Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Mój znajomy @1361622928-U485574.pngRaxonade podesłał mi moment temu zrzuty ekranu oraz wiadomość.

Wstawiam ją za niego, gdyż nie ma odpowiedniej ilości postów, aby tutaj napisać.

Punkt 5 regulaminu forum mówi, że jest one wolne religijnie, jednak nadal jesteśmy w Polsce, gdzie obowiązują pewne zasady moralne. Dlaczego administracja, przypuszczam dorosłe osoby, najeżdżają na temat religii? Nikt nikomu wiary nie będzie narzucać, ale przynajmniej niech tolerują wyznawców. Nie będę już przytaczać cytatów z Konstytucji RP, bo aż wstyd mi w ogóle cokolwiek takiego zgłaszać.

Śmiem zacytować: "Kwestia przekonań religijnych w Polsce jest prywatną sprawą każdego obywatela."

Wytłumaczę jeszcze raz... Forum wolne od religii to takie, gdzie toleruje się każdą religię, więc dlaczego administracja naśmiewa się z (W DODATKU) ojczystej religii? Chciałem zostać tutaj moderatorem (forum serwera), wnieść jakieś progres, ale widząc to, co się tutaj dzieje - zaprzestane jakichkolwiek działań. Jestem oburzony takim zachowaniem, a w dodatku, jak widać na powyższych zrzutach ekranu, ktoś poczuł władzę i zaczął naginać regulamin, jak tylko się da.

Myślałem, że pracują tutaj naprawdę ogarnięte osoby, ale jednak się myliłem (oczywiście omijając Ciebie i resztę osób, które nie brały w tym udziału). Czekam na wyjaśnienie sprawy.

Nie polecam serwera ze względu na administracje. Do Harnasia nie przyczepiam się o nic, ale reszta to dramat.

Z jednej strony sam Katolicyzmu nie popieram jakoś specjalnie, ani żadnych innych religii ale fakt, panowie przesadzili za co chciałbym Ciebie, czy tam Was przeprosić. Wyciągne z tego konsekwencje. Nie miałem czasu by to nadzorować dokładnie bo widziałem ze sie toczy taka dyskusja bo byłem zajęty serwerem.

Dzięki za zgłoszenie ale nastepym razem takie sprawy zgłaszaj mi w prywatnych wiadomościach jeśli możesz, z góry dzięki ;)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem po co ss z moją wypowiedzią?

Źle, że im zdjęłam awatary?

Przecież tego chcieliście, to po pierwsze.

Po drugie, dyskusja zaczęła się od przywalenia i kbrrazy fresco, za to, że ma na awatarze to co ma oraz odgórne zarzuty:

-Masz Jezusa na awatarze, to znaczy, że go nie szanujesz!

Nie rozumiem takiego zachowania.

Miał go od tygodnia, nikomu krzywdy nim nie robił, nagle pojawił się problem.

Sytuacja zaistniała, ponieważ ewidentnie Wam się nudzi i nie macie dosyć dymu, spin i problemów.

Opublikowano

Nie rozumiem po co ss z moją wypowiedzią?

Źle, że im zdjęłam awatary?

Przecież tego chcieliście, to po pierwsze.

Po drugie, dyskusja zaczęła się od przywalenia i kbrrazy fresco, za to, że ma na awatarze to co ma oraz odgórne zarzuty:

-Masz Jezusa na awatarze, to znaczy, że go nie szanujesz!

Nie rozumiem takiego zachowania.

Miał go od tygodnia, nikomu krzywdy nim nie robił, nagle pojawił się problem.

Sytuacja zaistniała, ponieważ ewidentnie Wam się nudzi i nie macie dosyć dymu, spin i problemów.

od @1361622928-U485574.pngRaxonade

Sytuacja zaistniała, gdy pan fresco napisał "sram na Jezusa". Jest to ewidentna obraza religii, a więc tyle w temacie.

