Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz już za dużo to powiedzenia xD sam jesteś dzieckiem, widać to po twoim stylu pisania, nie cytuj bo przecież dorosly człowiek nie musi się tłumaczyć. ..

Btw. Truta z groty lota?

Proszę, wytłumacz mi jak można kogoś oceniać po stylu pisania? Zresztą, sam bogiem w tym nie jesteś. Nie chodziło mi o wiek w tym przypadku, tylko o jego umysł, który faktycznie można zaliczyć przedszkole/podstawówka.

Groty nie ma.

­

Masz już za dużo to powiedzenia xDSam jesteś dzieckiem, widać to po Twoim stylu pisania, nie cytuj, bo przecież dorosły człowiek nie musi się tłumaczyć...

Btw. Truta z groty lota?

tenor.gif

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygrałem. Patrzcie szybkość ruchu:

fRyrmFK.jpg­

Pewnie zebrałeś kwiatka który cię spowolnił xD

btw: dodalismy buty wiatru

[iNFORMACJA] Świat Drugi

Cześć, mam dla Was dwie nowe informacje, oto i one:

1. Dziś od godziny 11:00 do godziny 24:00 odbędzie się wydarzenie drop Szkat. Blasku Księżyca (o tak, o wiele więcej!)

2. Wgraliśmy trochę poprawek, oto i one:

-Zwierzak ma mniej wymaganego PD.

-Konika możemy robić co 3 do 6 godzin (losowo),

-Wyżynna Przełęcz od 20 poziomu lidera,

-Zwiększone drop wszystkich ulepszaczy (w tym Zęby Orka, Księgi Klątw..),

-Pierścień Teleportacji dostępny u Kadali (10 sztk. 10DA),

-Nosiciel Plagi na Wyżynnej Przełęczy ma teraz o 50% mniej PŻ,

-Z metinów częściej wypadają OZ - Opaski Zapomnienia,

-Wzmocnienia Przedmiotów również lecą z BO czy Goo-Pae

-Wędka od 30 poziomu postaci,

-Dostępne Buty Wiatru +60 Szybkości Poruszania się u Handlarki (w opisie jest podana zła wartość +30)

-Kowal został postraszony przez nas i nie powinien sprawiać problemów w ulepszaniu do +5. (jeśli będzie trzeba to jutro go jeszcze bardziej postraszymy :D)

-Fryzurki u handlarzy z 35 poziomu są dostępne już na 25 poziom,

-Zwój Powrotu Umiejętności za 25 DA!

~To tylko nieliczne poprawki, prosimy zgłaszać Wasze sugestię, a my je rozpatrzymy. Emotikon smile

Życzymy miłej gry, Administracja Balmora.pl

Opublikowano

Yo ziomki chciałbym ocenić serwer, zupełnie bez stronniczo i szczerze. Serwer jest po prostu słaby, jedyna droga grania na nim to władowanie w IS dużej ilości hajsu lub po prostu dorabianie na kamer modzie. Wypowiedź z forum, która oddaje całe "piękno" serwera(nie mojego autorstwa, typka o nicku Ziomek92):

"

Krótkie podsumowanie tego co zaobserwowalem na serwerze:

Misje są bardzo słabiutkie potki i kilka yang to dosłownie można napisać jedno - nie warto robić.

Dodania i zmianki - miały lecieć z metków i z moobów -  jak lecą to 1 na 1000.

Brak możliwości wymiany dodań na zmianki i odwrotnie.

Punkty DA totalny brak wyczucia rozgrywki - punkty są nieadekwatne do włożonego wysiłku w zdobycie ich.

Powyzej 25 poziomu w skrzyniach juz nie ma pelerynek - celowy zabieg?

Klient gry prawie w ogóle nieruszony - zastanawiam się co zajęło Wam tyle czasu - bo Wasze zabezpieczenia to racze prychnąć śmiechem.

Ceny IS nie pozostawiają złudzeń - kreowanie serwera na super ekstra HARDA jest tylko przykrywką do zgarnienięcia kasy - bo w rzeczywistości nic nie zrobiliście co mogła by ująć gracza - stabilność?

