Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zagram z powodu Fubu... Nie zebym cos mial do niego ale za duzo slyszalem.

Nie wiem czy to prawda czy falsz, mam to gdzies. Lecz zycze powodzenia.

Za dużo słyszałem, ciekawe od kogo? a nie lepiej wejść na teamspeak, porozmawiać ze mną na ten temat?

Czy ty kierujesz się opinią wyssaną z palca? od jakiegoś pseudo yt który robi wszystko na swoją korzyść ?

Skoro jestem taki złodziejem to dlaczego nie mam żadnej sprawy w sądzie?

Odpowieź jest bardzo prosta! Ponieważ jest to MIT ! M I T !  nikt nie ma dowodów, jedynie brednie wymyślone od osób które chciały się odegrać ;)

Nikt cię do niczego nie zmusza, ciekawi mnie jedno, gdy kolega z klasy powiedział ci iż: "ziom, gdy skoczysz z 10 piętra na klatę, będziesz mia niewidzialność"

Ty odpowiadasz: "serio? ok, dzięki za info, idę skoczyć"   ^^

Myśl !

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Walka o klimat którego nie ma i nie będzie... 

Wiecie dlaczego tam był taki klimat ? Bo było ciezko cokolwiek zdobyć i wbić na wysoki +... każda mapa była ciekawa i nowa... nie wiadomo było co dropi z czego i ile jest warte... nie wiadomo było co się gdzie znajdzie... o wieży DT i bossie na jego końcu słyszeliście tylko w opowieściach i legendach... o tym jak wygląda skill na P dowiedzieliście sie po roku grania... co trzeba na jaki plus to tylko zgadywaliście... jak wygląda broń na 65 to wiedziało tylko kilka osób na wysokim lvl i jak tylko ktoś wchodził do m1 to było "jaka to broń" "a plus ile to jest" "a gdzie zdobyłeś".... Teraz jest wiki i wszystko każdy wie... więc tego klimatu już nie ma i nie będzie...

trzeba wypracować swój własny klimat na wiedzy z starego metina. 

w 100% popieram Twoją wypowiedz. Każdy serwer ma grupę ludzi którzy tworzą legendę i historie. Lecz to co było kiedyś już nie ma możliwości aby powróciło. No chyba ze stworzyć serwer zareklamować go bardzo bardzo dobrze ale nie opisywać go w żaden sposób. Gracze wtedy sami musieli by poznawać nowe zakątki gry ;) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Za dużo słyszałem, ciekawe od kogo? a nie lepiej wejść na teamspeak, porozmawiać ze mną na ten temat?

Czy ty kierujesz się opinią wyssaną z palca? od jakiegoś pseudo yt który robi wszystko na swoją korzyść ?

Skoro jestem taki złodziejem to dlaczego nie mam żadnej sprawy w sądzie?

Odpowieź jest bardzo prosta! Ponieważ jest to MIT ! M I T !  nikt nie ma dowodów, jedynie brednie wymyślone od osób które chciały się odegrać ;)

Nikt cię do niczego nie zmusza, ciekawi mnie jedno, gdy kolega z klasy powiedział ci iż: "ziom, gdy skoczysz z 10 piętra na klatę, będziesz mia niewidzialność"

Ty odpowiadasz: "serio? ok, dzięki za info, idę skoczyć"   ^^

Myśl !

Pozdrawiam

I co mam wejsc na ts-a zeby uslyszec twoj przerobiony glos?

Boisz sie za oszustwa glos swoj dac prawdziwy a co dopiero pokazac twarz...

Byl jakis filmik na yt z toba cos sie przyznales ze selasz barylki na lewo itd...

Znajde go to go udostepnie.

Opublikowano

Byl jakis filmik na yt z toba cos sie przyznales ze selasz barylki na lewo itd...

Znajde go to go udostepie.

Taaa dziwne że od 6 lat nagrywania filmów mam nadal taki sam głos ^^

Co do filmu, pomogę ci, jest on na moim fanpage

Jakie są wymogi dla otrzymania kostiumu YT oprócz samego faktu nagrywania z serwera?

