Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka tylko mi nie działa? 

@ Po ile chodzi pelerynka + ?

Stronka ładnie śmiga, wszystko jest w porządku.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Ja tu się głowie, dlaczego mi strona nie działa..

Pobieram Clienta, wszystko ładnie śmiga. Szukam ekipy do grania :) Najlepiej TeamSpeak3.

Czy na serwerze, dropią jakieś szkatułki czy coś? Bo nie doczytałem.

Heniek.

Opublikowano

Pobieram Clienta, wszystko ładnie śmiga. Szukam ekipy do grania :) Najlepiej TeamSpeak3.

Dropią skrzynki serwerowe a z nich zmianki sztabki 50k bodzia dodania bonu 5 bony i jakieś inne tego typu pierdułki

Opublikowano

Nawet kilka:

• serwerowe - z nich zdobędziesz przedmioty, które znacznie ułatwią Ci grę (zmianki, dodania, 5bon etc)
  • dodatkowe - z tych w większości dopalacze (obrony, ataki, dłonie etc)
  • mądrości - z tych jest możliwość wydropienia książek do wyszkolenia umiejętności np. dowodzenia i górnictwa

Opublikowano

W m1 jest od groma metinów. Czy na KU można jakoś zarobić? Jakie są ceny tych najważniejszych ksiąg? Kd +1/2 są do czegoś potrzebne? Medale co ile czytamy?

Aura - 4kk/5kk

Kd zamieniasz na marmury bądź pelerynki

Medale czytamy co godzinkę, jeżeli wejdzie, jeżeli natomiast nie - możemy od razu użyć kolejnego

Opublikowano

Idę sobie do v3 poexpić, pelerynka i ubijam 1 spota, pelerynka i ubijam 2 spota, pelerynka i 5 sekundowy lag = padam bo nie zregenerowałem obrażeniami PŻ, wychodzę... Kiedy lagi zostaną naprawione? Są notorycznie i bardzo psują rozgrywkę.

Opublikowano

Idę sobie do v3 poexpić, pelerynka i ubijam 1 spota, pelerynka i ubijam 2 spota, pelerynka i 5 sekundowy lag = padam bo nie zregenerowałem obrażeniami PŻ, wychodzę... Kiedy lagi zostaną naprawione? Są notorycznie i bardzo psują rozgrywkę.

Ja nie mam lagów już od dluzszego czasu ;/
Opublikowano

Jak wróce do domu to wejdę do gry i to sprawdze.
Opublikowano

W V3 niestety to jest najgorsze, raczej każdy tak ma. Oby to naprawili, bo blaski trzeba jakoś dropić :D.

https://www.youtube.com/watch?v=68HvXXWvDqw

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Usunięto Ekwipunek Wspaniałych V2, a osobom, które przerobiły już, to przedmioty cofnięto do V1+9. (Na życzenie)

- Zmieniono ikonę Ostrego Kamienia

- Usunięto bezużyteczną Miksturę Zwierzęcej Siły

- Dodano drop Odłamków Energii na mpach 90+

- Poprawiono Kostium Capoeiry u Ninji (K)

- Zmieniono listę MODów

- Zoptymalizowano bazę danych

- Oraz kilka innych mniejszych zmian.

Przy okazji chciałbym poinformować, że dziś zajmiemy się balansem klas.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

MOZE ZAJMIECIE SIE DALEJ SPRZEDAZA BAZY DANYCH I NIE WYJASNIONYMI KASACJAMI KONT KTORE WCZESNIEJ ZOSTALY OJEBANE :)

x wita nowych graczy :*

Opublikowano

MOZE ZAJMIECIE SIE DALEJ SPRZEDAZA BAZY DANYCH I NIE WYJASNIONYMI KASACJAMI KONT KTORE WCZESNIEJ ZOSTALY OJEBANE :)

Co Ty gadasz o.O chyba Ci sie serwery pomyliły.

Opublikowano

Marna prowokacja - spadaj tam gdzie napisałeś, u nas nikt nie kasuje kont, tym bardziej nie bawi się w sprzedaż baz danych.

Opublikowano

Marna prowokacja - spadaj tam gdzie napisałeś, u nas nikt nie kasuje kont, tym bardziej nie bawi się w sprzedaż baz danych.

tenor.gif

Opublikowano

<a href=http://zapodaj.net/681efd8b2c89e.bmp.html>ta.bmp</a> 

Marna prowokacja? Od poczatku serwera gralem solo ... I CO KU*** MOZE MI POWIESZ ZE SAM SOBIE CHCIALEM SOBIE ZMIENIC EMAIL I SKASOWAC POSTAC ZAPRYSZCZONY DZIECIAKU

Ale gdyby to była nasza sprawka to nie dostałbyś żadnej informacji na ten temat, widocznie miałeś podobne dane jak na innych serwerach. To nie nasza wina. 

Opublikowano

Aha przez ponad 8 lat na zadnym serwerze nie zostalem okradziony i nagle ktos z dupy wzial moje dane i wiedzial ze gram na cradosie :)

Glupio sie tlumaczysz gadalem z osobami ktorym tez z niewiaodmych przyczyn nagle ktos w nocy ojebal konto :) I sa przekonani ze robicie syf jak na ascarialu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...