Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja pomaga w wymianach typu yang za itemy w cs/psc?

Nie mamy obowiązku pomagania w tego typu akcjach.

Opublikowano

Administracja pomaga w wymianach typu yang za itemy w cs/psc?

Wymiany za pln są przeprowadzane na własną odpowiedzialność, nie mamy obowiązku pomagać.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Jaki to typ serwer-a?

I jaki jest max do wbicia 

i ile osób gra

Opublikowano

Wiedźma w grocie respi sie tylko w 1 miejscu ?  I co ile ona jest ?  :> Bo na jej standardowym respie nie spotkałem jej ;/ 

obszarowo na końcu av1 co 6h

Opublikowano

A co ciekawego leci z tej wróżki ze ciężko ją spotkać bo odrazu wybitna ? :>

Eq z łez +7 Stal/bronie 65 +6/7 kd reszty nie pamiętam.

Opublikowano

­Witajcie,

o godzinie 1:30 w nocy z niedzieli na poniedziałek odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 30 minut.
Dodatkowo informuję, że strona www będzie działać mniej więcej w południe lub wczesnym popołudniem.

------------------------------------------------------------------------------------

Wyniki przerwy technicznej:

- Poprawiono Świątynię Wspaniałych

- Poprawiono blokadę poziomową na mapach 90+

- Zmieniono szansę na wytworzenie Granatowych Kolczyków do 100% oraz zmieniono ilość ulepszaczy.

- Zwiększono doświadczenie zwierzaków

- Oraz kilka innych mniejszych zmian...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Oczywiście mnie już odrzuca ten IS.

Pet 1200 SM? śmieszne. Za 7 zł smsem jest 100 SM za przelew 10 zł 250 SM czyli smsów trzeba wysłać 12 a przelewów 5? 84 zł smsem lub 50 zł przelewem za jakiegoś peta? albo za wierzchowca 450 SM. Serwer typowo pod IS.  Wiem,że nie muszę grać z IS, ale jednak ceny są wygurowane. Na s1 administracja zlewała "trochę" graczy. Miałem jakiegoś buga nie pamiętam,ale było można na nim zarobić siedząc kilka h. Pisałem na forum z dowodami,ale problem nie został rozwiązany przez długi czas. Nie zagram. Życzę powodzenia innym graczom jak i administracji w rozwoju serwera

Opublikowano

Pet 1200 SM? śmieszne. Za 7 zł smsem jest 100 SM za przelew 10 zł 250 SM czyli smsów trzeba wysłać 12 a przelewów 5? 84 zł smsem lub 50 zł przelewem za jakiegoś peta? albo za wierzchowca 450 SM. Serwer typowo pod IS.  Wiem,że nie muszę grać z IS, ale jednak ceny są wygurowane. Na s1 administracja zlewała "trochę" graczy. Miałem jakiegoś buga nie pamiętam,ale było można na nim zarobić siedząc kilka h. Pisałem na forum z dowodami,ale problem nie został rozwiązany przez długi czas. Nie zagram. Życzę powodzenia innym graczom jak i administracji w rozwoju serwera

Za 20 zł przelewem masz wierzchowca na 60 dni gry, natomiast pety są na stałe, więc nie rozumiem problemu.

Nie ma takiego czegoś jak serwer pod IS - bo każdy jest nastawiony pod to mniej lub bardziej - jeżeli masz 3k miesięcznie na reklamę / maszyny zapraszam na PW, wtedy nie będzie IS'a w ogóle.

PS. To jest Rework a nie S2

Opublikowano

Nie musisz wydawać nic na IS, żeby go mieć. Wystarczy trochę posiedzieć. Np. ja ulepszałem 20 tarcz na 61lvl na +8 i +9. Wydałem 40 kk na ks klatw i szpony, zrobiłem 8 tarcz, czyli lekko ponad 240kk. A peta ostatnio kupiłem za 200kk ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...