Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Oczywiście polecam :)

Wiem ile pracy włożył w ten projek @Dxnek

Wkrótce zostaną dodane nagrody i na pewno już wkrótce będą pierwsze konkursy na SM na start.

A do tych którzy się tam sapią że będzie mało graczy itd. pilnujcie sobie forum i strony :)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja polecam.

Macie pewność że serwer nie zostanie wyłączony po dniu czy dwóch a dodatkowo ładna prezentacja

ps harnas c**j

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

ten gotowiec za 5zł ma więcej online niż ty na swoich przyszłych serwerach elo elo

nie polecam, skończy jak poprzedni projekt, w dodatku o eq nie macie się co martwić, na navi bym tutaj akurat nie narzekał lub to że po kilku dniach tabelka item zostanie usunięta  xD  xD

­

Przecież ten castios jest do zdmuchnięcia.

Powodzenia z serwerem, wygląda całkiem okej.

Opublikowano

Haha :D 

Cały Castios się rzucił xD Boicie się konkurencji ? ;D

Za ile mniej więcej beta? Kilka dni, kilka tygodni ? 

Opublikowano

Nie rozumiem tego całego zachowania Asfena... Zwykle jego negatywne komentarze idą w stronę serwera, który stoi dłużej niż jego wszystkie serwery razem wzięte, cóż.

@Topic: Prezentacja wygląda okej, zawitam :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

­

Haha :D

Cały Castios się rzucił xD Boicie się konkurencji ? ;D

Za ile mniej więcej beta? Kilka dni, kilka tygodni ? 

Beta planowana w przeciągu tygodnia, zostało parę rzeczy do zrobienia.

Przepraszamy za problemy z działaniem forum, jeszcze dzisiaj będzie działało.

Opublikowano

Poleciłbym, ale 3 miesiące temu... Harnaś teraz jest takim cebularzem... Wszystko to gówno, na wszystko ma inne rozwiązanie,

każda broń, zbroja, npc, nie ważne co wstawisz to gówno. Zachowuje się jak taki leszcz, który nie ma niczego nowego na serwie,

ale jak Ty masz to albo gówno, albo zajebane, albo zbugowane.

Serwer padnie i tak i tak... Bo wątpie, aby był uparty jak z shayen, wtedy był gość.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na harnaśka oraz flourine gimbusa, moze te 400 online będzie w co wątpie.

Jeszcze raz nie polecam, i odradzam.

Idź na swoją deile v69.

Polecam, bo dxnek aka danek aka homerek aka harnaś aka showmustgoon :v Shayen był zaje*iisty, oby ten był jeszcze lepszy.

Tylko wpuść mnie na betę :c

tenor.gif

Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie, osobiście jestem dobrej myśli i pozdrowienia dla Harnaśka od 360 <3

Nie polecam ze względu na harnaśka oraz flourine gimbusa, moze te 400 online będzie w co wątpie.

Jeszcze raz nie polecam, i odradzam.

Czyli nie polecasz niczego oprócz swojego Castiosa? Wcale się nie zdziwię jak ktoś kiedyś się wkurwi i zrobi porządek z administratorami, którzy w Prezentacjach konkurencji szukają tylko spin, hejtu i anty reklamy.

Pierwsze wrażenia po wejściu na waszą stronę :D

Lay z gotowca udostępnionego przez Sandrę + skrypty najlepszego Kodera na naszym forum.

Na serwer nawet nie wchodzę, gdyż duet Free+Kongo, o nim w temacie Dracosa i Venoxa.

Rzeczywiście teraz zrozumiałem dlaczego szukasz fejmu gdzie indziej ;3

# Wracając do tematu Powodzenia z serwerkiem.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Poleciłbym, ale 3 miesiące temu... Harnaś teraz jest takim cebularzem... Wszystko to gówno, na wszystko ma inne rozwiązanie,

każda broń, zbroja, npc, nie ważne co wstawisz to gówno. Zachowuje się jak taki leszcz, który nie ma niczego nowego na serwie,

Serwer padnie i tak i tak... Bo wątpie, aby był uparty jak z shayen, wtedy był gość.

Powtórzę się.. 

Numerki do lotka też mi wywróżysz tak szybko?

Ma wiele nowych rzeczy na serwerze, włącznie z Teamem, który się świetnie dogaduje i chce włożyć od siebie równie wiele w serwer co Piotrek, a którego nie znajdziesz nigdzie indziej.

Polecam, bo wiem, że serwer będzie czymś zupełnie ciekawszym niż typowy metin, a da się wciągnąć od samego startu.

Dla tych co hejtują "bo harnaś".

To już więcej dobrych tekstów z argumentami jest na kwejku.

Opublikowano

Polecam serwer, jak i ekipę.

Oczywiście miałem tam spor z jedną osobą, lecz kto nie ma.

Są dość ogarnięci i bardzo dobrze zorganizowani.

Mam nadzieje że ten serwer będzie miał przyszłość i rozwinie skrzydła, bo było wiele stawianych i wiele padało.

Powodzenia i pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Kiedy  planujecie start? 

Nie ma jeszcze konkretnej daty startu, będzie on jednak 3 dni po zakończeniu beta testów.

Betę chcemy rozpocząć prawdopodobnie w tym tygodniu.

Opublikowano

­

Nie rozumiem troche twojego postu, większość rzeczy które są udostępnione na forum to syf, głównie po to by zbić %%.

I dalej...

który nie ma niczego nowego na serwie,

Nigdzie i nigdy nie napisałem nikomu, że jego nowości są zbugowane/głupie etc nie sprawdzając ich na własnej skórze, ani nigdy nie napisałem nic, czego bym nie poparł jakimiś innymi dowodami. Nie rozumiem twojego myślenia, nie wiesz jakie mam podejście do większości spraw, jaki jestem i czy się zmieniłem od czasu Shayena czy nie. Podejście mam podobne, ba... do Sembii o wiele lepsze bo wiem, że teraz nie popełnie tych błędów co wcześniej i serwer będzie stał dopóki będą na nim gracze. Jest shayen - 5/10 -  50 online w godzinach szczytu, mimo wszystko stoi ciągle i ma się dobrze (powiedzmy), ale ty i tak twierdzisz, że serwer padnie po dwóch dniach więc nie wiem czy ja mam twój post odbierać z żartem, czy co. Daruj sobie, takie opinie bedziesz mógł wywlekać po starcie serwera, o ile bedziesz miał do tego powód.

Beta w weekend na 80%, został mi do zrobienia głównie EXP i skończenie dropu oraz klienta. Zapraszam na forum bo to z niego będę wybierać osoby które będą mogły testować serwer. ;-)

Opublikowano

­Na Naszym FanPage (link znajdziecie na forum.sembia.eu) ruszył konkurs w którym do wygrania są Smocze Monety, więcej informacji na facebooku! :-)

Beta testy postaramy się uruchomić do końca tygodnia, a póki co zapraszamy na forum ;-)

Opublikowano

­

Nawet po takim czlowieku jak Harnas spodziewalem sie czegos lepszego ;<

No nic kolejny serwer ktory bd stal bez graczy.

Nie wiesz jak jest na serwerze więc nie pisz głupot. Prezentacja nie odzwierciedla do końca serwera, dodatkowo będzie ona uzupełniona niedługo w więcej szczegółów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...