Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sembia.eu

harnaś

Przed wypełnieniu ankiety zapoznaj się pierw z Prezentacją.  

391 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ze zmiankami?

• Zostawcie tak jak jest (dropią one bardzo dobrze)
      57
    • Dodać do NPC
      307
    • róbta co chceta
      27
  2. 2. Bonusswitcher

• Dodajemy(2 wartości bonusów)
      186
    • Nie dodajemy( 1 wartość bonusów - maksymalne)
      147
    • róbta co chceta
      58

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Przeczytałem całą zapowiedź i zapowiada się ciekawie.

Mam dwa pytania:

- skąd truta?

- kiedy oficjalny start?

Truta z Czerwonego Smoka, Ripera oraz bossów na mapach 100+.

Start w Piątek.

Jesli wystartujecie przed Aravil , na co sie zanosi , to wejdę , obczaje , jesli bedzie sporo graczy to zostane ;)

Nie chce mi sie juz krytykowac tych calych pasow , petow itp , mi to nie pasuje , ale jestem w stanie to zniesc pod warunkiem ze zrekompensuje mi to ilosc graczy :D

Podoba mi sie rowniez zaangazowanie teamu , uzupelnianie zapowiedzi , na wielki plus ;)

Powodzenia !

Jeżeli chodzi o pasy, pety itp to są już one w tych czasach normą, jednak można je zdobyć w grze nie trzeba wydawać na IS jak na większości serwerów ;)

Opublikowano

Czuje że ten serwer będzie miał masę graczy, prezentacja bardzo mi się podoba i przypadła mi do gustu, nic tylko czekać ;).

29o51qa.jpg

Opublikowano

Czuje że ten serwer będzie miał masę graczy, prezentacja bardzo mi się podoba i przypadła mi do gustu, nic tylko czekać ;).

Zwykłą prezentacją nie przyciągniesz "masy" graczy, musisz pchać się wszędzie z serwerem, dosłownie.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na harnaśka oraz flourine gimbusa, moze te 400 online będzie w co wątpie.

Jeszcze raz nie polecam, i odradzam.

Mówisz że Flourine jest gimbusem, a Ty Nukey 16latku może nie? Hhahaha, Gimbus na gimbusa mówi. 

Nie polecasz bo ten serwer może lepszy być od Castiosa? Na który nie umiecie zrobić głupiego balansu klas, buahhahahaha. 

Opublikowano

­

Mówisz że Flourine jest gimbusem, a Ty Nukey 16latku może nie? Hhahaha, Gimbus na gimbusa mówi. 

Nie polecasz bo ten serwer może lepszy być od Castiosa? Na który nie umiecie zrobić głupiego balansu klas, buahhahahaha. 

Nukey to 14letni Kacperek.

Nie tyraj ich, bo do mamy polecą ... :(

Kiedy start ?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

­

Nukey to 14letni Kacperek.

Nie tyraj ich, bo do mamy polecą ... :(

Kiedy start ?

Start odbędzie się już w ten piątek.

Zostało parę drobnych rzeczy do zrobienia.

Wkrótce pojawią się reklamy u większej liczby YouTuberów.

Opublikowano

­

Ale z nim nie ma co dyskutować skoro on twierdzi, ze Flourine jest w teamie... wystarczający dowód na braki w mózgu.

Opublikowano

­

Więc tak ! :D Prezka już na kanale a GamePlay pojawi się środa/czwartek wieczór zapraszam ! :D

https://www.youtube.com/watch?v=qK-SPQkx1ow

Dzięki.

A jeżeli jakiś z youtuberów byłby zainteresownay reklamowaniem serwera - to możecie skontaktowac się ze mną przez prywatną wiadomośc tutaj, lub na forum, obgadamy szczegóły ;-)

Opublikowano

­

Jeszcze raz zadam pytanie: Czy oprócz jakiejś reklamy na mpc, będzie współpracował z Wami jakiś szanowany youtuber? 

Na chwile obecną współprace na "DŁUŻEJ" mam z Panowskym, ale jeżeli chodzi o reklame serwera(GamePlay, Zapowiedź, Prezentacja) pojawi się u kilku youtuberów przed startem, a po starcie wykupimy let's play u kilku youtuberów z pewnością i reklama poza youtube, ale także na fanpage i tak dalej.

Opublikowano

­Jutro pojawi się już link do klienta byście mogli pobrać przed startem bez problemów, jest w nim zawarty autopatcher którego odpalenie będzie obowiązkowe by zagrać na serwerze, także wyczekujcie ;)

Opublikowano

Dodasz graczom jakiś panel typu teleportacja/zapisane kordy depo itp?

czy zostajesz przy 2008 z pierścieniem w eq xD

po co ci gui czy pierscien? Wrocmy do 2006 jak chodzilo sie na nogach:D

ban.gif

Opublikowano

Czy ogarnę expa ninją chodzi mi o to czy nie bd padał cały czas ?

Da się wstawać po 1 sec z full hp jak nie to czy może to być dodane ? 

PS: Czy na serwerze będzie tak zwane TOGGLE - skille bez ładowania np aura miecza,czarowane itp 

Opublikowano

­

Czy ogarnę expa ninją chodzi mi o to czy nie bd padał cały czas ?

Da się wstawać po 1 sec z full hp jak nie to czy może to być dodane ? 

PS: Czy na serwerze będzie tak zwane TOGGLE - skille bez ładowania np aura miecza,czarowane itp 

Tak, tak, tak.

Macie już forum ;)?

Tak. forum.sembia.eu

Dodasz graczom jakiś panel typu teleportacja/zapisane kordy depo itp?

czy zostajesz przy 2008 z pierścieniem w eq xD

Zobacze, w sumie miałem w planach dodac ten boczny panel tylko czasu nie mam za bardzo wiec najprędzej po starcie by się pojawił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...