Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety dalej jest źle teraz czekanie na misje powyżej 12lv konia wynosi ponad 12h a miało to zostać naprawione no porażka. NAPRAWCIE TO W KOŃCU Z TYM LV KONIA!!!

No to chyba normalnie , przecież nie dadzą takiego samego czasu jak od 1-10 lvl konia .:P

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez te eventy to już nie taki hard.

Co kilka dni exp +20/50% i nawet walk o spot nie ma...

Na OX nagroda pocieszenia to 5x egzo i 5x bodzio...dla każdej postaci która weszła

Częsty drop blasków sprawił że egzo/bodzi jest bardzo dużo

Exp leci bardzo fajnie. Od 49 do 53 w nie całą godzinkę a można to o wiele przyśpieszyć

Hard byłby gdyby blaski były raz na miesiąc i tak samo z bonusem expa. Teraz to jest medium/hard.

Bonus Doświadczenia to jest akurat zawsze mile widziany, a drop blasków był na samym początku i teraz już go szybko nie będzie. Trzeba było troszeczkę ludzi zachęcić. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

No to chyba normalnie , przecież nie dadzą takiego samego czasu jak od 1-10 lvl konia . :P

Popieram.

Bonus Doświadczenia to jest akurat zawsze mile widziany, a drop blasków był na samym początku i teraz już go szybko nie będzie. Trzeba było troszeczkę ludzi zachęcić. :)

Grając na początku podczas blasków było można się właśnie zbyt dobrze ustawić..

Opublikowano

Popieram.

Grając na początku podczas blasków było można się właśnie zbyt dobrze ustawić..

Są jeszcze inne imprezy, eventy też są zawsze mile widziane ale bez przesady. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Są jeszcze inne imprezy, eventy też są zawsze mile widziane ale bez przesady. :P

No tak, zdecydowanie nie można przesadzać w końcu to hard..

Opublikowano

Zgadza się, ale też nie można tak zaraz odstraszyć graczy. :)

manwoo dajcie jakies :)

Moglibyście też coś zrobić z tymi metkami 60lvl co są w m1/m2 przez kilka dni, bo nikt ich nie rozwala ;p

Opublikowano

manwoo dajcie jakies :)

Moglibyście też coś zrobić z tymi metkami 60lvl co są w m1/m2 przez kilka dni, bo nikt ich nie rozwala ;p

Nie będzie można respić już w M1 od przyszłej aktualizacji (tak jak bossów)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Nie będzie można respić już w M1 od przyszłej aktualizacji (tak jak bossów)

No i bosko :) A moglibyście poprawić jakoś te skrzynie ucznia? Bo jeśli otworzysz na 5 lvlu skrzynie na 5lvl to dostaniesz poty i jakies duperele, a jak skrzynie na 20lvlu otworzysz to dostaniesz to samo, ale już kolejna skrzynia będzie na 21lvl, a tych skrzyń na niższe lvle nie zobaczysz... Marnuje się przez to wiele rzeczy (wykrywacze kamieni metin / wchuuuj potów)

Opublikowano

No i bosko :) A moglibyście poprawić jakoś te skrzynie ucznia? Bo jeśli otworzysz na 5 lvlu skrzynie na 5lvl to dostaniesz poty i jakies duperele, a jak skrzynie na 20lvlu otworzysz to dostaniesz to samo, ale już kolejna skrzynia będzie na 21lvl, a tych skrzyń na niższe lvle nie zobaczysz... Marnuje się przez to wiele rzeczy (wykrywacze kamieni metin / wchuuuj potów)

Nie zmienia tego, bo w jakims stopniu jest to zabezpieczenie przed botami ^^

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie zmienia tego, bo w jakims stopniu jest to zabezpieczenie przed botami ^^

twoje myslenie jest naprawdę boskie... Jakby nie można było zrobić w sekundę skryptu na otwieranie tych paczek raz na 5 sekund żeby spamu nie było... A poza tym nie wartościowego oprócz wykrywacza metin i potów tam nie ma, a boty mają w kamermodzie wykrywacz metinów... 

Co do dzisiejszego eventu, to ja odpuszczę. Dużo osób dropi/expi i nie chce mi sie walczyc o każdą sekundę tak jak wczoraj ;p 

Opublikowano

twoje myslenie jest naprawdę boskie... Jakby nie można było zrobić w sekundę skryptu na otwieranie tych paczek raz na 5 sekund żeby spamu nie było... A poza tym nie wartościowego oprócz wykrywacza metin i potów tam nie ma, a boty mają w kamermodzie wykrywacz metinów... 

