Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przygotowałem sobie 8 dzikich łuczników i więcej nie mogłem + metek jeden był. W 30 minut ubiłem tyle, że zostało mi coś koło 10 ostatnio. aż mi się już nie chce próbować xD

Ogolnie to brązowy certyfikat słyszałem że z tych skrzynek ucznia dropi... Ale to chyba nie jest prawda? Przydałby mi się xD

Ta misje sie robi 15minut na 25lvlu... Ja archerem zrobilem raz dwa, mozesz logac po ch, chodzisz po m2 i wybijasz, nic prostszego :)

Brazowe certy to byl chyba prezent za bete badz cos w tym stylu, na pewno nie leca ze skrzynek ucznia.

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierwszy raz widze zeby ktos narzekał na ta misję... który ty masz lvl?

36 xD Tylko ja jestem taki niedojebany xD Co to będzie z misją na bojowego... Masakra xD

Opublikowano

36 xD Tylko ja jestem taki niedojebany xD Co to będzie z misją na bojowego... Masakra xD

Konia zrobiłem na styk już na 25. Tak samo bojowy, 100 łuczników w 30 min - sam....na 35, minuta do końca :>

i to jako mental, przy biciu bronią dwuręczną.

Opublikowano

Zrób sobie zwój powrotu na respie tych i raczej bez większego problemu, zawsze możesz kogoś wziąć do pomocy.

A na zwykłego konia to respy w shinsoo

Opublikowano

botów nie ma tak dużo nie siejcie paniki :)

fakt faktem jakieś 30% serwera to boty, a kolejne 30 to gimby także zostaje 40% normalnych graczy.

Osobiście gram na serwerze mimo że początki zawsze bywają trudne :) liczba graczy ciągle rośnie, na serwerze gra się coraz lepiej chociaż na starcie grało się zajebiscie :D

Polecam wszystkim co szukają dobrego harda z klimatem i mega stabilnoscią

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer godny polecenia dla wszystkich miłośników dobrego hard'a. Jedyny minus za organizacje niektórych eventów.

Opublikowano

Nie patrzeć na tych co narzekają .. bo jest na serio dobrze :) , ludzi dochodzi w sumie  serio dużo gra ludzi wieczorami jest super .. 

Event jak najbardziej na + pączki super sprawa :)

A boty są i będą , robią co mogą .. :) dzisiaj sam zgłosiłem kilka na TS i posypały się permy.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Także dzisiaj zarobione w chuuj. Chyba jestem jednym z topki wydropionych Pączków. 500sztuk :)

Kupiony dzik, bojowiec, fms+5 14sr kd+2 potwora, szeroki+8, Czarowane ostrze. Dropło: 1xrada pustelnika, 2xmetal,2xrekawica złodzieja,2x PD, 2x egzo.

Tak powiedzmy 70zł na plusie jestem xD Jeszcze mi 70 pączków zostało więc otworzę ale już zadowolony na maxa jestem.

A wy, jak tam po evencie?

Opublikowano

Także dzisiaj zarobione w chuuj. Chyba jestem jednym z topki wydropionych Pączków. 500sztuk :)

Kupiony dzik, bojowiec, fms+5 14sr kd+2 potwora, szeroki+8, Czarowane ostrze. Dropło: 1xrada pustelnika, 2xmetal,2xrekawica złodzieja,2x PD, 2x egzo.

Tak powiedzmy 70zł na plusie jestem xD Jeszcze mi 70 pączków zostało więc otworzę ale już zadowolony na maxa jestem.

A wy, jak tam po evencie?

Pączkami sypało, jak ktoś chciał to się mógł dobrze dorobić! :)

Wystarczyło trochę chcieć.. :>

50596142255057180250.png

Opublikowano

Pączkami sypało, jak ktoś chciał to się mógł dobrze dorobić! :)

Wystarczyło trochę chcieć.. :>

Ja tam nie mam cierpliwości na takie eventy :) Wszystko zajęte, każdy ksuje każdemu, ludzie wbijają się na spoty, boty i tak dalej.. ale to normalne i nie ma co narzekać :D Ja czekam na jakieś inne wydarzenia, OXa z jakimś dodatkowym podziałem dla jinno (bo ostatnio to się nie mogłem ruszyć), znajdź gma, manwoo i takie różne :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ja tam nie mam cierpliwości na takie eventy :) Wszystko zajęte, każdy ksuje każdemu, ludzie wbijają się na spoty, boty i tak dalej.. ale to normalne i nie ma co narzekać :D Ja czekam na jakieś inne wydarzenia, OXa z jakimś dodatkowym podziałem dla jinno (bo ostatnio to się nie mogłem ruszyć), znajdź gma, manwoo i takie różne :D

manwoo albo było na 5 karasi albo to stała misja, bo dzisiaj odebrałem nagrodę za wydarzenie wędkarskie w postaci szerokiego+8.

Ale generalnie z OX'a nie zarobisz za dużo. Takie eventy jak szkaty blasku i pączki to eventy na których można zarobić mase hajsu ale tylko nieliczni wytrwają ;p

Ja cały event dropiłem oprócz ostatniej godziny, gdzie już mi sie nie chciało totalnie, bo nie widziałem w tym celu (dzik i bojowiec kupione).

Opublikowano

Jak dla mnie ten s2 to za mocny Hard, s1 było idealnym serwerem i szkoda że na nim gra tak mało osób. Co do s2 jeżeli ktoś lubi ostre hardy to polecam, bo zapewne szybko nie padnie ;d 

xD 

Opublikowano

Jak dla mnie ten s2 to za mocny Hard, s1 było idealnym serwerem i szkoda że na nim gra tak mało osób. Co do s2 jeżeli ktoś lubi ostre hardy to polecam, bo zapewne szybko nie padnie ;d 

Przez te eventy to już nie taki hard.

Co kilka dni exp +20/50% i nawet walk o spot nie ma...

Na OX nagroda pocieszenia to 5x egzo i 5x bodzio...dla każdej postaci która weszła

Częsty drop blasków sprawił że egzo/bodzi jest bardzo dużo

Exp leci bardzo fajnie. Od 49 do 53 w nie całą godzinkę a można to o wiele przyśpieszyć

Hard byłby gdyby blaski były raz na miesiąc i tak samo z bonusem expa. Teraz to jest medium/hard.

Opublikowano

Lubisz ostre hardy? To jest właśnie taki serwer, nie jest zbyt HARD.

Opublikowano

Niestety dalej jest źle teraz czekanie na misje powyżej 12lv konia wynosi ponad 12h a miało to zostać naprawione no porażka. NAPRAWCIE TO W KOŃCU Z TYM LV KONIA!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...