Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygraj SM'y na CradosMT2 !

// W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd. @LittleBlack

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ile ludzi tutaj gra? Wgl. opłaca się zaczynać grać od nowa? Co zachęci nowych graczy? Serwer na długieee miesiące?

Opublikowano

Ile ludzi tutaj gra? Wgl. opłaca się zaczynać grać od nowa? Co zachęci nowych graczy? Serwer na długieee miesiące?

800-1k 

Opłaca się zaczynać od nowa, masa misji, drop dopasowany i exp też jednak trzeba się trochę natrudzić aby coś zdobyć zatem śmiało można powiedzieć, że serwer jest na dłużej. 

Opublikowano

Wie ktoś, jak naprawić ciągle wyskakujące wykrzykniki? To już jest denerwujące. .

nie naprawisz tego ty, bo to nie jest twoja wina

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy tutaj opłaca się robić buffa? Np. jak gram bodym mam przykładowo 105lv i czy jest mi potrzebny buff? Czy poradzę sobie bez niego?

Drugie pytanie dotyczy dropu? Czy do lepszego dropu koniecznie potrzebna jest rękawica? Czy nie ma takiej różnicy? Jak to jest ? A tak wgl. jest łatwo dostępny 2x drop?

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy tutaj opłaca się robić buffa? Np. jak gram bodym mam przykładowo 105lv i czy jest mi potrzebny buff? Czy poradzę sobie bez niego?

Drugie pytanie dotyczy dropu? Czy do lepszego dropu koniecznie potrzebna jest rękawica? Czy nie ma takiej różnicy? Jak to jest ? A tak wgl. jest łatwo dostępny 2x drop?

Opublikowano

Wejdzie ktoś łaskawie na TeamSpeak --> Problemy z grą? Ile można czekać :)

3/4 Administracji jest nieobecna ze względu na IEM'a - była informacja na forum - reszta ma szkołę / studia / pracę i nie zawsze może wbić. Polecam support.

Opublikowano

3/4 Administracji jest nieobecna ze względu na IEM'a - była informacja na forum - reszta ma szkołę / studia / pracę i nie zawsze może wbić. Polecam support.

Napisałem, mam nadzieję że chociaż ty masz czas na odpisanie.

Opublikowano

Napisałem, mam nadzieję że chociaż ty masz czas na odpisanie.

Mam czas, bo jeszcze nie jestem w stanie Naturala'a na IEM i mamy WIFI. Pewnie jutro z rana odpiszę.

Opublikowano

Czemu nie mogę odpalić gry? Client ze strony, patchuje i gdy klikam uruchom grę to wyskakuje LOG

jaki konkretnie ten błąd?

Może masz starego launchera.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

śmieszny serwer jak i administracja, dostałem perma na forum za to, że wstawiłem zdjęcie jak niby ich człowiek z teamu sprzedaje itemy za PLN, a tak naprawdę temat miał posłużyć aby administracja to wyjaśniła, ok wszystko się wyjaśniło, a ja dostałem perma, tak szczerze za nic

Opublikowano

śmieszny serwer jak i administracja, dostałem perma na forum za to, że wstawiłem zdjęcie jak niby ich człowiek z teamu sprzedaje itemy za PLN, a tak naprawdę temat miał posłużyć aby administracja to wyjaśniła, ok wszystko się wyjaśniło, a ja dostałem perma, tak szczerze za nic

Wyjaśnione zostało to tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/1383576-ss-cradosmt2pl-upadek-darmowe-itemy/#entry11747229
http://www.mpcforum.pl/topic/1383591-perm-asfen/#entry11747324

Dostałeś bana za szerzenie tych bzdur, które nie miały miejsca na forum - wyjaśniłem również w temacie, w którym dostałeś bana. Trzeba myśleć, zanim się coś wstawia, szczególnie że Matzar jest od Forum i na serwerze był z 5-10 razy od 31 Lipca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...