Co do dzisiejszego eventu, to ja odpuszczę. Dużo osób dropi/expi i nie chce mi sie walczyc o każdą sekundę tak jak wczoraj ;p 

to jest celowo zrobione. Jak sama nazwa wskazuje - Skrzynia pomocy, a nie skrzynia z dopalaczami na każdy poziom. Czy tam skrzynia ucznia... Zapomnisz to pomocy już nie ma

Opublikowano

Mozna prosic screeny z m1 ( tam gdzie sklepy sa ;) )

Jak na razie w każdym królestwie są sklepy i to dość sporo. W jinno najwięcej. SS mogę podesłać, jak będę miał chwilę, w sumie już ktoś wrzucał w temacie ale z godzin porannych. Serdecznie zapraszam, bo jest z kim handlować. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

miodzio serwer.

Powiem szczerze że nigdzie mi się nie grało lepiej niż tutaj :)

Polecam i zapraszam do Chunjo

Mam to samo odczucie :)

Ale ja polecam Jinno choć... nie polecam. Najwiecej osób - najwięcej ksucia xD

Opublikowano

Co dokładnie będzie na jutrzejszym walentynkowym evencie? Jakie szkaty? Jaki drop? Jaka częstotliwość dropu? Taka sama jak na pączkach?

Opublikowano

Co dokładnie będzie na jutrzejszym walentynkowym evencie? Jakie szkaty? Jaki drop? Jaka częstotliwość dropu? Taka sama jak na pączkach?

na 90% nie będzie takiego dropu, bo rynek juz jest wystarczająco załamany...

Opublikowano

na 90% nie będzie takiego dropu, bo rynek juz jest wystarczająco załamany...

Rynek tak bardzo załamany że przed eventem dawało radę za 1,7 kupić a egzo za 400, Teraz minimum 2kk i 600k. -,-

Opublikowano

Rynek tak bardzo załamany że przed eventem dawało radę za 1,7 kupić a egzo za 400, Teraz minimum 2kk i 600k. -,-

Popyt jest na te przedmioty, każdy robi skille. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ja tak szczerze nigdy nie zrobiłem skilla książkami na hardzie do G1... W dodatku jeśli czarowane chodzi po 1kk to musialbym wydac te 50kk i wszystkie książki musiałyby wejść... Zaczne się tym martwić na 60-70lvlu, bo m3 narazie wystacza xD

Co do eventu, to średnio mi się podoba ale widzę, żę ludzie ładnie już tych szkat nadropili ;)

Opublikowano

SaWC2.png

Walentynki 2015 !

1. Legenda Kamieni Miłości.
Magicznego dnia 14 lutego 2015 roku w Krainie Balmory pojawią się Magiczne Kamienie Miłości. Legenda głosi, że każdy kto dotknie Kamienia Miłości zakochuje się w pierwsze napotkanej osobie. Uważajcie bo Amor będzie na was polował ! Podobno też , Kamienie Miłości można pokonać tylko we dwoje.. Czy to jest prawda? Musisz się przekonać...

2. Wszelkie informacje na temat Wydarzenia Walentynkowego.
Naszym celem w Wydarzeniu Walentynkowym jest odnajdywanie Metinów Miłości, które będą występować na mapach: Miasto Drugie, Lodowa Ziemia, Ognista Ziemia, Dolina oraz Pustynia. Każdy odnaleziony kamień można zniszczyć a z niego wypadają ciekawe przedmioty, trochę słodyczy. Z Kamieni Miłości mogą się pojawić niegroźne stworzenia Pustynne Listy. Kamienie mają poziom 69 ale nie są trudne do pokonania. Na metiny nie ma ograniczenia poziomowego, więc zawsze mamy szansę, że coś dla nas wypadnie.

Z Kamieni Metin Miłości można zdobyć:
Skrzynia Amora (róż) 71146.png
Skrzynia Amora (nieb) 71147.png

353401423895081393531.png
A oto wygląd Kamieni Miłości w grze, byście wiedzieli czego szukać.

3. Co ze skrzyni Amora?

-Yang
-Pierścień Teleportacji
-Zielone Mikstury (D)
-Fioletowe Mikstury (D)
-Mikstura Szybkości +60
-Zaczarowanie Przedmiotu
-Karaś
-Biała Flaga
-Amulet Karmy 1
-Eliksir Słońca (m)
-Eliksir Księżyca (m)
-Zwój Błogosławieństwa
-Zwój Egzorcyzmu
-Rada Pustelnika
-Amulet Wiecznej Miłości (+800pż, 10% potwory, 10% krytyk i na 1 godzinę)
4. Kiedy rozpocznie się Wydarzenie Walentynkowe?
Z wydarzeniem ruszamy od 14 lutego 2015 roku od godziny 6:00 aż przez cały dzień do godziny 00:00. Tak więc szykujcie się na polowanie!

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry na Balmora.pl, Administracja.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Godzina eventu.
Ubite ~75 metinów z tego około 50 szkat.

1 rada, 2 egzo, 4 zmianki.
Resp jest dość dobry.
Najgorszy drop to 5k yang i 1 pierścień tp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...