Jesteście wystarczająco długo w tym biznesie że chociaż o to potraficie zadbać - chwała Wam za to!"

Opublikowano

Tee FuBson, fajnie się gra u Ciebie na serwerze?

Bo nie wiem czy zagrać.

I czy serwer jest cięższy niż S1?

///edit:

Dużo osób gra na serwerze?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Pewnie zebrałeś kwiatka który cię spowolnił xD

btw: dodalismy buty wiatru

[iNFORMACJA] Świat Drugi

Cześć, mam dla Was dwie nowe informacje, oto i one:

1. Dziś od godziny 11:00 do godziny 24:00 odbędzie się wydarzenie drop Szkat. Blasku Księżyca (o tak, o wiele więcej!)

2. Wgraliśmy trochę poprawek, oto i one:

-Zwierzak ma mniej wymaganego PD.

-Konika możemy robić co 3 do 6 godzin (losowo),

-Wyżynna Przełęcz od 20 poziomu lidera,

-Zwiększone drop wszystkich ulepszaczy (w tym Zęby Orka, Księgi Klątw..),

-Pierścień Teleportacji dostępny u Kadali (10 sztk. 10DA),

-Nosiciel Plagi na Wyżynnej Przełęczy ma teraz o 50% mniej PŻ,

-Z metinów częściej wypadają OZ - Opaski Zapomnienia,

-Wzmocnienia Przedmiotów również lecą z BO czy Goo-Pae

-Wędka od 30 poziomu postaci,

-Dostępne Buty Wiatru +60 Szybkości Poruszania się u Handlarki (w opisie jest podana zła wartość +30)

-Kowal został postraszony przez nas i nie powinien sprawiać problemów w ulepszaniu do +5. (jeśli będzie trzeba to jutro go jeszcze bardziej postraszymy :D)

-Fryzurki u handlarzy z 35 poziomu są dostępne już na 25 poziom,

-Zwój Powrotu Umiejętności za 25 DA!

~To tylko nieliczne poprawki, prosimy zgłaszać Wasze sugestię, a my je rozpatrzymy. Emotikon smile

Życzymy miłej gry, Administracja Balmora.pl

J**** cie i twoją matkę inwalido j****y ! Brakuje ci na chleb ze serwery stawiasz ? Do roboty j****y nygusie a nie z dzieci hajsy bierzesz !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Yo ziomki chciałbym ocenić serwer, zupełnie bez stronniczo i szczerze. Serwer jest po prostu słaby, jedyna droga grania na nim to władowanie w IS dużej ilości hajsu lub po prostu dorabianie na kamer modzie. Wypowiedź z forum, która oddaje całe "piękno" serwera(nie mojego autorstwa, typka o nicku Ziomek92):

"

Krótkie podsumowanie tego co zaobserwowalem na serwerze:

Misje są bardzo słabiutkie potki i kilka yang to dosłownie można napisać jedno - nie warto robić.

Dodania i zmianki - miały lecieć z metków i z moobów -  jak lecą to 1 na 1000.

Brak możliwości wymiany dodań na zmianki i odwrotnie.

Punkty DA totalny brak wyczucia rozgrywki - punkty są nieadekwatne do włożonego wysiłku w zdobycie ich.

Powyzej 25 poziomu w skrzyniach juz nie ma pelerynek - celowy zabieg?

Klient gry prawie w ogóle nieruszony - zastanawiam się co zajęło Wam tyle czasu - bo Wasze zabezpieczenia to racze prychnąć śmiechem.

Ceny IS nie pozostawiają złudzeń - kreowanie serwera na super ekstra HARDA jest tylko przykrywką do zgarnienięcia kasy - bo w rzeczywistości nic nie zrobiliście co mogła by ująć gracza - stabilność?

Jesteście wystarczająco długo w tym biznesie że chociaż o to potraficie zadbać - chwała Wam za to!"

Dokładnie.. Serwer troche przesadzony z cenami i z tym Hardem.. To nie jest global ,tylko priv... 

Opublikowano

Tee FuBson, fajnie się gra u Ciebie na serwerze?

