Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 700 bd.

Dziwie się że to s2 jeszcze stoi xD Trochę mnie śmieszy sytuacja że nadal są te same bugi/ błędy ew literówki co były na s1 oO

1. Ponad 700 będzie

2. Trudno żeby miał paść z taką ilością graczy :O Wymień te bugi/literówki bo mało spotykam się z bugami

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 700 bd.

Dziwie się że to s2 jeszcze stoi xD Trochę mnie śmieszy sytuacja że nadal są te same bugi/ błędy ew literówki co były na s1 oO

Graczy jest koło 900, może więcej ;>

tenor.gif

Opublikowano

1. Ponad 700 będzie

2. Trudno żeby miał paść z taką ilością graczy :O Wymień te bugi/literówki bo mało spotykam się z bugami

Bugi poszukaj sam ^^

A literówek jest od c***a w questach... 

Chciałbym jak i inni poznać te bugi, widzę kolejna polska cebulka, czyli nie znam się, a się wypowiem, pierwsza edycja stała pół roku, już mówiłem kilka razy nie pasuje Ci serwer to polecam dział publikacji znajdziesz wiele serwerów na tydzień.

Cebula? No nwm, nwm :D W sumie bez Lourta gówno byś tutaj zrobił człowieku... Więc zamilcz i badz nadal pseudo youtuberem okej?

Zgadza się stał 6 msc ale tutaj nie ma czym się chwalić :) Padł bo był jakiś powód.. a było ich wiele ^^ Nwm jak można się podniecać że jest się tylko " pieskiem na posyłki " i że owy serwer stał 6 msc. gdyby był dobry stałby do teraz... Ale już raz jebnoł i takie śmieszne s2 zazwyczaj padają szybciej ;)

Nie bulwersuj się tak tylko zrozum ten hejt wielu ludzi... Lepiej nie bd może być tylko gorzej ;)

Powo z serwerkiem :) Ja wolę poczekać na Cradosa s3 no chyba że bd nadal Lourt w team :D :D :D

Opublikowano

Bugi poszukaj sam ^^

A literówek jest od c***a w questach... 

Cebula? No nwm, nwm :D W sumie bez Lourta gówno byś tutaj zrobił człowieku... Więc zamilcz i badz nadal pseudo youtuberem okej?

Zgadza się stał 6 msc ale tutaj nie ma czym się chwalić :) Padł bo był jakiś powód.. a było ich wiele ^^ Nwm jak można się podniecać że jest się tylko " pieskiem na posyłki " i że owy serwer stał 6 msc. gdyby był dobry stałby do teraz... Ale już raz jebnoł i takie śmieszne s2 zazwyczaj padają szybciej ;)

Nie bulwersuj się tak tylko zrozum ten hejt wielu ludzi... Lepiej nie bd może być tylko gorzej ;)

Powo z serwerkiem :) Ja wolę poczekać na Cradosa s3 no chyba że bd nadal Lourt w team :D :D :D

Czyli jak mówiłem nie znam ale się wypowiem, chciałem tonę bugów i literówek a żadnej nie dostałem.

Niestety, ale ten pseudo-yt'ber osiągnął więcej niż ty. Nazywaj sobie kolegów psem na posyłki, nie mnie. 

To nie jest S2 tylko Rework, a to różnica, jeżeli nadal jej nie rozumiesz, to nie moja wina.

Hejt wielu ludzi, bo z tego co ja widzę i czytam to opinie są pozytywne i wielu się serwer podoba bardziej teraz niż wcześniej.

Nie będzie żadnego Cradosa S3, skoro nawet S2 nie było, Lourt tworzył te pliki i nikt ich szybko nie będzie miał.

Polecam stawiać mniej emotikonów, no chyba że jesteś typem, który zamiast "!" pisze one111!one!!111

Polecam również dopisanie sobie w sygnaturze jak ma jedna osoba z tego forum : Krytyk Prywatnych Serwerów, wtedy będzie wszystko oczywiste.

Opublikowano

Czyli jak mówiłem nie znam ale się wypowiem, chciałem tonę bugów i literówek a żadnej nie dostałem.

Niestety, ale ten pseudo-yt'ber osiągnął więcej niż ty. Nazywaj sobie kolegów psem na posyłki, nie mnie. 

