Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście mnie już odrzuca ten IS.

Pet 1200 SM? śmieszne. Za 7 zł smsem jest 100 SM za przelew 10 zł 250 SM czyli smsów trzeba wysłać 12 a przelewów 5? 84 zł smsem lub 50 zł przelewem za jakiegoś peta? albo za wierzchowca 450 SM. Serwer typowo pod IS. Wiem,że nie muszę grać z IS, ale jednak ceny są wygurowane. Na s1 administracja zlewała "trochę" graczy. Miałem jakiegoś buga nie pamiętam,ale było można na nim zarobić siedząc kilka h. Pisałem na forum z dowodami,ale problem nie został rozwiązany przez długi czas. Nie zagram. Życzę powodzenia innym graczom jak i administracji w rozwoju serwera

1200 to chyba kosztuje juz pet z 60 lvl. Mozesz kupic za 800 i go wyexpic.
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wydałem kasę tylko na początku, aby kupić konia bojowego - aktualnie 6kkk w kasie + jakies 5kkk w eq + kilka itemów z IS na koncie, jak właśnie wierzchowiec. Jeśli uważasz, że ten serwer jest nastawiony pod IS to po prostu nie umiesz grac w tą grę.

EDIT: tak dla porównania kupon SM(1000) widziałem po 500-600kk ;)

EDIT2:

Mój znajomy właśnie dostał bana za stanie afk z zablokowaną spacją i klikerem na pelerynki w av2 - tak sobie expił sprzątając dom. Jeśli za takie coś jest ban to w sumie mnie też go już możecie wlepić. Pozdro Alcatel.

Opublikowano

Ja wydałem kasę tylko na początku, aby kupić konia bojowego - aktualnie 6kkk w kasie + jakies 5kkk w eq + kilka itemów z IS na koncie, jak właśnie wierzchowiec. Jeśli uważasz, że ten serwer jest nastawiony pod IS to po prostu nie umiesz grac w tą grę.

EDIT: tak dla porównania kupon SM(1000) widziałem po 500-600kk ;)

EDIT2:

Mój znajomy właśnie dostał bana za stanie afk z zablokowaną spacją i klikerem na pelerynki w av2 - tak sobie expił sprzątając dom. Jeśli za takie coś jest ban to w sumie mnie też go już możecie wlepić. Pozdro Alcatel.

Clicker to nielegalne oprogramowanie :v­

Możecie dodać jakiś lepszy drop do króla pająków ? Nwm jad albo cos bo teraz leci z niego sam syf ...

Teraz? Zawsze z niego syf dropił xD­

tenor.gif

Opublikowano

Witam mam pytanko odnośnie questów,czy nadal jest tak ich dużo i sa długie ze masz ochotę wyjebać komputer za okno ?.A tak to dobrze wspominam serwer ale cała ekipa odeszła przez questy.

Opublikowano

Witam mam pytanko odnośnie questów,czy nadal jest tak ich dużo i sa długie ze masz ochotę wyjebać komputer za okno ?.A tak to dobrze wspominam serwer ale cała ekipa odeszła przez questy.

Questy są łatwiejsze i jest ich mniej.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Naprawicie zmiane channeli, bo prawie za każdym razem jest "Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło"?

Gdzie jest ten dungeon 30lv? potrzeba jakąś przepustke? i gdzie jest wejście?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Czy jest możliwość przypomnienia loginu? ponieważ zakładałem dawno konto na tym privie. Dostęp do maila mam ale wiadomość z rejestracją najwidoczniej usunąłem.

Opublikowano

Naprawicie zmiane channeli, bo prawie za każdym razem jest "Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło"?

Już dawno jest naprawiona, uruchom autopatchera.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Zmiana channeli działa już w pełni. Najlepiej konto które używasz najczęściej mieć na pierwszym zapisie danych w panelu logowania. 

Opublikowano

fhUpGNX.png

WTF? o_O

Czasem takie crash'e występują  wystarczy rlg :)

Amozna zmienic profesje po 30 lv ?

U starszej pani do 65lvl'a

Opublikowano

­

Dodacie ten lepszy drop do króla pająków ?  Np. ten jad ? : >

Też jestem ZA.

Ile online?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

­

Też jestem ZA.

Ile online?

Do 700 bd.

Dziwie się że to s2 jeszcze stoi xD Trochę mnie śmieszy sytuacja że nadal są te same bugi/ błędy ew literówki co były na s1 oO

Opublikowano

Do 700 bd.

Dziwie się że to s2 jeszcze stoi xD Trochę mnie śmieszy sytuacja że nadal są te same bugi/ błędy ew literówki co były na s1 oO

Chciałbym jak i inni poznać te bugi, widzę kolejna polska cebulka, czyli nie znam się, a się wypowiem, pierwsza edycja stała pół roku, już mówiłem kilka razy nie pasuje Ci serwer to polecam dział publikacji znajdziesz wiele serwerów na tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...