Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sh4ke chyba cie poniósł melanż bo odpowiedzi dalej nie dostałem na supporcie -,-

Mam urlop wyraźnie napisany na forum, to że mam dostęp do Wifi nie znaczy że wszystko jestem w stanie zrobić -,-.

Opublikowano

Wyjaśnione zostało to tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/1383576-ss-cradosmt2pl-upadek-darmowe-itemy/#entry11747229
http://www.mpcforum.pl/topic/1383591-perm-asfen/#entry11747324

Dostałeś bana za szerzenie tych bzdur, które nie miały miejsca na forum - wyjaśniłem również w temacie, w którym dostałeś bana. Trzeba myśleć, zanim się coś wstawia, szczególnie że Matzar jest od Forum i na serwerze był z 5-10 razy od 31 Lipca.

a no to fajnie, ze dostałem perma za takie coś, wrzuciłem screena przed wyjasnieniem tego na mpc więc za co mam mieć perma? za to, że chciałem się dowiedzieć jaka jest prawda? Zresztą, widzę, ze nie ma co z tobą dyskutować, jak byłeś najgorszym gównem na s1 tak jest i teraz. Szczeniakowi się w głowie poprzewracało, tak jak pisałem parę stron wczesniej obszerny post SERWERA NIE POLECAM :)

Opublikowano

a no to fajnie, ze dostałem perma za takie coś, wrzuciłem screena przed wyjasnieniem tego na mpc więc za co mam mieć perma? za to, że chciałem się dowiedzieć jaka jest prawda? Zresztą, widzę, ze nie ma co z tobą dyskutować, jak byłeś najgorszym gównem na s1 tak jest i teraz. Szczeniakowi się w głowie poprzewracało, tak jak pisałem parę stron wczesniej obszerny post SERWERA NIE POLECAM :)

Zobacz kiedy wstawiłeś temat, a kiedy padły wyjaśnienia w temacie.

tt6x04.jpg

593abh.jpg

Szczeniakiem to możesz nazwać osobę 14-letnią, nie mnie, gdzie skończyłem 19 lat i pokazuję Ci jak było.

Po raz kolejny piszę : Trzeba było sobie przeczytać temat, a potem na forum robić tego typu syf.

Screena nie wziąłeś z google przypadkowo, a z tego tematu, więc o czym my dyskutujemy?

Nie polecaj sobie nadal serwera, jakoś Twoja opinia wrażenia na mnie nie robi.

Zakładam również że to twoje konto jest, bo innego tematu ja nie usuwałem i nie dawałem bana osobie piszącej temat.

Jeżeli się pomyliłem proszę o informację zwrotną.

Opublikowano

Zobacz kiedy wstawiłeś temat, a kiedy padły wyjaśnienia w temacie.

tt6x04.jpg

593abh.jpg

Szczeniakiem to możesz nazwać osobę 14-letnią, nie mnie, gdzie skończyłem 19 lat i pokazuję Ci jak było.

Po raz kolejny piszę : Trzeba było sobie przeczytać temat, a potem na forum robić tego typu syf.

Screena nie wziąłeś z google przypadkowo, a z tego tematu, więc o czym my dyskutujemy?

Nie polecaj sobie nadal serwera, jakoś Twoja opinia wrażenia na mnie nie robi.

Zakładam również że to twoje konto jest, bo innego tematu ja nie usuwałem i nie dawałem bana osobie piszącej temat.

Jeżeli się pomyliłem proszę o informację zwrotną.

tak to moje konto i na forum zostało one zbanowane(pokazuje sie wiadomość gdy wchodze na forum nie masz uprawnien do przegladania tego forum), tak szczerze to naprawdę nie wiem za co dostalem tego bana, weź pod uwagę, że nie musiałem zauważyć na mpc, że sprawa została rozwiązana, żadko wchodzę w inne działy niż prezentacja serwerów na mpc

Opublikowano

tak to moje konto i na forum zostało one zbanowane(pokazuje sie wiadomość gdy wchodze na forum nie masz uprawnien do przegladania tego forum), tak szczerze to naprawdę nie wiem za co dostalem tego bana, weź pod uwagę, że nie musiałem zauważyć na mpc, że sprawa została rozwiązana, żadko wchodzę w inne działy niż prezentacja serwerów na mpc

Owszem, ponieważ konto dostało bana, powody wypisałem 2 razy już w tym temacie.

d8kkhf.jpg

Czy Ty sobie żartujesz, czy może masz rozdwojenie jaźni jak pewne osoby na tym forum?

Jednak musiałem tam być, bo zdjęcia z google grafiki nie wziąłeś.

Opublikowano

@Sh4ke chyba cie poniósł melanż bo odpowiedzi dalej nie dostałem na supporcie -,-

Twoje zgłoszenie zostało przekierowane do Vincenta, bo tylko on może to sprawdzić i zająć się.

Jutro ostatni dzień rekrutacji na Moderatora Gry! ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Cubaz pajacu nie masz życia i rozsiewasz ferment a nawet nie wiesz o co chodzi.

A potem płacz o UB? Nie pogrążaj sie bardziej. 

Opublikowano

Dobra, na weekend zaplanowaliśmy dla Was kilka eventów.
14.03.15r. godzina 15:00 - Szkat. blasku księżyca(4h)
14.03.15r. godzina 19:00 - Inwazja bossów.

