Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

­Jak z betą leci? :)

Kiedy start?

Co z reklamą?

Beta testy przebiegają pomyślnie, @Dxnek stara się i wszystko robi jak należy.

Co do startu nie mogę udzielić odpowiedzi, ale już niedługo się dowiecie.

Reklama będzie, mamy kilku youtuberów i dalej są prowadzone rozmowy.

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Została zaktualizowana prezentacja, dodano więcej informacji i tak dalej.... startujemy już niedługo! ;)

A póki co zapraszamy na Nasze forum. forum.sembia.eu

Opublikowano

My Opinion:

- Prezentacja ładna.

- Serwer prezentuje się dosyć spoko.

- Niestety z harnasiem w teamie niewiem czy ten serwer ustoi pierwsze 48h, dlatego Nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Harnasia, serwer na max tydzien czasu :) Nie zagram.

Max tydzień czasu to ty chyba grasz na serwerach. Jakoś nie wydaje mi się, żeby właściciel serwera działającego od kilku miesięcy, mimo braku graczy, miał zamykać serwery po tygodniu ;)

tenor.gif

Opublikowano

­Oficjalny start serwera: 13.03.2015 = Piątek 13 ;)

Dziś lub jutro po południu zostanie odpalona Open-Beta by jeszcze wszystko dokładnie sprawdzić, takze zapraszamy, dla każdego kto będzie się dobrze sprawował na becie oczywiscie przewidujemy nagrody na starcie! :) 

Wszystkich chętnych również zapraszamy na Nasze forum (forum.sembia.eu) oraz fanpage, gdzie niedługo odbędzie się konkurs(odnośnik znajdziecie na forum)

Opublikowano

Zawitam na 100% bo zapowiada się ciekawie. A Wy darujcie sobie docinki w stronę Harnasia. Co on Wam zrobił? Ja widzę że się zna, stara się o graczy a Wy "Nie polecam bo Harnaś" ... Proszę Was, odczepcie się od niego, to tylko osoba, która tworzy coś dla Was czyli dla graczy. Polecam serdecznie bo widać że będzie fajnie.

Opublikowano

Zawitam na 100% bo zapowiada się ciekawie. A Wy darujcie sobie docinki w stronę Harnasia. Co on Wam zrobił? Ja widzę że się zna, stara się o graczy a Wy "Nie polecam bo Harnaś" ... Proszę Was, odczepcie się od niego, to tylko osoba, która tworzy coś dla Was czyli dla graczy. Polecam serdecznie bo widać że będzie fajnie.

Jak byś zaczął Ci wymieniać co on zrobił to byś sie za głowe złapał. :) Poprostu to jest nieodpowiedzialny człowiek w dodatku rozpieszczone dziecko Bogadana.. :D 

Bedzie fajnie? Chyba przez pierwsze 5 dni, nie polecam!

W ile max?

Opublikowano

­

Jak byś zaczął Ci wymieniać co on zrobił to byś sie za głowe złapał. :) Poprostu to jest nieodpowiedzialny człowiek w dodatku rozpieszczone dziecko Bogadana.. :D

Bedzie fajnie? Chyba przez pierwsze 5 dni, nie polecam!

W ile max?

Ja chetnie posłucham co masz do powiedzenia, może się za głowe złapie, skoro nie polecasz to nie interesuj się w ile maksymalny poziom bo tylko z  siebie idiote robisz

Opublikowano

­

Ja chetnie posłucham co masz do powiedzenia, może się za głowe złapie, skoro nie polecasz to nie interesuj się w ile maksymalny poziom bo tylko z  siebie idiote robisz

Nie martw sie, Ciebie w robieniu idioty z siebie nikt nie pobije :) Zajmij się serwerem żebyś nie miał jakiś problemów na starcie! :)

Opublikowano

­

Nie martw sie, Ciebie w robieniu idioty z siebie nikt nie pobije :) Zajmij się serwerem żebyś nie miał jakiś problemów na starcie! :)

Tak myślałem, zero argumentów i pierdolenie głupot, nie martwie się, ale odczuwam to jako groźbe : x

Opublikowano

Beta jest otwarta dla wszystkich czy zamknięta? Można wbijać?

Opublikowano

­

Beta jest otwarta dla wszystkich czy zamknięta? Można wbijać?

Tak, jutro dostaniecie klienta na forum i w prezentacji i bedziecie mogli juz grac wszyscy co chca testowac

Opublikowano

Będzie można grać na tym pierwszym cliencie na bete który udostępniłeś jakieś 2 tygodnie temu? Czy trzeba pobrać nowy?

Opublikowano

­

Będzie można grać na tym pierwszym cliencie na bete który udostępniłeś jakieś 2 tygodnie temu? Czy trzeba pobrać nowy?

Wypadałoby nowy pobrać, poniewaz wszelkie poprawki od tamtego czasu są robione na strukture nowego klienta dlatego wiele rzeczy Ci nie będzie działać.

Opublikowano

­Dodano informacje o:

- Wytwarzaniu Wierzchowców

- Wytwarzaniu Zwierzaków

- 6/7 BONUSACH(Wartosci)

- Drop z Metinów.

Jeszcze dziś dojdzie pare rzeczy do prezentacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...