Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wchodze na strone to mam informacje, ze nie udalo mi sie z nia polaczyc. Ktos cos?

Zmiana IP nic nie daje. Z pewnoscia tez nie jest to wina zapory.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wchodze na strone to mam informacje, ze nie udalo mi sie z nia polaczyc. Ktos cos?

Zmiana IP nic nie daje. Z pewnoscia tez nie jest to wina zapory.

Podaj mi swoje IP na PW.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Ale po co wam tyle osób w teamie? Jakbyście zatrudnili kogoś kto lubi poświęcać czas innym i by siedział w grze ogarniał to by zmieniło postać rzeczy.

Jak jestem dostępny w grze to sam piszę na czacie, że jak ktoś ma problem/pytanie niech pisze :)

Zapraszam każdego na serwer :)

Może mi ktoś powiedzieć gdzie dropią bronie na 75 lvl? Z szkaty ripera też?

Szkata ripa, bezpośrednio ze śmierci, nemere oraz razador (czy jak mu tam)

Opublikowano

Czasami bije sobie mobki lub metki i po prostu jakbym miał wielkiego laga, na drugim koncie (tj. buffku) mam normalnie, a jedno konto laga łapie, wtf?

Wszystko fajnie, ale denerwują mnie misję od historyka ronalda, tyle czasu poświęcać trzeba. Dla mnie serwer jest bomba i tak.

Opublikowano

Naprawcie te pety.. sa tak cholernie zbugowane ze to do szalu doprowadza. Nagle pet znika bo wbil poziom i zanim sie czlowieku zorientuje to minie. Po kazdym wbiciu nie mozna przywolac peta zanim sie nie doda mu tego zasranego jednego punktu. Nie moze zwierzak byc caly czas przy Tobie a potem na spokojnie mudodac pare poziomow z rzedu? Czy jedyne wyjscie to kupienie najdrozszego juz wymaxowanego peta zeby tak sie nie wk**wiac?

Opublikowano

Mi wyskakuje błąd z patcherem, a forum  w ogóle się nie uruchamia. Ktoś ma pomysł czemu?

Pobierałeś nowego patchera?

tenor.gif

Opublikowano

Tak, mam nowego. Pobiera do końca, ale nie da się rozpocząć. Na starym patcherze wywalało mi błąd.

Daj ss'a tego błędu.

Opublikowano

NNie wiem czemu ale znikła mi ikonka clienta, a jak odpalam patchera to zatrzymuje sie na 94%

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Wallander napisał, że już ma kolejny serwer na oku do serii.

Czy to będzie Crados? ponieważ pisał też, że medium/hard on jest ;)

Opublikowano

Wallander napisał, że już ma kolejny serwer na oku do serii.

Czy to będzie Crados? ponieważ pisał też, że medium/hard on jest ;)

Nie, to nie będzie Crados ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...