Bo nie wiem czy zagrać.

I czy serwer jest cięższy niż S1?

///edit:

Dużo osób gra na serwerze?

Jest cięższy, ale gra się spoko. Osób jest całkiem sporo, w m2 spota nigdzie znaleźć nie mogę ;c­

J**** cie i twoją matkę inwalido j****y ! Brakuje ci na chleb ze serwery stawiasz ? Do roboty j****y nygusie a nie z dzieci hajsy bierzesz !

Do sprzedawcy w sklepie też tak mówisz, jak dzieci sobie słodycze kupują?

Btw. "Brakuje ci na chleb ze serwery stawiasz ?" xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

tenor.gif

Opublikowano

Proszę, wytłumacz mi jak można kogoś oceniać po stylu pisania? Zresztą, sam bogiem w tym nie jesteś. Nie chodziło mi o wiek w tym przypadku, tylko o jego umysł, który faktycznie można zaliczyć przedszkole/podstawówka.

Groty nie ma.

­

Okey, wytłumaczę Ci...

Więc.. Masz ból dupy, kiedy ktoś wyrazi swoje zdanie, od razu leci 50 argumentów, dlaczego fubu jest spoko i liżesz mu d***, pierdolisz takie głupoty i dążysz do tego, aby pokazać komuś, że jego zdanie się nie liczy i tylko to co ty (tak z małej) gadasz to jest prawda i każdy ma się tego trzymać. Myślisz, że poprawienie kliku literek i to jeszcze błędnie, bo od kiedy emotka jest kropką? o.O  Sprawi, że twoje dziecięce posty pójdą w niepamięć ? Jesteś w błędzie.

Topic.

Fubu, czekam na bryłki na allegro, przecież na pewno są  :(

­

Opublikowano

Miałem grać na serwerze, ale ceny w is są strasznie wysokie. Bez IS'a trzeba strasznie dużo grać, żeby coś osiągnąć, a niestety nie nie zbyt lubie męczyć się całymi dniami w m2 o głupią zmianke czy dodanie.

Serwer jest stabilny i chyba dlatego na nim ludzie mają ochotę pograć.  Życzę wielu graczy, bo chyba tylko tego Was potrzeba.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Okey, wytłumaczę Ci...

Więc.. Masz ból dupy, kiedy ktoś wyrazi swoje zdanie, od razu leci 50 argumentów, dlaczego fubu jest spoko i liżesz mu d***, pierdolisz takie głupoty i dążysz do tego, aby pokazać komuś, że jego zdanie się nie liczy i tylko to co ty (tak z małej) gadasz to jest prawda i każdy ma się tego trzymać. Myślisz, że poprawienie kliku literek i to jeszcze błędnie, bo od kiedy emotka jest kropką? o.O  Sprawi, że twoje dziecięce posty pójdą w niepamięć ? Jesteś w błędzie.

Topic.

Fubu, czekam na bryłki na allegro, przecież na pewno są  :(

­

Nie mam bólu dupy, tylko wku*wia mnie, gdy ktoś hejtuje kogoś nie przedstawiając ŻADNYCH dowodów, do tego wyzywa go tak, jakby mu za to płacili. ­

Może i emotka nie jest kropką, ale przecinkiem też nie jest, tak jak ty to zastosowałeś ;>

Kiedy ten świat doszedł do tego, że odpisywanie na hejty to od razu lizanie dupy? Noż japie*dole, ten świat, a przynajmniej kraj jest tak zdegenerowany, że nie zostaje nic jak tylko dołączyć się do terrorystów i wyje*ać wszystko w pizdu.

Bryłek nie ma.

Czekam na %, może sam siebie zgłoszę.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jest fajny taki jaki jest nie wiem po co dzieci spinają że exp za mały czy że za ciężko się gra. Serwer jest 100% łatwiejszy niż PL, tyle z mojej strony.

