Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bany? Michał (misiekantos) dostał bana bo miał po prostu wyjebkę i pokazywał się z tym i był na początku serwa w topce. Aczkolwiek może dostał bana za powiązanie z kontem, na którym robił filmik :

Dokładnie na tym hacku oboje cisnęliśmy i nie posiada go nikt jeżeli misiek mu nie udostępnił.

A ja nadal bana nie dostałem mimo wielu godzin przesiedzianych w red lesie czy innych mapach na metkach. Bo to trochę conajmniej dziwne, że 45 lvl ubija metka 90 w 2-3 minutki.

I ja się pytam gdzie te logi? Logi na WH? Być może na to jest (nie wiem bo na WH nudna gra) ale na ten filmik macie coś? To nie hejt a zwyczajnie mnie to zastanawia.

Bo serwer jako serwer bardzo fajny ale nie ma tego czegoś co mogłoby mnie wciągnąć na niskim lvlu grając na czysto np jakieś lepsze dungeony.

2/3 minuty na ubicie metka 90? Ten hack obniża DMG czy co? xD

tenor.gif

Opublikowano

Mam małe pytanko odnośnie peta chciałem napisać na forum serwera ale nie działa może tutaj ktoś mi odpisze

A więc wchodzę do gry włączam peta a tu napis zwierzak zdechł itd użyj mega przekąski. I tutaj jest moje pytanie tą przekąskę dostane w grze? Wiem że do wierzchowców lecą i nigdy się nie spotkałem z mega przekąską peta. Jeżeli pet zdechł to co zrobić żeby się to nie powtórzyło. Zaraz sprawdzę prezentację może coś przeoczyłem ale i tak proszę o odp.  Dzięki

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Coś ta strona nie ten tego.. Nie działa. Zróbcie coś z tym :(

Orientuje się ktoś czy z jakiejś misji są perły ? Chodzi mi o misję 40-60 poziom

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mam małe pytanko odnośnie peta chciałem napisać na forum serwera ale nie działa może tutaj ktoś mi odpisze

A więc wchodzę do gry włączam peta a tu napis zwierzak zdechł itd użyj mega przekąski. I tutaj jest moje pytanie tą przekąskę dostane w grze? Wiem że do wierzchowców lecą i nigdy się nie spotkałem z mega przekąską peta. Jeżeli pet zdechł to co zrobić żeby się to nie powtórzyło. Zaraz sprawdzę prezentację może coś przeoczyłem ale i tak proszę o odp.  Dzięki

Mega przekąska działa na wierzchowca i peta

UP@ Fennar cały czas pracuje nad tym, aby działała strona

Opublikowano

Posiadam panterkę 17 poziom, która jak pisze daje 15% na potwory, lecz po przywołaniu peta, mój DMG jest taki sam.

Powiększcie respy Złych Zarażonych Przyw. - W misji trzeba ich zabić, aż 300 ! Ową misję, robiłem 3-4 godziny, ponieważ ich jest tak mało. A co w tym wszystkim najlepsze, że  dostałem 10kk, 2 szkaty 9 ogonów, z której leci syf oraz eliksir poszukwiacza. Poziom trudności misji, nie jest dopasowany do nagrody, dlatego proszę o dodatkowe respy, żeby pozostali gracze, nie trudzili się tak jak ja 4 godziny za 10kk ;C

PS. Zaglądacie do supportu? -, bo nwm gdzie to już pisać ;/

x

Opublikowano

Posiadam panterkę 17 poziom, która jak pisze daje 15% na potwory, lecz po przywołaniu peta, mój DMG jest taki sam.

Powiększcie respy Złych Zarażonych Przyw. - W misji trzeba ich zabić, aż 300 ! Ową misję, robiłem 3-4 godziny, ponieważ ich jest tak mało. A co w tym wszystkim najlepsze, że  dostałem 10kk, 2 szkaty 9 ogonów, z której leci syf oraz eliksir poszukwiacza. Poziom trudności misji, nie jest dopasowany do nagrody, dlatego proszę o dodatkowe respy, żeby pozostali gracze, nie trudzili się tak jak ja 4 godziny za 10kk ;C

PS. Zaglądacie do supportu? -, bo nwm gdzie to już pisać ;/

Pet działa okej. Jak już go raz przywołasz daje cały czas bonusy, nawet jeżeli nie masz go przy sobie ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Fajnie, że można robić nick na 12+ znaków, ale dodajcie też, żeby w szepcie można było wpisać 12+ znaków ;p

Może dodacie opcję wyłączenia tych komunikatów na górze? Tych co np. ktoś zabił bossa, wbił lvl itp.

tenor.gif

Opublikowano

Będzie, przez cały czas ją załatwiamy.

http://prntscr.com/6be1fi

Kiepskiego technika zabezpieczeń macie, skoro powołuje się na serwerownie, a nie na swoje umiejętności.