To nie jest S2 tylko Rework, a to różnica, jeżeli nadal jej nie rozumiesz, to nie moja wina.

Hejt wielu ludzi, bo z tego co ja widzę i czytam to opinie są pozytywne i wielu się serwer podoba bardziej teraz niż wcześniej.

Nie będzie żadnego Cradosa S3, skoro nawet S2 nie było, Lourt tworzył te pliki i nikt ich szybko nie będzie miał.

Polecam stawiać mniej emotikonów, no chyba że jesteś typem, który zamiast "!" pisze one111!one!!111

Polecam również dopisanie sobie w sygnaturze jak ma jedna osoba z tego forum : Krytyk Prywatnych Serwerów, wtedy będzie wszystko oczywiste.

Pisałem że bugów Ci nie podam... Literówki masz w questach mózgu... ( a bardziej jego braku  :ninja: )

Nwm po czym stwierdzasz że osiągnąłeś więcej ode mnie? Nie znasz mnie gościu... No chyba że chodzi Ci o ten kanał na YT? Jak tak to gz najlepiej zamknij się w pokoju i z niego nie wychodz :D

Beka z typów xDDD Nie ma to jak żyć internetem <3

@ Gdzie dropnę żelazny hełm +3?

Opublikowano

Pisałem że bugów Ci nie podam... Literówki masz w questach mózgu... ( a bardziej jego braku  :ninja: )

Nwm po czym stwierdzasz że osiągnąłeś więcej ode mnie? Nie znasz mnie gościu... No chyba że chodzi Ci o ten kanał na YT? Jak tak to gz najlepiej zamknij się w pokoju i z niego nie wychodz :D

Beka z typów xDDD Nie ma to jak żyć internetem <3

@ Gdzie dropnę żelazny hełm +3?

Czyli jak mówiłem nadal nie dostaliśmy i nie dostaniemy twoich bugów / literówek, a szkoda - dużo pisać potrafisz i na tym się kończy.

Sam zacząłeś mnie wyzywać od "piesków" nie znając mnie, wyczuwam hipokrytę.

Opublikowano

Czym jest spowodowana obecna gospodarka serwera? Korci pograc, ale na zarabianie i meczenei sie z ubiciem bosow/metkow jakos brak motywacji. Az 100kk mozna kupic za 3 zł na allegro i to przy kilku aukcjach wiec cena pewnie niedlugo spadnie jeszcze bardziej.. Dlaczego tak sie dzieje?

Opublikowano

Czym jest spowodowana obecna gospodarka serwera? Korci pograc, ale na zarabianie i meczenei sie z ubiciem bosow/metkow jakos brak motywacji. Az 100kk mozna kupic za 3 zł na allegro i to przy kilku aukcjach wiec cena pewnie niedlugo spadnie jeszcze bardziej.. Dlaczego tak sie dzieje?

Może się to wydawać ciężkie, ale na prawdę łatwo jest zarobić.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ile osób gra?

Opłaca sie zaczynać?

Opłaca się zacząłem wczoraj już aura M7 powoli leci, eq +9 łatwo zdobyć teraz pozostało pozarabiać trochę na metkach w M2 i expić dalej.

Polecam dobry serwer i stabilny.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ech to wypowie się ktoś z administracji co do mojej propozycji zmiany dropu króla pająków ? Nic z niego nie leci dodali byście drop jadu tak jak z królowej albo coś :>

Opublikowano

Ech to wypowie się ktoś z administracji co do mojej propozycji zmiany dropu króla pająków ? Nic z niego nie leci dodali byście drop jadu tak jak z królowej albo coś :>

To może napisz propozycję na forum serwera? Oo

tenor.gif

Opublikowano

Jako, że zakończyłem już grę na tym serwerze trochę się o nim wypowiem. Może komuś się przyda w podjęciu decyzji czy grać tu czy nie.

Zalety:

-Częste aktualizacje i poprawki,

-Nie ma nudy, sporo questów, które da się wykonać i są strasznie opłacalne,

-Odpowiednia liczba osób na serwerze, około 700 co umożliwia handel.

-Ciekawy system wysp władców, rajdów wspaniałych czy świątyni wspaniałych. Miła odskocznia od questów czy expa.

