Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe M1 na serwerze RaptorMT2

spoczikot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja Nestiuma powinna sie uczyć, bo tak powinnny się prezentować nowości w tym dziale. Fajnie sie to prezentuje, widać tekstury wysokiej jakości, czekam na start ;)

Opublikowano

Administracja Nestiuma powinna sie uczyć, bo tak powinnny się prezentować nowości w tym dziale. Fajnie sie to prezentuje, widać tekstury wysokiej jakości, czekam na start ;)

Ty naprawde jestes młodym człowiekiem, ktory nie potrafi zrozumiec, ze ten ss z jest z innej gry i w to uwierzył.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Witam, dzisiaj zaprezentuje wam nowy wygląd m1 na serwerze Raptormt2.

RAPTORY EWRYŁER.

ENJOY.

594441411935491744252.jpg

Dopiero się uczę jak coś, nie hejtować.

Nie żeby coś ale chyba nie ten dział mimo tego fajnie to wygląda i oby tak dalej ;)

Opublikowano

Ty naprawde jestes młodym człowiekiem, ktory nie potrafi zrozumiec, ze ten ss z jest z innej gry i w to uwierzył.

Ale weź go nie obrażaj co, on wyraził tylko swoje zdanie. Człowieku z jakiej innej gry? To ss z mojego serwera raptormt2 nad którym pracuje już od wielkiego wybuchu.

Proszę wypowiadać się na temat, nie będziecie się mi tu k***a obrażać.

Opublikowano

Jaki troll ? To nowy silnik graficzny Rapter 2.2V

Nie będę tutaj rzucał szczegółami ale nasz serwer posiada najwyższej klasy silnik graficzny raptor2fast, który bije na głowę NASA i te no Facebooki i Nk.

Opublikowano

No niedorozwój intelektualny najwyższej rasy..

Teraz tu cie przeszkadza, że jest ss? Ten screen jest z innej gry typku...  

Opublikowano

No niedorozwój intelektualny najwyższej rasy..

Teraz tu cie przeszkadza, że jest ss? Ten screen jest z innej gry typku...  

To że nie lubisz raptorów to nie moja wina ale taki jest klimat serwera. Może mój następny projekt o nazwie "SowaMT2" Cię zaciekawi.

Dziękuje wszystkim za komentarze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...