Nasza strona stoi na VPS za 19 zł w hosteam i głowe sobie daje uciąć, że nikt jej nie położy.

Jeżeli szukacie kogoś do zabezpieczeń to polecam wam kupić VPS z debianem za 19 zł i poprosić o pomoc Unknowna - Jak chcecie do niego kontakt, to zapraszam na PW.

W dziedzinie zabezpieczeń on może wam udzielić ogromnej pomocy.

Oferta trafiła tutaj, bo dobrze rozmawia mi się jednym z waszych administratorów, da się z nim dogadać.

Opublikowano

Kiepskiego technika zabezpieczeń macie, skoro powołuje się na serwerownie, a nie na swoje umiejętności.

Nasza strona stoi na VPS za 19 zł w hosteam i głowe sobie daje uciąć, że nikt jej nie położy.

Jeżeli szukacie kogoś do zabezpieczeń to polecam wam kupić VPS z debianem za 19 zł i poprosić o pomoc Unknowna - Jak chcecie do niego kontakt, to zapraszam na PW.

W dziedzinie zabezpieczeń on może wam udzielić ogromnej pomocy.

Oferta trafiła tutaj, bo dobrze rozmawia mi się jednym z waszych administratorów, da się z nim dogadać.

Ciesze się że Ci strona stoi w HT który robi za Cb robotę w blokowaniu ataków :)

Na OVH mamy skonfigurowany loadbalancer który kieruje ruch do naszych maszyn webowych ale niestety ostatnio OVH blokuje ruch z naszej maszyny do innej serwerowni.

I serio, ataki XML-RPC są praktycznie non stop i nawet Hosteam ich nie zablokuje.

A i Unknown to masz na myśli uw-team.org ? :D

PS. A*****.eu nie nazwał bym stroną internetową ;D

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Ciesze się że Ci strona stoi w HT który robi za Cb robotę w blokowaniu ataków :)

Na OVH mamy skonfigurowany loadbalancer który kieruje ruch do naszych maszyn webowych ale niestety ostatnio OVH blokuje ruch z naszej maszyny do innej serwerowni.

I serio, ataki XML-RPC są praktycznie non stop i nawet Hosteam ich nie zablokuje.

A i Unknown to masz na myśli uw-team.org ? :D

1. Hosteam VPS nie ma filtrów (Unknown sam czaruje przy tym VPS i zajmuje się konfiguracjami). Crados miał przecież certyfikat SSL, czemu on nie jest widoczny (Chyba, że się myle i nie miał)?

2. OVH to słaba firma.

3. Ataki XML-RPC po protokołach HTTP, więc w czym problem z pozbyciem się ich?

4. Unknown jest samotnym wilkiem i nie działa w żadnej grupie.

Tak czy siak wasza strona już działa, to widocznie sobie dajecie radę.

Powodzenia :)

Opublikowano

Kirek na pw od 3 godzin odpisać nie potrafi a pisać na czacie ,, Siema kumple '' i tyle to potrafi,porazka

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kirek na pw od 3 godzin odpisać nie potrafi a pisać na czacie ,, Siema kumple '' i tyle to potrafi,porazka

Kirek:

Mam zablokowane pw i szukam wh.

http://screenshooter.net/100621949/bpeqspg

Kirek nie ma 50 postów na forum :(

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Bo przywitać się można, ale po tym zawsze ma pewnie z 50/100 PW, więc nawet jak nie ma zablokowanego PW to trudno mu każdemu odpisać ;> A jak masz sprawę to pisz na support, tam zostanie na pewno odczytane.­

tenor.gif

Opublikowano

1. Hosteam VPS nie ma filtrów (Unknown sam czaruje przy tym VPS i zajmuje się konfiguracjami). Crados miał przecież certyfikat SSL, czemu on nie jest widoczny (Chyba, że się myle i nie miał)?

2. OVH to słaba firma.

3. Ataki XML-RPC po protokołach HTTP, więc w czym problem z pozbyciem się ich?

4. Unknown jest samotnym wilkiem i nie działa w żadnej grupie.

Tak czy siak wasza strona już działa, to widocznie sobie dajecie radę.

Powodzenia :)

1. Hosteam ma lepiej zabezpieczone te VPS niż serwery dedykowane. Dodatkowo nie wiem co macie za wirtualizacje aczkolwiek jak ostatnio miałem tam VPS to nie były dostępne wszystkie moduły iptables więc raczej nie on to robi. Zresztą tam bez problemu zapchasz łącze 100Mb i potem płacz. Miał ale nie ma, były problemy z użytkownikami systemu operacyjnego Windows XP.
  2. Wiem aczkolwiek może kiedyś zmigrujemy do O*****.net
  3. O ile atak po http/1.0 da się łatwo pozbyć to o tyle http/1.1 jest cięższe
  4. Unknown znam tylko z uw-team.org więc nie wiem co to za koleś.

Dzięki i pozdrawiam :)

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...