-Potwory podchodzą pod postać, nie trzeba ganiać za łucznikami czy mistykami

-Usprawnione DT, które się wykonuje w 15 minut.

-Nowe umiejętności pasywne, ciekawe opcje u nowych NPC (Minotaur, Konfucjusz)

-Brak cziterów, jak są to szybka interwencja ze strony teamu. Łatwy kontakt z adminami.

-Stabilny!

Wady:

-Jak nie masz buffa lub kolegi z podobnym lvl jak ty, nie wybierzesz się na żaden opłacalny dungeon. Wszystko w PT.

-Mimo dwóch tygodni serwera nie ma mowy o jakichkolwiek wojnach gildii

-Brak przypływu nowych graczy, ciągle te same nicki ubijają bossy 24/7. Grają Ci sami co tydzień temu. Powoduje to załamanie handlu,

KU niedługo będą nic nie warte, bo nie będzie miał ich kto kupować. Podobnie z perłami.

-Handel na serwerze wywrócony do góry nogami. Za duża dysproporcja między ulepszaczami. Cena głupiego ulepszacza co wbija item na +8, trzykrotnie większa

niż cena innych.

-Słaba dostępność, a raczej brak jakiejkolwiek szansy na dropnięcie itemów z IS. By liczyć się o cokolowiek na serwerze musisz mieć full komplet EXP i potem kolejny full komplet PVP. Czyli grubo ponad 120 zł. 500 sm warte 600kk, co Ci starcza na jednego peta. B)

-Ciągle zbugowana świątynia wspaniałych, po naprawieniu jednego poziomu, kolejny jest zbugowany i tak wkoło. 

-Jeżeli lubisz mieć item +8 a po 30 sekundach mieć go +1 to serwer jest dla Ciebie xD Bardzo nikła szansa na zdobycie metalu. Bardzo małe % na ulepszanie co widać przy wbijaniu itemów zwojami. 

-Serwer na początku to medium jak nie easy, lecz później staje się ciężkim Hardem pod względem ulepszania, expa i wbijania bonusów. Nie dla mnie taka zabawa :P

-Konieczność robienia dropka na metki w m2. Egzo, Eliksiry, Rady itp. potrzebne do rozwoju postaci lecą z nich lepiej niż w grocie czy red lesie.

To chyba będzie na tyle, zalety i wady nazwałbym inaczej jako to co mi się podobało a co nie. Rozumiem, że niektórzy będą mieli inne wyobrażenie

o serwerze i na przykład podoba im się ulepszanie, ale to są moje osobiste odczucia i może komuś podpowiedzą co to za typ serwera.

Opublikowano

Tylko mi strona nie moze sie zaladowac?

Teraz śmiga, nie wiem jak wcześniej :D

Wbijać ludziska na serwer ;)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Szkoda że żadnych wojen na tym serwerze niema bo tak to serwer jest ciekawy. Ogólnie lipa że administracja nie robi eventów

Opublikowano

Szkoda że żadnych wojen na tym serwerze niema bo tak to serwer jest ciekawy. Ogólnie lipa że administracja nie robi eventów

Są eventy tylko, że nie będzie ich codziennie :)

Opublikowano

Są eventy tylko, że nie będzie ich codziennie :)

No dobra :) Ale administracja też powinna siedzieć na grze pisać coś bo wchodzicie raz na ruski rok.

Opublikowano

No dobra :) Ale administracja też powinna siedzieć na grze pisać coś bo wchodzicie raz na ruski rok.

Nie rozumiem, co pisać? Jak jest pogoda, co dzisiaj jadłem na obiad? Masz support do kontaktu z nami + TS.

Opublikowano

Raz na ruski rok? Jest 3 modow, latwo z nimi o kontakt. Te wady co ktos wyzej napisal, dropek do m2 ? W zadnym m2 nie trzeba dropic, na 35 mozna troche na gorze wspanialych, a potem metki 55/60/70/75/80 na dodanych respach. Jak znasz wszystkie, to w nocy sporo egzo/malz/eliksirow nadropisz. Co do buffa lub kolegi, na bardziej oplacalne dungeony trzeba PT od zawsze, nic nowego. Na Siriusa np. 2 osoby pt trzeba nie 3

Opublikowano

Nie rozumiem, co pisać? Jak jest pogoda, co dzisiaj jadłem na obiad? Masz support do kontaktu z nami + TS.