15.03.15r. godzina 12:00 - Raty serwerowe 50%(4h)
15.03.15r. godzina 18:00 - Event OX (dwie rundy)
Zapraszamy do licznego brania udziału!

Opublikowano

Cubaz pajacu nie masz życia i rozsiewasz ferment a nawet nie wiesz o co chodzi.

A potem płacz o UB? Nie pogrążaj sie bardziej. 

oj szczeniaczku szczeniaczku

wyjebane mam na tego unbana,  z yangów na allegro zarobiłem 600 zł ładnie zeszły i szybko, tak więc mam to gdzieś, i koncze dyskusje na temat tego serwera, szkoda mi czasu na dyskutowanie z dzieciakami, tak jak mówiłem, jezeli gracze chcecie grać na tym serwerze to czekajcie az bedzie to samo co na s1, czyli administracja zniszczy serwer, jak to powoli robi

pozdrawiam i nie wbijam juz do tego tematu tak słabego serwera

Opublikowano

wyjebane mam na tego unbana,  z yangów na allegro zarobiłem 600 zł ładnie zeszły i szybko, tak więc mam to gdzieś, i koncze dyskusje na temat tego serwera, szkoda mi czasu na dyskutowanie z dzieciakami, tak jak mówiłem, jezeli gracze chcecie grać na tym serwerze to czekajcie az bedzie to samo co na s1, czyli administracja zniszczy serwer, jak to powoli robi

Gówno nas to interesuje ile zarobiłeś, chwalisz się czy żalisz? Ci coś nie pasuje to wypad na serwery które powstają na gotowych plikach, albo które padają po tygodniu. :)

Opublikowano

"ić stond" - serwerem się zajmuje cały czas, cały mój wolny czas idzie na cradosa i nie pozwole żeby jakiś cycek wjeżdżał na serwer. 

Opublikowano

Beka, nie dość że w grocie są pobugowane tekstury, że chodzimy w ziemi, a podłoże jest nad nami to po pierwsze.

Kolejne... Czekałem jebane 12 h ten poziom sezonowy, wbijam o 3:14 w nocy ide na 7 poziom. Zadanie - ubij Gnola Lordów - ubijam i co? Nic.. Zero powiadomienia i jeszcze zbugowałem się w ścianie i nic nie pomagało...

Musiałem po prostu tepnąć się do miasta, wchodze jeszcze raz i k***a 12 h znowu... porażka.

sorrki za złość :(

Opublikowano

Tysiąc pięćset sześćdziesiąt dziewięć. 

Vincenta też poniósł melanż że dalej nie odpisał na supporcie? -_-

Przecież jest napisane wszystko tutaj, czego wy jeszcze chcecie...

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/5864-urlop-vincent-sh4ke/

­Serwer polecam ze względu na team.

Ile online ? :)

~1k

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Beka, nie dość że w grocie są pobugowane tekstury, że chodzimy w ziemi, a podłoże jest nad nami to po pierwsze.

Kolejne... Czekałem jebane 12 h ten poziom sezonowy, wbijam o 3:14 w nocy ide na 7 poziom. Zadanie - ubij Gnola Lordów - ubijam i co? Nic.. Zero powiadomienia i jeszcze zbugowałem się w ścianie i nic nie pomagało...

Musiałem po prostu tepnąć się do miasta, wchodze jeszcze raz i k***a 12 h znowu... porażka.

sorrki za złość :(

Co do groty, to w AV1 się nie opłaca siedzieć :).

A co do poziomu sezonowego, nie zrobiłem go jeszcze więc się nie wypowiadam.

https://www.youtube.com/watch?v=kIfvVskbT9s&feature=youtu.be

Opublikowano

n2riwlv.jpg

czekam na odpowiedź..

drugi raz już wchodze na ten 7 poziom co daje 24h roboty i co? i to samo, dalej bug że nie dostaje nic, nie widze nic, ubijam te gnole i nic. nie wyjde stamtąd dopóki nie dostane 7 poziomu sezonowego

Opublikowano

Co do groty, to w AV1 się nie opłaca siedzieć :).

A co do poziomu sezonowego, nie zrobiłem go jeszcze więc się nie wypowiadam.

Znawca jakiś xD Przed wejściem do av2 są 2 najlepsze spoty do expa 75-93 lvl.

Opublikowano

n2riwlv.jpg

czekam na odpowiedź..

drugi raz już wchodze na ten 7 poziom co daje 24h roboty i co? i to samo, dalej bug że nie dostaje nic, nie widze nic, ubijam te gnole i nic. nie wyjde stamtąd dopóki nie dostane 7 poziomu sezonowego

Spróbuj u innego strażnika wejść

Opublikowano

Spróbuj u innego strażnika wejść

I co mam iść do np. 8 strażnika?

tak btw. co z tą grotą, te podłoże w niektórych miejscach pojebane

Opublikowano

I co mam iść do np. 8 strażnika?

tak btw. co z tą grotą, te podłoże w niektórych miejscach pojebane

Przepraszamy Cie, kiedy Przemek wróci naprawi Ci to i będziesz mógł spokojnie grać. Do tego czasu zrób coś innego co pozwoli Twojej postaci się rozwijać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...