Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer genialny, gram po pare godzin dziennie w d***e mam yangsellerow, kto jakie eq i lv ma gram dla siebie, wlasnej przyjemnosci, a Pan 'cubaza' moim skromnym mysleniem xD wywalil z 2k zmianek w item i nie wlazl mu perfect i game over ;P

nie, koncze z jednego powodu. uwielbiam grać szamanem, a w szczególności healerem, ale nie bede grał na serwerze gdzie nie ma balansu i owy healer nic nie robi

2k zmianek śmieszny jestes kolego, na same kolce wydawalo sie po 30k zmianek i nic nie wieszlo, osiagnij cos na serwerze potem porozmawiamy, bo ja osiagnalem to co chcialem ale tak jak juz mowie, nie bede gral na serwie gdzie pvp jest nierówne

tyle z mojej strony

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona nie działa

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

Hahaha dobrze, że zarobiłem sobie prawie 300zł i skończyłem grać. Dla mnie ten serwer był dobry, ale tylko na początku. Rynek w późniejszej fazie gry - katastrofa. Rynek wyglądał tak: itemy warte sporo (bronie 75, bronie, zbroje+9 na 65+) i rzeczy gówno warte - cała reszta. A tak poza tym to dzisiaj chyba jakiś GM itemki rozdawał.

http://iv.pl/images/31899430727374526181.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ile aktualnie osób gra?

teraz o tej godzinie jest 500/600 online

W godz. szczytu po 800/900+

W weekend'y dobija do  1k :)

Opublikowano

Hahaha dobrze, że zarobiłem sobie prawie 300zł i skończyłem grać. Dla mnie ten serwer był dobry, ale tylko na początku. Rynek w późniejszej fazie gry - katastrofa. Rynek wyglądał tak: itemy warte sporo (bronie 75, bronie, zbroje+9 na 65+) i rzeczy gówno warte - cała reszta. A tak poza tym to dzisiaj chyba jakiś GM itemki rozdawał.

http://iv.pl/images/31899430727374526181.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

WTF? :D

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale od 2 dni poluję prawie 24/7 na Silną wiedźme, da rade w ogóle to ubić?

Bo z tego co słyszałem ludzie 105 + nawet tego nie mają, bo za długo się respi, a jak się zrespi to 0,5 sekundy i nie ma.

Opublikowano

Beka życia polecam :

http://www.mpcforum.pl/topic/1383576-ss-cradosmt2pl-upadek-darmowe-itemy/#entry11747229
http://www.mpcforum.pl/topic/1383591-perm-asfen/#entry11747324

Tyle w temacie rozdawania itemków, które nie miało miejsca na serwerze.

Nie no Shake, mojego krula zbanowałeś, czyżby koniec? Co będzie teraz? Wiesz co ty k***a zrobiłeś? Teraz asfen otworzy swój cash panel, włamie się na Cradosa i zmieni w bazie wszystko na type +2.

Przemek, uważaj!

Opublikowano

Nie no Shake, mojego krula zbanowałeś, czyżby koniec? Co będzie teraz? Wiesz co ty k***a zrobiłeś? Teraz asfen otworzy swój cash panel, włamie się na Cradosa i zmieni w bazie wszystko na type +2.

Przemek, uważaj!

Sherer uważaj i nie igraj sobie z nim

a jak Ci sie wbije na serwer i bony w sockatech poustawia?

Wtedy tak szczekać nie będziesz. 

1912513.jpeg

Opublikowano

Stronka nie działa ;/

Strona działa normalnie.

Kazdy prawilny chlopak nie uwierzy jakiemus pajacowi..

Asfen- to co będzie następne?

Moze virt***mt2? :D

Asfen to ogólnie prawilna morda, potrafi pisać do mnie na GG z dwóch numerów i na jednym nazywa się Kazik. a na drugim Pazik. i proponuje mi tworzenie z nim serwera.

Bataru czy jak się nazywał jego kolega został zbanowany za kradzież EQ dlatego Asfen postanowił posiedzieć w PS. 

Opublikowano

Polecam serwer

@topic

Będą 6/7?

Skończ już spamować, to jest medium/hard, tu nie będzie żadnych 6-7.

@Długo wbija się  od 75 do 90?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Skończ już spamować, to jest medium/hard, tu nie będzie żadnych 6-7.

@Długo wbija się  od 75 do 90?

Nie długo, jakieś 4 godzinki ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Widziałem że DIIM2 będzie zaczynał tutaj nagrywać, szykuje się duże grono nowych graczy ?  :unsure:

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Co zdziałacie w kierunku Silnej lodowej wiedźmy, bo pajacerka żeby tyle ją dni robić i dalej jej ani razu na oczy nie widziałem, czy to 4 w nocy, czy 6, czy 12 czy c**j wie kiedy. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...