Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adrian nie przedstawił faktycznej sytuacji serwera Ascarial S2 i powodów dlaczego tak się stało. Nie dziwię się Przemkowi że tak a nie inaczej zrobił i postawił na Cradosie. Odezwała się osoba, która czyt. Azprime, która robi serwery z pa$ji i dba o rozsądne wydawanie złotówek #KMWTW.

Na dzisiejszej inwazji metinów padł kolejny rekord Online - dziękujemy!

Ja osobiście zgodzę się z Panem Azprime ( o dziwo) na temat pana Loutra. Szej pisałem wiele razy z tobą i pisałeś mi że lourt ma kompletną wyjebkę na serwer i nawet nie radzi Ci odpisać. Po paru tyg okazało się, że pan Lourt robi serwer z Panem Azprime i teraz ma wyebane na ascariala i zajmuje się Cradosem, gdzie zrobił restart a gdyby się nim wcześniej zajmował i nie marnował czasu na inne serwery to Crados byłby jeden z lepszych stabilniejszy serwerów, no ale zrobił restart ponieważ hajs się nie zgadzał i niby wszystko pięknie, lecz jestem przekonany że niedługo znów crados mu się znudzi i zacznie robić coś nowego a crados padnie i zapewne szejk potem znów będzie filmik "Co dalej z cradosem etc." taka prawda, dlatego moim zdaniem, nie warto grać na serwerze ponieważ szybciej czy później stwierdzisz, że jest to tylko marnowanie czasu. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Ja osobiście zgodzę się z Panem Azprime ( o dziwo) na temat pana Loutra. Szej pisałem wiele razy z tobą i pisałeś mi że lourt ma kompletną wyjebkę na serwer i nawet nie radzi Ci odpisać. Po paru tyg okazało się, że pan Lourt robi serwer z Panem Azprime i teraz ma wyebane na ascariala i zajmuje się Cradosem, gdzie zrobił restart a gdyby się nim wcześniej zajmował i nie marnował czasu na inne serwery to Crados byłby jeden z lepszych stabilniejszy serwerów, no ale zrobił restart ponieważ hajs się nie zgadzał i niby wszystko pięknie, lecz jestem przekonany że niedługo znów crados mu się znudzi i zacznie robić coś nowego a crados padnie i zapewne szejk potem znów będzie filmik "Co dalej z cradosem etc." taka prawda, dlatego moim zdaniem, nie warto grać na serwerze ponieważ szybciej czy później stwierdzisz, że jest to tylko marnowanie czasu. No ale powodzenia. 

Chciałbym tylko dodać, że Azprime powinien się zastanowić, dlaczego drugi technik się od niego odwrócił, a potem miał pretensje do mnie.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Z całym szacunkiem do Administracji tego serwera, GM'ow, osob ktore go prowadzą, administrują, nie sądziłem, że kiedyś będe zmuszony napisać coś takiego na jakąkolwiek osobe, ponieważ przeczy się to troche z moim charakterem, ale technik tego serwera to chodząca parodia. Sami juz widzieliście jak olał pierwszą wersje Cradosa na rzecz Ascariala s2, potem olał Ascariala na rzecz Cradosa i jestem stuprocentowo pewien, że jak tylko liczba graczy się troche zmniejszy tutaj, serwer skończy tak samo jak jego poprzednia wersja i inne jego projekty, np. Helium2. Zamiast organizowac reklame i rozwijać projekt, lepiej go olać w jego rozumowaniu i zrobić jak najszybciej nowy, byle by tylko nachapać się kasy. Co śmieszniejsze, po tym jak olał Ascarial s2, próbuje w tym momencie najprawdopodobniej go uwalić korzystając z swoich backdoorow, które założył przy procesie tworzenia serwera. Nic, tylko pogratulować. 

Na potwierdzenie moich słów wrzucam screeny, które przedstawiają stosunek Vitrona/Lourta/Vincenta do jego projektow i na czym w rzeczywistości mu zależy. Przemyślcie sobie dwa razy czy warto zaczynać grę na tym serwerze i tym bardziej inwestować w niego realne pieniądze.

Oboje jesteście siebie warci. Każdy z was ma w d***e swoje serwery i liczy się tylko $$$$$. Oboje gówno umiecie i robicie z siebie gwiazdorów na mpc. Gdyby nie osoby które ci pomagały z src to do dzisiaj byś d*** trzymał na 2089.