Ale po co wam tyle osób w teamie? Jakbyście zatrudnili kogoś kto lubi poświęcać czas innym i by siedział w grze ogarniał to by zmieniło postać rzeczy.

Opublikowano

Ale po co wam tyle osób w teamie? Jakbyście zatrudnili kogoś kto lubi poświęcać czas innym i by siedział w grze ogarniał to by zmieniło postać rzeczy.

A od czego są Moderatorzy gry, z którymi złapać kontakt to nie problem?

Opublikowano

@Snickers96

Wady:

-Jak nie masz buffa lub kolegi z podobnym lvl jak ty, nie wybierzesz się na żaden opłacalny dungeon. Wszystko w PT. Tutaj się Zgodzę, lecz masz także gildi a w nich wielu takich jak ty :)

-Mimo dwóch tygodni serwera nie ma mowy o jakichkolwiek wojnach gildii Prawda

-Brak przypływu nowych graczy, ciągle te same nicki ubijają bossy 24/7. Grają Ci sami co tydzień temu. Powoduje to załamanie handlu, Nie tutaj się nie zgodzę nie wiem gdzie się zatrzymałeś , ale co dnia widze nowe 70+

KU niedługo będą nic nie warte, bo nie będzie miał ich kto kupować. Podobnie z perłami.Prawda, ale tak jest wszędzie

-Handel na serwerze wywrócony do góry nogami. Za duża dysproporcja między ulepszaczami. Cena głupiego ulepszacza co wbija item na +8, trzykrotnie większa

niż cena innych.Po prostu nie które nie idzę w ogóle wydropić dlatego tak jest Demoniczne prochy chodzą po 50kk Zatrute Skrzynie Kolczatki po 30 kk chociaż drop można porównać.

-Słaba dostępność, a raczej brak jakiejkolwiek szansy na dropnięcie itemów z IS. By liczyć się o cokolowiek na serwerze musisz mieć full komplet EXP i potem kolejny full komplet PVP. Czyli grubo ponad 120 zł. 500 sm warte 600kk, co Ci starcza na jednego peta. B) Trochę masz racji, ale w grze kupisz IS i to po przystępnej cenie do tego nie jest on jakiś wygórowany pety i tak nic specjalnego bo na 90 lvl masz 20 lvl peta i nic on praktycznie nie daje :)

-Ciągle zbugowana świątynia wspaniałych, po naprawieniu jednego poziomu, kolejny jest zbugowany i tak wkoło. ------------

-Jeżeli lubisz mieć item +8 a po 30 sekundach mieć go +1 to serwer jest dla Ciebie xD Bardzo nikła szansa na zdobycie metalu. Bardzo małe % na ulepszanie co widać przy wbijaniu itemów zwojami. Tutaj mnie rozbawiłeś nikt nie mówił, że będzie łatwo do tego Metal serio ciężko zdobyć Lecisz na DT i masz duzy % szans na 2x Metal z Umarłego i Nieb.

-Serwer na początku to medium jak nie easy, lecz później staje się ciężkim Hardem pod względem ulepszania, expa i wbijania bonusów. Nie dla mnie taka zabawa :P Prawda, ale to chyba logiczne ???

-Konieczność robienia dropka na metki w m2. Egzo, Eliksiry, Rady itp. potrzebne do rozwoju postaci lecą z nich lepiej niż w grocie czy red lesie. Konieczność ? Jak i tak te dropki biegają po lesie xD na 35 lvl 

To chyba będzie na tyle, zalety i wady nazwałbym inaczej jako to co mi się podobało a co nie. Rozumiem, że niektórzy będą mieli inne wyobrażenie

o serwerze i na przykład podoba im się ulepszanie, ale to są moje osobiste odczucia i może komuś podpowiedzą co to za typ serwera.

Ja osobiście zapraszam na serwer mega sie gra i Ludzi też przybywa.

Zwiększyć jeszcze, ale to jeszcze EXP zwierzaka !!!!!!!!!!!

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...