Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jemu nie przetłumaczysz tego, że serwer jest ddosowany i czasami są lagi,tak samo jak ten ich cały support niby on jest ale tak naprawdę nikt tam nie czyta wiadomości a ludzie juz po 10 dni czekaja

coraz wiecej jest tematów na forum sprzedam, czyli cos z serwerem jest nie tak

Powiem tylko ze znaczna czesc tematow to dam eq gdzies tam za eq tu i ludzie spamuje w grze tak samo.

Ludzi coraz wiecej, a o metki, spoty, bossy coraz trudniej ;)

Opublikowano

Może ktoś mi wytłumaczyć na czym polega ta świątynia wspaniałych ? Potrzebuje opisu czy można np. robić cały czas pierwszy poziom czy jak to działa?

Opublikowano

@TheReturn

robisz ja co 12h możesz iść do każdego strażnika za każdym dostajesz innego bosa/metiny do ubicia. Po skończeniu dostajesz poziom sezonowy (PS) i jakies tam bonusy :}

No dobra ale to jest obojętne do jakiego strażnika pójdę ? Nawet jak pójde pare razy do pierwszego to co pójde będzie inny boss ?

Opublikowano

No dobra ale to jest obojętne do jakiego strażnika pójdę ? Nawet jak pójde pare razy do pierwszego to co pójde będzie inny boss ?

Boss zawsze jest taki sam, nieważne do którego strażnika pójdziesz.

tenor.gif

Opublikowano

Naprawcie Mega Wierzchowce, po wymianie Świadectwa Lwa, otrzymałem pięczęć na 7 dni, lecz po kliknięciu znikają NPC, da się wsiąść tylko poprzez CRTL+G, nie da się bić. Niby mega wierzchowiec, a daje tylko 5% na potwory, co podstawowy ma 10%, po za tym wątpie, żeby te bonusy  działały, tak samo jak w pecie, ja mam panterke, niby daje na potwory, ale po przywołaniu DMG jest taki sam. Zwiększcie respy Złych Zarażonych Przywoływaczy, bo ta misje robie sie 3-4 godziny.. Jak tak dalej będzie to Wam gracze po uciekają jak pierwszej odsłonie.. Zadbajcie chociaż o ten serwer ;/

x

Opublikowano

Pomoże ktoś ogarnąć o co chodzi w misji Zagadkowy medal? (Części medalu) wgl. nie ma opisu co trzeba zrobić jest tylko napisane na jakiej mapie występuje.

Opublikowano

Co do serwera, bardzo polecam, 10/10, administracja ogarnia, dużo ludzi, miło i przyjemnie się gra :)

Mam kilka pytań:

Gdzie się tworzy roski?

Co ile jest resp wiedźmy w grocie?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

­

Pomoże ktoś ogarnąć o co chodzi w misji Zagadkowy medal? (Części medalu) wgl. nie ma opisu co trzeba zrobić jest tylko napisane na jakiej mapie występuje.

Masz bić moby na danej mapie.

Co do serwera, bardzo polecam, 10/10, administracja ogarnia, dużo ludzi, miło i przyjemnie się gra :)

Mam kilka pytań:

Gdzie się tworzy roski?

Co ile jest resp wiedźmy w grocie?

1. Jak na PL'u, u Huahn-So (czy jakoś tak) w m2.

2. Chyba co 3h.

tenor.gif

Opublikowano

Berana solo z buffem idzie ubic, hity tak z 30k+ i otrucie na koncu. Eq na diably i potwory jak najwiecej, wartosc ataku tez duzo da oraz poli na P. Eq wspanialych najlepiej jakbys mial

Opublikowano

yy Po co dostajemy 2 peta z misji wiecznego łowcy #3 ? : > Zmiencie to bo daje te same bonusy i trzeba go expic jak mamy tego peta którego dostalismy na 30lvl : > 

Opublikowano

Dzis od godziny 12 zaczelo mi wykrywac wirusy w cliencie cradosa co nigdy wczesniej sie nie zdarzalo do wyjasnienia nie gram.

Opublikowano

­

Dzis od godziny 12 zaczelo mi wykrywac wirusy w cliencie cradosa co nigdy wczesniej sie nie zdarzalo do wyjasnienia nie gram.

Pewnie baza z antywirusa się zaktualizowała i dodało kolejnego nieszkodliwego wirusa. W kliencie nic nie ma, patchowane chwilę temu:

scgY1gk.png

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...