Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wallander bierze 300zł za odc :D

To dla nas nie ma znaczenia ile bierze są inne powody dla których tutaj nie będzie nagrywał - my pytaliśmy wiele razy i więcej nie zamierzamy.

Opublikowano

Dlaczemu jak odpalam przez patcher to mi teraz wyskakuje żebym sprawdził połączenie z internetem ? przez clienta nie próbuje odpalić bo musze po tym resetować kompa ponieważ mam czarny ekran i NIC nagle nie działa

79160594027661829163.png

Opublikowano

I nadal patcher zatrymuje sie na 94%- status Pobieranie pliku metin2client.exe ... 

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

2qi01gm.jpg

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Przypominamy że dzisiaj od godziny 18.00 będą włączone raty serwerowe 25% exp/drop/yang.

Raty będą dostępne przez 24h. 

Opublikowano

Od kilku godzin laguje serwer...

serwer aż mi wywalilo

Polecam zmienić internet :)

Cały czas wszystko śmiga i żadnych lagów nie ma.

Opublikowano

Tak ? Koledzy też mają internet zmienić ? Wbij na serwer i sie spytaj czy są lagi,zobaczymy ; )

Teraz narazie spokojnie,ale przez godzine czy 2 były okropne lagi i co chwile cofało,sporo osób to pisało na czacie,ale jak twierdzisz ze neta zmienić to spoko : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak ? Koledzy też mają internet zmienić ? Wbij na serwer i sie spytaj czy są lagi,zobaczymy ; )

Teraz narazie spokojnie,ale przez godzine czy 2 były okropne lagi i co chwile cofało,sporo osób to pisało na czacie,ale jak twierdzisz ze neta zmienić to spoko : )

jemu nie przetłumaczysz tego, że serwer jest ddosowany i czasami są lagi,tak samo jak ten ich cały support niby on jest ale tak naprawdę nikt tam nie czyta wiadomości a ludzie juz po 10 dni czekaja

coraz wiecej jest tematów na forum sprzedam, czyli cos z serwerem jest nie tak

Opublikowano

jemu nie przetłumaczysz tego, że serwer jest ddosowany i czasami są lagi,tak samo jak ten ich cały support niby on jest ale tak naprawdę nikt tam nie czyta wiadomości a ludzie juz po 10 dni czekaja

Co z serwerem jest nie tak? Stoi trochę niektórym się znudził to sprzedają jak na każdym innym.

Opublikowano

Mówisz tak jakbym nie miał podglądu do tego właśnie. Nikt nie czyta wiadomości, też ciekawe :

fdvw8z.jpg

Prócz tego są 2 zgłoszenia w trakcie realizacji - 1 osoba dostała wczoraj SM już swoje, a druga, której misje się zbugowały czekamy aż wyjdzie z gry, aby jej usunąć wybrane misje. Faktycznie nie czytamy.

Kolejna osoba, do której sprawdza się powiedzenie : Nie wiem, ale się wypowiem.

Pierwszy raz słyszę taką brednię, bo licznik online wzrósł znaczenie i ostatnie dni to są rekordy Online, ale ty będzie twierdził, że jak ktoś napisał temat że sprzeda postać to koniec z serwerem i 100 online.

Dla mnie logiczne jest, że jak ktoś sprzeda postać to inny ją kupi i gra dalej na serwerze. 

Szkoda mi czasu na pseudo-techników pokroju twojego.

Opublikowano

Coraz więcej tematów a ludzi nie ubywa ;-)

Przypominam, że dzisiaj o godzinie 19:00 odbędzie się OX 3 tury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...