Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych krytyków i techników, którzy twierdzą że gra 300 Online :

l7jue8.jpg

Jest to oczywiście same CH1, a przypominam, że mamy na serwerze aż 6 CH.

W ciągu ostatnich dni bijemy rekordy Online.

Dziękujemy serdecznie graczom!

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

W nocy z niedzieli na poniedziałek o godzinie 23:45 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 1 - 2 godziny. Ma ona na celu optymalizację bazy danych, co spowoduje zmniejszenie lagów na serwerze, aktualizację kilku systemów, dodanie nowości i naprawę błędów.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Rekrutacja na Moderatora Gry została otwarta już 3 raz! Tym razem potrwa ona od dnia dzisiejszego do 15 marca, czyli cały tydzień! Więcej informacji na ten temat znajdziecie na forum serwera:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/5718-rekrutacja-na-moderatora-gry-ponownie-otwarta/

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Hmm ciekawy serwer już pobieram :D Dam rade grac bez is na razie ? Kostiumy/fryzy itp tylko w is ? Lepiej grac Bodym/Daggerem/Smokiem/BM ??

Dzięki oczekuje odpowiedzi 

PS: Ile online mniej więcej i w ile wbije 75 lvl ? 

Opublikowano

Hmm ciekawy serwer już pobieram :D Dam rade grac bez is na razie ? Kostiumy/fryzy itp tylko w is ? Lepiej grac Bodym/Daggerem/Smokiem/BM ??

Dzięki oczekuje odpowiedzi 

PS: Ile online mniej więcej i w ile wbije 75 lvl ? 

Wszystko da się zrobić bez isu. Na samym początku najlepszy będzie body, na pewno.

Ilość online na samym ch1 masz podaną jakieś 3 odpowiedzi wyżej, a 75 poziom można wbić w 2-3 dni ;)

Opublikowano

Wszystko da się zrobić bez isu. Na samym początku najlepszy będzie body, na pewno.

Ilość online na samym ch1 masz podaną jakieś 3 odpowiedzi wyżej, a 75 poziom można wbić w 2-3 dni ;)

Dzięki za odp :D mam cos jeszcze Jak z Pelerynkami bo nie lubię sam zbierać spota i czy trudno o zmianki ? 

Opublikowano

Dzięki za odp :D mam cos jeszcze Jak z Pelerynkami bo nie lubię sam zbierać spota i czy trudno o zmianki ? 

Można zamieniać kd na pelerynki, a w is (bądź od graczy) jest do zakupu nieskończona.

W 4-5 godziny bijąc metiny w m2 można uzbierać około 1k zmianek ;)

Opublikowano

Jak na tą chwile chyba najbardziej ogarnięty serwer ! Serdecznie polecam

Opublikowano

2xup dobrze mówi,zmiencie tą nagrode za 3 łowce bo to tylko utrudnia a nie pomaga...

Będzie poprawione dzisiaj.

JAKI JEST % NA WEJSCIE KD ?  KU+-a 10spalił pod rzad :X

40%

2 wirusy w kliencie. I 2 kolejne przy pobieraniu patcha, nie dziękuję.

Tak te Wirusy zawładną światem i zniszczą ludzkość i twój komputer :

scgY1gk.png

Opublikowano

96720634435318329224.jpg

Mam zabić 300x Złego Zarażonego Przywoływacza. Na mapie widziałem ich ledwie 2 czy 3, bez przesady..

Inne spoty są powiększone, a na sohan akurat nie, zrobicie coś z tym? czy mam bić te mooby 2h?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Musisz te moby bić 2h, ja robiłem te misję 2h i nie narzekałem. Miałem 3 spoty na które latałem i było i tak łatwo :)

Opublikowano

96720634435318329224.jpg

Mam zabić 300x Złego Zarażonego Przywoływacza. Na mapie widziałem ich ledwie 2 czy 3, bez przesady..

Inne spoty są powiększone, a na sohan akurat nie, zrobicie coś z tym? czy mam bić te mooby 2h?

Jedyna trudna misja u historyka :}  reszte robisz w 15-30min

Opublikowano

Ja jeszcze nie zdążyłem wydać opinii o serwerze, bo nie grałem na nim, ale do dziś gram już chyba 4 czy 5 dzień. Powiem tak - jest Z*********E.

No po prostu miazga, na pierwszej odsłonie mało co grałem. Teraz gram od początku, od zera i jest masakrycznie git. Dropienie zmianek, KU, egzo, rad, kamoli wręcz bajecznie mnie to kręci. 

Dodam, że jest to perfekcyjny medium, ni za trudny ni za łatwy, sam środek rozgrywki. Może nie gram zbyt długo, ale te 5 dni spędzone na serwerze to dni, które grałem prawie 24/7, bo ten serwer jest kosmiczny.

Wiem w zapowiedzi pisałem, że boje się o Lourta, dalej mam pewne lęki, ale widać że chłopak się stara 'na razie', zobaczymy jak to będzie później. Ja z czystego serca polecam, bo gram tutaj.

Powodzenia wam życzę i dzięki chłopaki za taki serwer, git!

Wielka pjonteczka.

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Zoptymalizowano Bazę Danych, co powinno zapobiec większości lagów, jakie czasami się zdarzały

- Dodano Ekwipunek Wspaniałych V2 (100 poziom), który przerabia się z pierwszej wersji

- Zmieniono wygląd broni na 116 poziom

- Poprawiono Blokadę Ekwipunku (teraz nie da się kupić przedmiotu ze sklepów)

- Dodano komunikat do wytwarzania Kolczyków Wspaniałych

- Poprawiono drop z Króla Pająków

- Zmieniono obrażenia i wytrzymałość Baronówny Pająków & Elit. Królowej Pająków w Kryjówce Baronówny

- Zwiększono doświadczenie otrzymywane przez Zwierzaki

- Poprawiono nagrodę od Zielarza Gordona #7

- Poprawiono nagrody z Wysp Wspaniałych #3 i #4

- Usunięto teleportacje do Groty Wygnańców przez Dolinę Orków

- Osłabiono bossy: Wierzbolud, Eoten, Skouman

- Dodano możliwość ulepszania hełmów na 60 & 80 poziom u normalnego Kowala i Kowala z Wieży Demonów

- Dodano możliwość handlowania i sprzedawania Mega Przekąskami

- Zwiększono długość nicku na szepcie do 24 znaków

- Dodano poprawki do Świątyni Wspaniałych

- Oraz kilka innych mniejszych zmian...

---------------------------------------------------------------------------------

Modyfikacja Regulaminu:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/3-regulamin-gry/?view=getlastpost

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Jak przerzuce peta z jednej postaci np. z lvlem 17 na mojego dropka to będę miał na tym dropku też 17 lvl peta i jak przerzuce potem z powrotem na tę pierwszą postać to lvl oczywiście zostaje?

Opublikowano

Rzadko polecam serwery zważając na gówna jakie wychodzą w dzisiejszych czasach. Jednak tutaj to grzech nie polecić. Wykonanie perfekcyjne, stabilność, reklama, duże zaangażowanie administracji.

Tak więc szczerze polecam i zapraszam do gry. ;)

Opublikowano

­

Jak przerzuce peta z jednej postaci np. z lvlem 17 na mojego dropka to będę miał na tym dropku też 17 lvl peta i jak przerzuce potem z powrotem na tę pierwszą postać to lvl oczywiście zostaje?

Tak.

Czemu tak nagle z dnia na dzień zakazaliście sprzedaży yangów? Przez 3 tygodnie niektórzy zarobili setki PLN, a tu nagle bum, inni nie zarobią, bo nie.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...