Po więcej na pw.

Opublikowano

­

Fajnie się zapowiada.

Może wpadnę na chwilę, bo startuje dużo fajnych serwerów  <3

Dzięki, jak coś zapraszamy na bete na której do ''wygrania'' jest SM o wartosci 100zł, wystarczy brac czynny udział ;)

Opublikowano

od @1361622928-U485574.pngRaxonade

Sytuacja zaistniała, gdy pan fresco napisał "sram na Jezusa". Jest to ewidentna obraza religii, a więc tyle w temacie.

Po więcej na pw.

fresco to fresco, jego nie ogarniesz.

@aw skąd truta?

tenor.gif

Opublikowano

Siemka, mam pytanko. Na kiedy jest przewidywany start ? Bo prezentacja trochę długa a jestem w pracy więc niestety nie jestem w stanie jej przeczytać :) Z góry dzięki za odpowiedź.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

­

Siemka, mam pytanko. Na kiedy jest przewidywany start ? Bo prezentacja trochę długa a jestem w pracy więc niestety nie jestem w stanie jej przeczytać :) Z góry dzięki za odpowiedź.

13 marzec.

Opublikowano

Parę pytań:

- serwer będę rozreklamowany?

- jakieś gwarancje, że nie padnie po miesiącu?

- przewidywane jakieś nagrody dla youtuberów za nakręcanie ''let's play'a'' z tego priva?

Opublikowano

­

Parę pytań:

- przewidywane jakieś nagrody dla youtuberów za nakręcanie ''let's play'a'' z tego priva?

Skoro Shayena trzyma z 1/2online i stoi to tego nie offnie o ile przebiegnie pomyślnie start.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

Parę pytań:

1. Tak

2. Shayen 4 miesiące stoi, ale niedługo zostanie zamknięty ze względu na brak graczy.

3. Oczywiscie, dla każdego youtubera mamy kostium oraz SM w grze a także inne nagrody, wszystko zależne od zasięgu i aktywności na kanale.

Opublikowano

­Dodano informacje na temat:

- Komnaty Minotaura

- Nowego, skróconego DT

Jeszcze dzisiaj dojdzie do prezentacji pare rzeczy.

Oficjalny start 13.03.2015!!!

Zapraszamy na Nasze forum, za czynny udział w Beta-Testach mamy dla Was nagrodę w postaci SM o wartości 100zł.

Opublikowano

­

nie chce mi się czytać tego spamu. Biżuteria jest klasowa? w sensie wbudowane absy na klasy ?

Nie, abs na klasy z ekwipunku mają tylko tarcze

Opublikowano

Prezentacja ładna.

Fajne pety i sety eq.

Mogliście się postarać o lepszy layout strony. Ten jest wszędzie ;P

Zobaczymy, czy serwer będzie się cieszył większą popularnością, niż s1 (czyt. Shayen.eu)

Opublikowano

Nie zauważyłem w prezentacji, więc zapytam czy jest jakiś ekwipunek do expa?

Dungi 2 osobowe oprócz dt?

Na kazdy dungeon mozemy wejsc solo lub w 2+ osoby

Opublikowano

Jesli wystartujecie przed Aravil , na co sie zanosi , to wejdę , obczaje , jesli bedzie sporo graczy to zostane ;)

Nie chce mi sie juz krytykowac tych calych pasow , petow itp , mi to nie pasuje , ale jestem w stanie to zniesc pod warunkiem ze zrekompensuje mi to ilosc graczy :D

Podoba mi sie rowniez zaangazowanie teamu , uzupelnianie zapowiedzi , na wielki plus ;)

Powodzenia !

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­

Przeczytałem całą zapowiedź i zapowiada się ciekawie.

Mam dwa pytania:

- skąd truta?

- kiedy oficjalny start?

1. DT, bossy na nowych mapach, czerwony smok.

2. 13.03 w piątek.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...