Oboje jesteście typowymi polaczkami którzy wyzyskują innych polaczków. I oboje powinniście dostać bana na wrzucanie swoich prezentacji. (PS. Prezka Asc S2 Jest kradziona od jakiegoś włocha.) Wiadomo że bana nie dostaniecie bo z Makinem walicie mocne melanże - beka. (PS. FAJNE GRUPOWE #widziałem).

Co do samego Cradosa to prawda jest taka że padnie prędzej czy później tak samo jak Asc 1/2 który już chwyta się dna. Chłopaki pokazali na pierwszej odsłonie jak zajmują się serwerem. Teraz się starają ale koniec końców ludzie zaczną odchodzić i tak samo ich chęci.

Podsumowanie :

AZPRIME = LOURT

ASC = CRADOS

ENDYMION CZEMU TY IM POMAGASZ ?

Ty jesteś tym co te wszystkie wiadomości wysyłał ? :D

TY K***O ZAKOCHAŁEŚ SIĘ W TEODORZE CZY MASZ JAKIEŚ ZABURZENIA OSOBOWOŚCI ?

XJHIavu.png

Opublikowano

Oboje jesteście siebie warci. Każdy z was ma w d***e swoje serwery i liczy się tylko $$$$$. Oboje gówno umiecie i robicie z siebie gwiazdorów na mpc. Gdyby nie osoby które ci pomagały z src to do dzisiaj byś d*** trzymał na 2089.

Oboje jesteście typowymi polaczkami którzy wyzyskują innych polaczków. I oboje powinniście dostać bana na wrzucanie swoich prezentacji. (PS. Prezka Asc S2 Jest kradziona od jakiegoś włocha.) Wiadomo że bana nie dostaniecie bo z Makinem walicie mocne melanże - beka. (PS. FAJNE GRUPOWE #widziałem).

Co do samego Cradosa to prawda jest taka że padnie prędzej czy później tak samo jak Asc 1/2 który już chwyta się dna. Chłopaki pokazali na pierwszej odsłonie jak zajmują się serwerem. Teraz się starają ale koniec końców ludzie zaczną odchodzić i tak samo ich chęci.

Podsumowanie :

AZPRIME = LOURT

ASC = CRADOS

Tylko, że nikt mi nie pomagał przy tworzeniu serwera na source xD Przy okazji, czy ja mu coś piszę złego? Zauważyłem, że tylko on spamuje mi w temacie.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Podsumowanie :

AZPRIME = LOURT

ASC = CRADOS

TY K***O ZAKOCHAŁEŚ SIĘ W TEODORZE CZY MASZ JAKIEŚ ZABURZENIA OSOBOWOŚCI ?

To na tyle wstępu, bo jakoś nie widzę twoich dobrze prosperujących serwerów z 1k online na source.

Rozumiem, że wszystkie serwery / serwer jaki miałeś robiłeś dla biednych dzieci z Afryki, aby miały co jeść i gdzie grać i całość wypłat im wysyłałeś?

Za co powinni dostać bana? Za to że po kilku miesiącach pracy wrzucają prezentację serwera? Czemu mieszasz w to sprawy prywatne?

Każdy serwer kiedyś padnie. Porównanie Lourta do Azprime jest takim samym porównaniem i pasuje tak samo do siebie jak Maluch i BMW.

Czemu Endymion pomaga? Może dlatego, że zna nas, a w szczególności Przemka i wie co potrafi i jakim jest człowiekiem.

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Naprawiono Zmianę Kanałów

- Dodano łączenie Marmurów Polimorfii

- Dodano możliwość wyrobu 4 rodzai Granatowych i Rubinowych Kolczyków u Kowala

- Zmieniono bonusy Granatowych i Rubinowych Kolczyków

- Poprawiono Świątynię Wspaniałych #4

- Zablokowano możliwość używania zwierzaków i wierzchowców na mapie OX

- Zablokowano możliwość używania wierzchowców na wojnach

- Osoba, która wejdzie na mapę z niedozwolonym poziomem nie będzie otrzymywać doświadczenia

- Po przeniesieniu szamana do siebie, który ma nieodpowiedni poziom nie zostanie wylogowany (jedynie doświadczenia nie będzie zdobywał, patrz punkt wyżej)

- Poprawiono ogłoszenie z bossem

- Zwiększono ilość dropiących Zaczarowań Przedmiotu z Metinów Wspaniałych #1-4

- Zwiększono nieznacznie drop z niektórych bossów.

---------------------------------------------------------------------

Dodatkowo chciałbym poinformować, że wkrótce nastąpi wydanie oficjalnego patchera, który pomyślnie przeszedł testy.

