Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze i znow dostane jakies pkt na - ale takie jest zycie

https://www.youtube.com/watch?v=Le21iVBdtDM

Jeden z wielu filmikow w ktorym jak widac oszukal malysza

Stary mamy wyjebane na ten temat ,który był już przerabiany 100 razy ... Temat jest o serwerze Balmora s2 a nie biografia FuBu.

Więc jeśli nie chcesz rozmawiać o serwerze tylko o jego administracji to proszę cię wyjdź i nie wracaj tutaj

Opublikowano

Moze i znow dostane jakies pkt na - ale takie jest zycie

https://www.youtube.com/watch?v=Le21iVBdtDM

Jeden z wielu filmikow w ktorym jak widac oszukal malysza

Gdyby mi się chciało szukać to FUbu wstawił kiedyś odpowiedż na te filmy małysza w których pokazuje olbrzymie kwoty pieniędzy przelewane na konto Małysza 

WIec sklej ryj napinaczu

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mam nadzieje, ze na serwie nie bedzie dzieci od tego zjeba Isamu, bo sam chcialbym zagrac a takie scierwo psuje atmosfere

Opublikowano

Gdyby mi się chciało szukać to FUbu wstawił kiedyś odpowiedż na te filmy małysza w których pokazuje olbrzymie kwoty pieniędzy przelewane na konto Małysza 

WIec sklej ryj napinaczu

Dokładnie, można obejrzeć to na jego fb, Małyszowi nawet na kompa pożyczył.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

WIec sklej ryj napinaczu

Ale już nic z tym nie zrobimy jeżeli dzieciaków 10-13 lat nastawisz tak, żeby krzyczeli na konwencie związanym z grami : J**** kogoś, to już nie zmieni się zdania o kimś w internecie, szczególnie że non stop jest to powtarzane.

Można by rzecz, że sami doprowadzili do sytuacji w której staje 1 osoba przeciwko 300.000 osób. Nie oceniam Jarka, ale k***a tak się nie robi - widzieliście żeby on zrobił podobnie i kazał w każdym odcinku lub na spotkaniu z widzami drzeć ryja i wyzywać innych? Nie wspomnę o tym, że tak się chwali Ravią, a ma serwer 300 lat za Murzynami w porównaniu do Balmory. Tyle ode mnie polecam serwera.

Opublikowano

­

Mam nadzieje, ze na serwie nie bedzie dzieci od tego zjeba Isamu, bo sam chcialbym zagrac a takie scierwo psuje atmosfere

Takie ścierwo fajnie się tępi i w*****a jak padają na pare hitów a później płaczą i wyzywaja, wiec przydałoby się ich troche dla poprawienia nastroju. =)

Opublikowano

Róbcie co weekend wojny królestw o raty tak jak na sg;D Fajnie się napierdala nawet  15lvlami na takim evencie a właśnie takich rzeczy najbardziej brakuje :D

Opublikowano

Jak ktoś będzie szukał gildii opór takiej to zapraszam na PW będziemy orać w shinsoo - tam wam podam konkretne info :)

A tak wg konia ma nie być na start nawet 1 lvl - ciekawie zapowiada się wojna o kazdego moba :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Przyznam szczerze że zapowiedź Balmora S2 na kanale FUBUxMETIN bardziej przekonuje do gry niż ta tutaj :)

@offtopic

Widzę że ''najwięksi twardziele z MPC' już zaczynają lizanie <3

@`WeeZyHakeRR`

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Exp identyczny jak na plu? Z calym szacunkiem ale nie jestem przekonany aby reklama i wasza renoma byla w stanie przyciagnac graczy na dluzej. Czasy, kiedy cale dnie spedzalo sie na spotach juz minely. Tak ciezkie serwery generalnie po kilku miesiacach stoja puste.

Srij9JT.png

Opublikowano

Exp identyczny jak na plu? Z calym szacunkiem ale nie jestem przekonany aby reklama i wasza renoma byla w stanie przyciagnac graczy na dluzej. Czasy, kiedy cale dnie spedzalo sie na spotach juz minely. Tak ciezkie serwery generalnie po kilku miesiacach stoja puste.

no fubu napisał exp = pl ale na weekendy mają być jakieś raty serwerowe

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ale już nic z tym nie zrobimy jeżeli dzieciaków 10-13 lat nastawisz tak, żeby krzyczeli na konwencie związanym z grami : J**** kogoś, to już nie zmieni się zdania o kimś w internecie, szczególnie że non stop jest to powtarzane.

Można by rzecz, że sami doprowadzili do sytuacji w której staje 1 osoba przeciwko 300.000 osób. Nie oceniam Jarka, ale k***a tak się nie robi - widzieliście żeby on zrobił podobnie i kazał w każdym odcinku lub na spotkaniu z widzami drzeć ryja i wyzywać innych? Nie wspomnę o tym, że tak się chwali Ravią, a ma serwer 300 lat za Murzynami w porównaniu do Balmory. Tyle ode mnie polecam serwera.

Grałem na Rav. i powiem, że jest to SYF. Nawet jak miałem topowe konto 99 to mam takie samo zdanie, teraz tylko wszystko dla hajsu.

Mam nadzieję, że BALMORA będzie lepsza i inna :)

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Kiedy jakieś forum serwera, czy będzie dalej to samo co na s1?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Serwer będzie podobny do s1 czy trudniejszy?

O wiele trudniejszy.

Exp jak na plu, tylko raty co weekend, do tego sezony... Nigdy nie grałeś na s1? :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zrywam z dziewczyną, i wbijam napierd*** haha

Obyście dali rade wystartować w ten piątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...