Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile online ?

Od kiedy serwer funkcjonuje ?

Da się wybić ?

Rynek kiepski czy da się zarobić na niskim poziomie ?

Jakie rzeczy najbardziej są teraz w cenie ( te na niski poziom ) ?

Body / WP dobre postacie, opłaca się nimi grać ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online ? 800+

Od kiedy serwer funkcjonuje ? Od 13 lutego 2015r.

Da się wybić ? Pewnie że tak wystarczy trochę pograć.

Rynek kiepski czy da się zarobić na niskim poziomie ? Rynek na tym serwerze jest super ,bardzo łatwo zarobić :)

Jakie rzeczy najbardziej są teraz w cenie ( te na niski poziom ) ? Zmianki ,KU ,egzo i inne rzeczy co lecą z metków.

Body / WP dobre postacie, opłaca się nimi grać ? Na początek aby sobie troszkę zarobić owszem ,w pvp też sobie nieźle radzą.

Opublikowano

Ile online ?

Od kiedy serwer funkcjonuje ?

Da się wybić ?

Rynek kiepski czy da się zarobić na niskim poziomie ?

Jakie rzeczy najbardziej są teraz w cenie ( te na niski poziom ) ?

Body / WP dobre postacie, opłaca się nimi grać ?

Wczoraj o godzinie 18:37 online było ponad 1,1k

Od mniej więcej miesiąca

Pewnie, że tak

Da się zarobić na małym poziomie (metki m2, zwoje egzo etc)

Zwoje egzorcyzmu, kamienie duchowe (z których można wytworzyć tęczaka) i zmianki

Body według mnie jest bardzo dobrą postacią, sprawuje się podczas expa jak i w pvp ;)

Niestety opuścił nas jeden z Moderatorów Gry, więc na stanowisko zamiast dwóch są aż trzy miejsca, macie jeszcze troszkę czasu na napisanie podań! 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Od którego poziomu zaczynają się schody z expem ?

Zapowiada się, że serwer postoi dłużej ?

Graczy przybywa czy ubywa ?

Zassyam klienta.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Od którego poziomu zaczynają się schody z expem ?

Zapowiada się, że serwer postoi dłużej ?

Graczy przybywa czy ubywa ?

Zassyam klienta.

1. Exp jest przyjemny, nikt się na niego nie skarżył. 

2-3. Codziennie notujemy rekordy online. Serwer postoi długo.

Opublikowano

1. Exp jest przyjemny, nikt się na niego nie skarżył. 

2-3. Codziennie notujemy rekordy online. Serwer postoi długo.

Powiadasz, że serwer postoi długo. Miech ? czy więcej ? przed restartem serwer też miał cały czas stać i miały być dodawane nowości a gdy przemek dostał ofertę od azprime pobiegł tam jak dziki wąż i zostawił cradosa. W ogóle nie zdziwię się, gdy będzie taka ponowna akcja a potem co ?  będzie kolejny filmik na YT twój i szejk pt. "Dlaczego koniec cradosa" ? Grałem, poznałem administracje troszkę i wiem jak będzie. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Powiadasz, że serwer postoi długo. Miech ? czy więcej ? przed restartem serwer też miał cały czas stać i miały być dodawane nowości a gdy przemek dostał ofertę od azprime pobiegł tam jak dziki wąż i zostawił cradosa. W ogóle nie zdziwię się, gdy będzie taka ponowna akcja a potem co ?  będzie kolejny filmik na YT twój i szejk pt. "Dlaczego koniec cradosa" ? Grałem, poznałem administracje troszkę i wiem jak będzie. No ale powodzenia. 

Jak mnie denerwuje takie gadanie! Grałeś na tej odsłonie? Widziałeś, że się staramy? Jeżeli nie to nie pisz głupot... z dnia na dzień gra coraz więcej graczy, ja widzę to w moim panelu a gracze po M1. Serwer nie padnie po miesiącu bo stoi już ponad miesiąc! Planujemy kupić jeszcze większą reklame. 

Opublikowano

Co do ilości graczy to racja. Coraz więcej ;)

Mam pytanie odnośnie peta ktorego dostajemy na 30 :) Jak się go expi to daje bonusy? Kiedy będzie działał panel peta? Jakie bonusy daje?