---------------------------------------------------------------------

Pozdrawiam, Przemek.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam że w panelu logowania ostatnie 3 CH to są : CH4 CH4 CH4 ?

Każdy tak ma, bo Mizune zrobił tylko 4 ch w grafice, więc tymczasowo dodano takie.

tenor.gif

Opublikowano

Komu? Azprime czy Lourtowi? Jeżeli o Adriana chodzi to znamy sie od wielu lat, mieszkaliśmy na tym samym osiedlu przez kilka lat to czemu mam ziomkowi nie pomoc? Ascarial ma teraz dobrego technika (Rainbow Stalin), a ja pomagam im tylko w krytycznych sytuacjach jak np ostatnie shutdowny serwera po przejściu na nowa maszynę.

A Przemkowi raczej nie pomagam, bo o pomoc nie prosi. :P Pare razy ja go o pomoc poprosiłem, pare razy on mnie, a że znamy sie poza internetem i metinem to cumplowi pomogę.

Ale to nie temat od tego, a mi sie nie chce pisać o cradosie aby ostrzeżeń nie dostać, pjontka.

Opublikowano

Co do dzisiejszej aktualizacji: Bede mogl teleportowac buffa przez slub do groty jak nie bedzie mial odpowiedniego lvl?

Opublikowano

W którym miejscu znajduje sie wróżka na sohan ? : > bo szukam szukam i nie widze :X

Mniej więcej w miejscu zaznaczonym czerwonym "kółkiem" :D

yVokyUi.png­

tenor.gif

Opublikowano

Polecam ! Super serwer, mimo tego, że jest to 2 odsłona. Ludzi jest masa, atmosfera fajna, pomocni ludzie jak i administracja. Wbijać i grać. Łatwo jest, chociaż z cenami troche lipnie na początek, ale idzie ugrać.

Opublikowano

Bany? Michał (misiekantos) dostał bana bo miał po prostu wyjebkę i pokazywał się z tym i był na początku serwa w topce. Aczkolwiek może dostał bana za powiązanie z kontem, na którym robił filmik :

Dokładnie na tym hacku oboje cisnęliśmy i nie posiada go nikt jeżeli misiek mu nie udostępnił.

A ja nadal bana nie dostałem mimo wielu godzin przesiedzianych w red lesie czy innych mapach na metkach. Bo to trochę conajmniej dziwne, że 45 lvl ubija metka 90 w 2-3 minutki.

I ja się pytam gdzie te logi? Logi na WH? Być może na to jest (nie wiem bo na WH nudna gra) ale na ten filmik macie coś? To nie hejt a zwyczajnie mnie to zastanawia.

Bo serwer jako serwer bardzo fajny ale nie ma tego czegoś co mogłoby mnie wciągnąć na niskim lvlu grając na czysto np jakieś lepsze dungeony.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Bany? Michał (misiekantos) dostał bana bo miał po prostu wyjebkę i pokazywał się z tym i był na początku serwa w topce. Aczkolwiek może dostał bana za powiązanie z kontem, na którym robił filmik :

Dokładnie na tym hacku oboje cisnęliśmy i nie posiada go nikt jeżeli misiek mu nie udostępnił.

A ja nadal bana nie dostałem mimo wielu godzin przesiedzianych w red lesie czy innych mapach na metkach. Bo to trochę conajmniej dziwne, że 45 lvl ubija metka 90 w 2-3 minutki.

I ja się pytam gdzie te logi? Logi na WH? Być może na to jest (nie wiem bo na WH nudna gra) ale na ten filmik macie coś? To nie hejt a zwyczajnie mnie to zastanawia.

Bo serwer jako serwer bardzo fajny ale nie ma tego czegoś co mogłoby mnie wciągnąć na niskim lvlu grając na czysto np jakieś lepsze dungeony.

no faktycznie nikt niema starego dmg hacka od miska ktory jest pewnie do dzisiaj dostepny dla kazdego na mpc ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Akcja z Azprime troche wydaje mi się dziwna .

Lourt nie wiem jaka jest prawda ale troszkę się dziwie, że jesteś zdolny do takich rzeczy.

Nie wiem jak jest, pozostanę neutralny..

Co do serwera polecam, miło się gra.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Akcja z Azprime troche wydaje mi się dziwna .

Lourt nie wiem jaka jest prawda ale troszkę się dziwie, że jesteś zdolny do takich rzeczy.

Nie wiem jak jest, pozostanę neutralny..

Co do serwera polecam, miło się gra.

Do jakich rzeczy? Zapraszam na PW - jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...