Nie chcesz nie graj! i tak na serwerze gra 2k wiary, a jeden noob mniej nikomu nie zaszkodzi.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Fananit gimbusie idz swojemu mistrzowi Isamu obciagnij

Jestem za aborcja do 14 roku zycia to by takich gówien nie było

Obciągnąć to ty możesz mi ogórze j****y (haha) Matka cie bije w domu ? To wypierdalaj

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Juz po rodzicach jedzie gowno.

Naucz sie szacunku bo teraz jest takie pokolenie JP co slucha idioty i samo idiocieje tak jak ty margines spoleczny

Mam nadzieje ze wiesz chociaz co te slowa znacza

Opublikowano

Miałem grać na serwerze, ale ceny w is są strasznie wysokie. Bez IS'a trzeba strasznie dużo grać, żeby coś osiągnąć, a niestety nie nie zbyt lubie męczyć się całymi dniami w m2 o głupią zmianke czy dodanie.

Serwer jest stabilny i chyba dlatego na nim ludzie mają ochotę pograć.  Życzę wielu graczy, bo chyba tylko tego Was potrzeba.

Ja gram mało, a już mam dzika za yang i dobre eq.

A te goście, co piszą że ściąga hajs od dzieci, to chyba pomylili serwery, bo raczej tu jest średnia wieku większa niż na większości.

Tak btw, śmiać się można z takich frajerów życiowych [u góry], którzy nigdy i tak nic nie osiągną.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Aukcja na allegro jest moja i mojego kolegi  juz  zapowiedzialem kilkanascie stron wczesniej ze bede sprzedawal yangi jak i eq 

Wiec nie oczerniajcie jego bo popelnil blad i sie przyznal ale wyznawcy isa.. dalej swoje 

ocena serwera 

wszystko na wielki + 

mozna grac bez is na spokojnie  dorobic sie z ulepek 

jedynie duzy -  

to brak pierscienia tp do innych krolestw(cel wiadomy) 

niskie lvl-e nie beda jezdzily non stop i handel jest zagrozony 

proponowalbym wprowadzic ten TP do kazdego krolestwa za free 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Wbijasz i patrzeć 

https://www.youtube.com/user/MalyszSQuad

Dużo jest filmików o BuFu i jego przekrętach :)

I co z tego jak nie mają żadnych dowodów, tak po za tym FuBu wstawiał film, jak małyszowi wysyłał hajs na kompa czy ciuchy i co? Jakoś nikt nie sra.

Tak więc oficjalnie możesz wypierdalać z tematu, szukać w koszu MPCforuma.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ufaj malyszowi daleko zajdziesz sam kradl na PLu potem na Balmorze 

A jak startowal z serwerem ktory po 3 dniach zamknal bo niby mu sie do bazy wlamali

Opublikowano

Serwer godny uwagi,pobrałem moment pograłem,ale mogli byście dodać pierścień teleportacji na stałe przynajmniej aby zawierał wioski m1 królestw oraz m2 i by było super.

a co do tych wyżej nie chce się wtrącać ale po co wy w ogóle się czepiacie FuBu? Wasz problem że go tak oskarżacie? Są dowody? (Może są ale to nie problem postawić sobie serwer hamahi i je sfałszować + dać sobie program do zmiany głosu.) Pieski isamu czy małysza,które słuchają się jak kazania kościelnego w niedzielę,powiem wam wy tak na fubu jeździcie a nie widzicie co wasze pupile robią to samo może o co oskarżacie FuBu  :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

I co z tego jak nie mają żadnych dowodów, tak po za tym FuBu wstawiał film, jak małyszowi wysyłał hajs na kompa czy ciuchy i co? Jakoś nikt nie sra.

Tak więc oficjalnie możesz wypierdalać z tematu, szukać w koszu MPCforuma.

Kolego, nie pyskuj bo nie jesteś tutaj zarządcą. Skoro tak bronisz swojego kochanego Fubu, wejdź na kanał Kiecola i obejrzyj dwugodzinny film, o tym, tam masz całą prawdę i rozmowę z jego byłymi przyjaciółmi. Przestań pieprzyć głupoty, bo jesteś tak denny, że nogi od stołu się przewracają.

A wypierdalać do ty możesz do rodziców, aby nauczyli Cię kultury. ;- )

2e30al1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...