Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] CradosMT2.pl Upadek? Darmowe Itemy? :)

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanooo!  :D

No witaj Sh4ke, ładnie to darmowe Itemy od waszego Teamu dostawać prawda?

Teraz niech każdy wie jaki jest serwer CradosMT2!  :)

Pozdrawiam! 

Dzięki za ekwipunek darmowy, wystarczy napisać szybko, łatwo, przyjemnie dostaniecie darmowe rzeczy jakie chcecie.   xD   xD   :ninja: 

31899430727374526181.jpg

Opublikowano

Grafik pro majster, gratulacje Asfen, wybrałeś osobę, która nie jest GM nawet 

Tak, tak ciekawe lepiej przypilnuj Matzara. ;)

Opublikowano

Kolejna napinka na kolejny serwer, pierw castios, nie wyszło, teraz crados, który następny bo to juz nudne, asfen ty to jednak życie w c**j nudne masz ;)

Opublikowano

Asfen wklej ss'a z datą + nazwą serwa, a nie pierdo**sz farmazony

Idź stawiaj kolejny serwer na tydzień - potem będzie włam i po serwie

Opublikowano

Nie logowałem się od przeszło parenastu tygodnii a Ty widocznie gościu szukasz chyba sobie wrogów fałszując screeny.

Szukasz - właśnie znalazłeś.

Pytanie nawiasem - masz kontakt ze swoim dostawcą? :)

Opublikowano

Kolejna napinka na kolejny serwer, pierw castios, nie wyszło, teraz crados, który następny bo to juz nudne, asfen ty to jednak życie w c**j nudne masz ;)

Ja tylko pokazuję całą prawdę, że można otrzymać darmowe Itemy. :)

Tak jak Sh4ke się wymądrza bekę sobie toczy, obgaduję mnie to czemu nie wstawić?

Nie logowałem się od przeszło parenastu tygodnii a Ty widocznie gościu szukasz chyba sobie wrogów fałszując screeny.

Pytanie nawiasem - masz kontakt ze swoim dostawcą?  :)

Dziwne pokaż mi co tutaj jest przerobione?
Opublikowano

Ja tylko pokazuję całą prawdę, że można otrzymać darmowe Itemy. :)

Tak jak Sh4ke się wymądrza bekę sobie toczy, obgaduję mnie to czemu nie wstawić?

Dziwne pokaż mi co tutaj jest przerobione?

Przerobiony to masz mózg na papke

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Pytanie nawiasem - masz kontakt ze swoim dostawcą? :)

E k***a, asfen mieszka pare bloków ode mnie a uploaduje cos wiec musze miec internet... :/

Opublikowano

­

@Vitron Wrzuć logi kiedy Matzar się logował i po sprawie, po co masz się tłumaczyć.

Nie sądze by taka akcja wydarzyła się na Cradosie.

no najprościej będzie ;)

Wygląda mi na edycję.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

i9FJrp4.png

E9YYnBK.png

8CywDLg.png

Itemy nadal leżą na jego koncie, jak widać mój król znowu się pomylił - czekamy na więcej!

Asfen nie dość że masz blokadę na prezki, powinieneś również dostać na MPC oraz receptę do psychiatryka.

Opublikowano

­

i9FJrp4.png

E9YYnBK.png

8CywDLg.png

Itemy nadal leżą na jego koncie, jak widać mój król znowu się pomylił - czekamy na więcej!

Asfen nie dość że masz blokadę na prezki, powinieneś również dostać na MPC oraz receptę do psychiatryka.

Krótko zwięźle i na temat :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

Krótko zwięźle i na temat :)

Dla mnie to jest choroba psychiczna już, tego nie da się inaczej nazwać - Asfen doigrałeś się :(

Opublikowano

@Vitron Wrzuć logi kiedy Matzar się logował i po sprawie, po co masz się tłumaczyć.

Nie sądze by taka akcja wydarzyła się na Cradosie.

Przecież tak trudno jest edytować logi... Tak samo trudno jest edytować screeny, najlepszymi dowodami są filmiki, a nie screeny którymi można sobie d*** podetrzeć. Koniec spiny dziewczyny.
Opublikowano

Przecież tak trudno jest edytować logi... Tak samo trudno jest edytować screeny, najlepszymi dowodami są filmiki, a nie screeny którymi można sobie d*** podetrzeć. Koniec spiny dziewczyny.

Koka, wóda, góra siana. Pop, Borixon, Alibaba.

topic.

Fejk, nie polecam.

Opublikowano

Dla mnie trzeba mieć ostro najebane żeby oskarżać osobę z teamu, która zajmuje się wyłącznie forum i do gry logowała się może dziesięć razy. Powodzenia życzę w dalszym prowadzeniu serwerów.

Opublikowano

Zgadzam się, chociaż jak ktoś sie przyłoży to nawet film sfałszuje.

Nie mam zdania na ten temat, ale chociaż dowiedziałem się że makin ma neta bo był w temacie więc skorzystałem na tym temacie.

A co do logów hmm jak już pisze to spytam, czemu on tam wziął FMS'a a po 5 minutach oddał.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...