyżone ego i rozdaje ekwipunek na serwerach, a ty panie pseudo administratorze. I w odróżnieniu od twojego teamu - mój jest w pełni kompetentny i nie jest to banda rozwydrzonych gimbusów, jak to jest na twoim serwerze.

W sumie to napisałbym Ci wypierdalaj, ale nie chce złapać warna i mam nakaz zachowywania się przyzwoicie, dlatego poproszę Cie o natychmiastowe usuniecie się z tego tematu

Opublikowano

­

A co oferujecie za moda? hmm? nic? idiota tylko na to pójdzie ;)

A co za moderowanie chcesz hajs? Śmieszne.

My się dogadamy z moderatorami i teraz przyjmuję tylko na okres próbny, jak się ktoś nie sprawdzi to nie ma szans na zostanie na stałe.

Jeszcze czego będziecie chcieli za moderatora? Praw w grze?

Opublikowano

@Dxnek

Mogem być adminem formóm

ómjem zamykadź tematy i bendne dopsze sie sprawowau?

plissssssss

Polecam , ogarnięty team i dobry serwer.

Ustawione na 100% xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A co oferujecie za moda? hmm? nic? idiota tylko na to pójdzie ;)

Zapewne to że możesz współpracować z grupą ludzi.

Dzięki współpracy budujesz swoją markę.

idiota xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

W sumie to napisałbym Ci wypierdalaj, ale nie chce złapać warna i mam nakaz zachowywania się przyzwoicie, dlatego poproszę Cie o natychmiastowe usuniecie się z tego tematu

Wyręczę Cie, Weight wypierdalaj.

Opublikowano

­

spójrz na swojego Castiosa ;)

Polecam ze względu na Team.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

­reffujemy!

Już niebawem start! Zapraszamy wszystkich kandydatów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...