Opublikowano

Co do ilości graczy to racja. Coraz więcej ;)

Mam pytanie odnośnie peta ktorego dostajemy na 30 :) Jak się go expi to daje bonusy? Kiedy będzie działał panel peta? Jakie bonusy daje?

Tak, on dodaje bonusy. Powiem Vincentowi żeby dodał ten panel. Nie pamiętam dokładnie bonusów. 

Opublikowano

Tak, on dodaje bonusy. Powiem Vincentowi żeby dodał ten panel. Nie pamiętam dokładnie bonusów.

Dzięki za odpowiedź kumplu xD

Opublikowano

Graczy coraz więcej bo te serwy co startują to syf 

Staraliśmy się by crados był najlepszym serwerem w tym roku. Wiadomo, każdemu zdarzają się błędy ale my chcieliśmy się ich pozbyć i myślę, że sie udało.

Dzięki za odpowiedź kumplu xD

Nie ma za co.

Opublikowano

A ile zajmuje teraz wbicie 1 lvla na mapie 90? Bo pamiętam że na poprzedniej odsłonie nawet przy full odpale trzeba było trochę przysiąść :(

Opublikowano

A ile zajmuje teraz wbicie 1 lvla na mapie 90? Bo pamiętam że na poprzedniej odsłonie nawet przy full odpale trzeba było trochę przysiąść :(

z pierscieniem radosci,pdkiem z gry,panterką expiłem lvl około 30-40 minut,bez pd z is

79160594027661829163.png

Opublikowano

Z panterka ( 30% expa) i ratami 50% na 90 lvl leci mi 2% za spota.
Opublikowano

Nice :D Wczesniej leciało z 0.5 max xD

Właśnie przeczytałem w prezentacji że pety na stałe są tylko z isa. Czyli ten który dostaje się na 30 lvlu zniknie? :(

Czy medal bohatera/ pierścień radości i inne przyjemnie sprawy robi się jak na poprzedniej odsłonie z kawałków czy są do kupna tylko w is?

Opublikowano

Nice :D Wczesniej leciało z 0.5 max xD

Właśnie przeczytałem w prezentacji że pety na stałe są tylko z isa. Czyli ten który dostaje się na 30 lvlu zniknie? :(

Czy medal bohatera/ pierścień radości i inne przyjemnie sprawy robi się jak na poprzedniej odsłonie z kawałków czy są do kupna tylko w is?

Pety na stałe z IS'a, natomiast te z gry możesz odnawiać Mega Przekąskami - są czasowe.

Nie wytwarza się już PPK / Medali Bohatera itp.

Opublikowano

Lag na lagu laga lagiem laguje. Największym minusem tego serwera są właśnie lagi. Nie, to nie są lagi z mojej winy, tym bardziej, iż nie tylko ja je mam.

Opublikowano

Lag na lagu laga lagiem laguje. Największym minusem tego serwera są właśnie lagi. Nie, to nie są lagi z mojej winy, tym bardziej, iż nie tylko ja je mam.

Wróciłem już do domu, Lourt jutro będzie postaramy się ogarnąć sytuacje, wiem, że jest to nieprzyjemne, ale przez cały czas 1k+ Online siedzi. Rekordy ostro ponad 1.180 leciały wczoraj :)

Opublikowano

A na jaki czas jest jak się tego peta dostanie na 30? I z jakich bosów lecą te przekąski?

7 dni, np. lodowa wróżka na sohan

Opublikowano

7 dni, np. lodowa wróżka na sohan

Dziena. Czyli mega przekąska jest do przedłużania czasu peta jak i wierzchowca?

Opublikowano

2%?

Mi dziś na ratach leciało 3.5% na 93lvl przy 50% exp, PD LAS,PD IS,PANTERKA,PIERŚCIEN RADOŚCI = 50+50+50+30+30=210%  I na Martyxarze czy jak to się tam pisze ładnie exp leciał.

Graczy w m1 jest sporo sklepów w Jinno od.....

Opublikowano

2%?

Mi dziś na ratach leciało 3.5% na 93lvl przy 50% exp, PD LAS,PD IS,PANTERKA,PIERŚCIEN RADOŚCI = 50+50+50+30+30=210% I na Martyxarze czy jak to się tam pisze ładnie exp leciał.

Graczy w m1 jest sporo sklepów w Jinno od.....

A ja nie mialem pd z is i pierscienia dlatego lecialo 2% ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...