Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, lecz moim zdaniem za dużo misji ;/

Mało bugów, dobry technik pozdrawiam cie Przemek.

Fajnie się grało u was może znowu zacznę grać :)

VTlxIll.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer roku moim zdaniem jeżeli chodzi o grę, najlepiej dopracowany. Niestety serwer umarł, no trudno się mówi :/.

Opublikowano

Gdyby nie opierdalanie sie administracji to może by i ludzie grali.

Ja natomiast wiem żeby nie marnować czasu na ich servery po zachowaniu z s2

Nie polecam.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, lecz moim zdaniem za dużo misji ;/

Mało bugów, dobry technik pozdrawiam cie Przemek.

Fajnie się grało u was może znowu zacznę grać :)

Skoncz czlowieku spamic, ty na kazdym serwerze ma zamiar grac i kazdy polecasz.

Masz raka mozgu czy oco chodzi?

Opublikowano

To spokojnie mógłby być najlepszy serwer metin, szkoda że zachowanie administacji jest takie a nie inne.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

­A pomyśleć, że jeszcze te 2,5 msc temu były tu tłumy:

9vfJL2T.jpg

Tak to jest, jak administracja ma wyebane, identyczna sytuacja jak przed rework. No ale cóż. Ale nie powiem, te pliki są godne polecenia, fajne questy i w ogóle. 

xD 

Opublikowano

Tak to jest, jak administracja ma wyebane, identyczna sytuacja jak przed rework. No ale cóż. Ale nie powiem, te pliki są godne polecenia, fajne questy i w ogóle. 

Ja tam czekam na s3 :) zakończyłem karierę ze 115 lvlem tu i naprawdę przyjemnie mi sie grało dopóki moriesy i alucardy nie wyjszły .. Na s1 było od zajebania ludzi, już o s2 nie mówiąc ;)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Ja tam czekam na s3 :) zakończyłem karierę ze 115 lvlem tu i naprawdę przyjemnie mi sie grało dopóki moriesy i alucardy nie wyjszły .. Na s1 było od zajebania ludzi, już o s2 nie mówiąc ;)

I chcesz znów po miesiącu wyjebane przez administracje ?Jeszcze z tym samym śmiesznym tłumaczeniem ,że tak musiało być więc po co się było starać

Opublikowano

Powiem tak, byłem tam moderatorem przez 3 miesiące. Na TS Sh4ke afczył całe dnie a jak był to grał w CS:GO z randomami na ukrytym kanale administracji lub z ŻabQ na jakimś prywatnym mt2. Przemek jak jakimś cudem wszedł grał na innych serwerach tworząc ukryty sub-kanał na jego gildie. Dedek ciągle grał w CS:GO. Feezy 15/16 latek nie pamiętam dokładnie mający we wszystko wyjebane. Co do Sh4ke jeszcze, gdy się o cośgo poprosiło to przeważnie to zrobił. Kirek zawsze pomocny, do niego 0% zastrzeżeń. Mavex również pomocny.

Ogólnie,polecam tylko Kirka i Mavexa w 100% zczystym sercem i Sh4ke'a.

To chyba na tyle. Czekam na bana na forum Crados.

Opublikowano

­Co wy chcecie, żaden serwer nie stoi dłużej niż kilka miesięcy pod względem graczy, każdy robi wszystko pod hajs, nic nie jest robione z pasji. Teraz jest tyle serwerów że to szok, mało co ludzi gra bo większość skończyła z metinem(ale też druga większość dzielnie gra i zatruwa sobie życie). Kiedyś było inaczej i to się już nie zmieni.

Opublikowano

­A pomyśleć, że jeszcze te 2,5 msc temu były tu tłumy:

9vfJL2T.jpg

Niestety, administracja całkowicie olała serwer, no nic. Czekamy na S3? ; )

Opublikowano

To ,że każdy leci w c***a to nie znaczy ,że mamy to tolerować i wychodzić z założenia ,że jak 5 na wyjebało to 6 też nas może wyjebać

Opublikowano

Jak były jakieś aktualizacje to grało jeszcze w c**j ludzi:

33380930798512199497.jpg

Administracja zjebałą i tyle w temacie. Kiedy kolejny rework/serwer?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...