Weryfikacja twoich filmów ;) jeśli nagrywasz z dobrej woli otrzymasz kostium ;)

Opublikowano

Znajde go to go udostepie.

To teraz pomyśl co ma sprzedawanie bryłek z kradzieżą. Nawet jak sprzedawał to teraz raczej tak nie będzie. I skoro to jego serwer to ma do tego prawo. Inni sprzedają navi na swoim serwerze, tutaj nie ma żadnego navi, tak więc...

SM będą kosztowały tyle samo co na s1? Że np. 30zł sms 1k sm, przelew 50zł 1900sm?

Ile SM będzie kosztował golemik?­

tenor.gif

Opublikowano

o ku*wa, elo @FuBu°, czyli nie mam co liczyć na stalke +0 na starT?  xD

widzimy się na starcie, tylko bez bana na start :/ :/ :/

Zapraszamy, jak będziesz grzeczny to nie będzie bana ^^

Widzimy się w piątek 30 godzina 17.00

Opublikowano

wrzućcie prezentacje na e*pvp jeżeli jeszcze istnieje i na te włoskie forum, pamiętam jak grałem z włochem u Was i ciągle musiałem mu tłumaczyć misje na angielski  xD

Opublikowano

2 Pytanka : Dmg truty i lwiego będzie taki sam ? 

Jak z expem ? IDENTYCZNY jak na plu czy latwiej troche ? 

ZAGRAM NA 100% < 3 

Opublikowano

To teraz pomyśl co ma sprzedawanie bryłek z kradzieżą. Nawet jak sprzedawał to teraz raczej tak nie będzie. I skoro to jego serwer to ma do tego prawo. Inni sprzedają navi na swoim serwerze, tutaj nie ma żadnego navi, tak więc...

SM będą kosztowały tyle samo co na s1? Że np. 30zł sms 1k sm, przelew 50zł 1900sm?

Ile SM będzie kosztował golemik?­

Róznica w cenach będzie podobna, tzn dostaniemy mniejszą i lośc smoczych monet, ceny przedmiotów także ulegną zmianie na mniejsze np:

s1 - za 11 zł otrzymalismy 300 punktów

s2 - za 11 zł otrzymamy 40 smoczych monet

Jako że nie było odpowiedzi: Czy bojowca z IS będzie można użyć już od 1lv?

Tak, bez problemu.

2 Pytanka : Dmg truty i lwiego będzie taki sam ?

Jak z expem ? IDENTYCZNY jak na plu czy latwiej troche ?

ZAGRAM NA 100% < 3

1) 573101422462723349215.jpeg

2) Identyczny, ale damy raty na start więc bez obaw ;]

Opublikowano

Róznica w cenach będzie podobna, tzn dostaniemy mniejszą i lośc smoczych monet, ceny przedmiotów także ulegną zmianie na mniejsze np:

s1 - za 11 zł otrzymalismy 300 punktów

s2 - za 11 zł otrzymamy 40 smoczych monet

tylko nie róbcie żadnych promocji na SM   B)

btw. co tu robi weezy? już zmienił zdanie na Twój temat? aa no tak, to ten z pokroju żabq co by nawet matke oddał za hajs   :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Opublikowano

Sprzedawanie bryłek na swoim WŁASNYM serverze to jest złodziejstwo? o.O to jest jego server i może robić CO CHCE.

PS. Początkujący YouTuber ma szanse dostać kostium ? :P

Opublikowano

Przed chwilą napisałeś, że wiele słyszałeś, ale to nie jest pewne. Teraz już piszesz, że boi się oszustw?..

Opublikowano

Kiedy będzie rejestracja i klient dostępny ponieważ wiadomo ,że będą ddosy i fajnie by było jakby ludzie mogli sobie pobrać na spokojnie i zrobić konto a nie się denerwować godzine przed startem

Opublikowano

dostanę odpowiedź?

ktoś już odpisał, że od 1lv i jak coś by się zmieniło to będzie to napisane

Kiedy będzie rejestracja i klient dostępny ponieważ wiadomo ,że będą ddosy i fajnie by było jakby ludzie mogli sobie pobrać na spokojnie i zrobić konto a nie się denerwować godzine przed startem

strona będzie w czwartek wieczorem

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...