Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co ciekawego jest na tym serwerze oprócz prezentacji ?

Wszystko , głupie pytanie .. Dobra administracja , nowy serwer samo to przyciąga , hard jakiego brakuje teraz i to zrobiony bardzo dobrze . Stabilny na pewno .

Sama nazwa Balmora zachęca do grania bo każdy wie , że serwer godny polecenia . Zbierze się dużo ludzi , fajne ekipy  i można normalnie pykać bez strachu , że serwer zaraz padnie . :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp identyczny jak na plu? Z calym szacunkiem ale nie jestem przekonany aby reklama i wasza renoma byla w stanie przyciagnac graczy na dluzej. Czasy, kiedy cale dnie spedzalo sie na spotach juz minely. Tak ciezkie serwery generalnie po kilku miesiacach stoja puste.

Może i normalnie będzie exp zbliżony do PL'a, ale w weekendy niby ma być 2 razy większy ;p

Jak będzie strona to od razu będzie też IS i rejestracja?

Kiedy będzie client?­

tenor.gif

Opublikowano

Ja też troszkę się zawiodłem tym podobieństwem do PL i brakiem nowości nie powiem, że nie liczyłem na więcej.

Może być fajnie, ale ten exsp dobra jeszcze przeżyje teraz 1KU z metka co 6h 55 do G zwoje z bosów no to trochę hard nawet te ułatwienie że z m7 na G dużo nie daje.

Chociaż ja bym osobiście wprowadził certyfikaty umiejętności co o m1 podnosi z 50% szans drop z metków 90 żeby na tym wyszym lvl nie latać ze skilami m4 xD no ale administracja inaczej to widzi, lecz  to tylko zniechęci graczy tak samo misje na bojowca większość na to patrzy :(

Szkatułka serwerowa jest? Bo widziałem tylko tą na 5-38 co 1 lvl się dostaje więcej nie widziałem.

837371446280124127260.png
Opublikowano

­

Ja też troszkę się zawiodłem tym podobieństwem do PL i brakiem nowości nie powiem, że nie liczyłem na więcej.

Może być fajnie, ale ten exsp dobra jeszcze przeżyje teraz 1KU z metka co 6h 55 do G zwoje z bosów no to trochę hard nawet te ułatwienie że z m7 na G dużo nie daje.

Chociaż ja bym osobiście wprowadził certyfikaty umiejętności co o m1 podnosi z 50% szans drop z metków 90 żeby na tym wyszym lvl nie latać ze skilami m4 xD no ale administracja inaczej to widzi, lecz  to tylko zniechęci graczy tak samo misje na bojowca większość na to patrzy :(

Szkatułka serwerowa jest? Bo widziałem tylko tą na 5-38 co 1 lvl się dostaje więcej nie widziałem.

To niech sobie patrzy, skille skillami, troche posiedzisz i jak bedziesz pilnować czasu to szybko je wbijesz, w dodatku dawno, ale to dawno nie latałem po m2 za metkami, wszędzie ostatnio nawet na hardach dają skile na G/P co jest idiotyzmem, bo niszczy to rozwijanie postaci i idzie na ogromną łatwizne. Co do konia, mam nadzieje ze medale się czyta a nie robi te durne misje z PL-a typu dojedź tu i tam, jedynie mogliby zostawić tą misje z łucznikami i gitara, chociaz pewnie i tak za 11zł bedzie cert w is

Opublikowano

Jak z m7 nic nie daje? Jeśli Ci wbije z m7 to oszczędzasz prawie połowę KU potrzebną normalnie ^^.

­Ponawiam:

Kiedy będzie client?­

I ile SM (lub w przeliczeniu na PLN) będzie kosztował golemik?

tenor.gif

Opublikowano

Wiem, że ma być to odzwierciedlenie globala i w ogóle, ale te mapy z PL'a są najgorsze ze wszystkich możliwych. Chyba każdy nimi już po prostu rzyga, na ilu serwerach trzeba zawsze expić na tych samych spotach, bić te same moby. etap III jeszcze heen daleko, ale ja na waszym miejscu już bym się rozglądał za czymś naprawdę fajnym.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja tam nie wiem czy zostanę, bo co to za sens grać na serwerze w którym exp będzie taki jak na plu a w weekendy 2x? W tygodniu nie będzie się opłacało expić w najmniejszym stopniu, a w weekendy spoty będą zawalone. Włączany exp powinien być maximum 20%, w końcu to hard tak?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

m2 - 1 ku

m3 - 2 ku

m4 - 3 ku

m5 - 4 ku

m6 - 5 ku

m7 - 6 ku

m8 - 7 ku 

m9 - 8 ku

m10-9 ku

G1-10 ku

Łącznie 55 ku. 

Jeżeli ktoś wbije skill z m6 na m7 to jest do przodu o bardzo dużo yang/czasu w stosunku do osoby która wbije nawet z m7 na m8...
Proponuję trochę zmieniony system ku

Na m2 - 1 ku

Na m3 - 2 ku

Na m4 - 3 ku

Na m5 - 4 ku

Na m6 - 5 ku

Na m7 - 6 ku

Na m8 - 1 ku 

Na m9 - 1 ku

Na m10-1 ku

Na G1-1 ku

Opublikowano

Jak z m7 nic nie daje? Jeśli Ci wbije z m7 to oszczędzasz prawie połowę KU potrzebną normalnie ^^.

­Ponawiam:

Kiedy będzie client?­

I ile SM (lub w przeliczeniu na PLN) będzie kosztował golemik?

Jeśli będzie strona to itemshop włączymy po kilku godzinach.

2) golemik jakies 8

Opublikowano

zawitam na ten serwer podoba się ma mogę prosić o pobranie samego klienta gry czy jeszcze nie macie żeby mieć już pobranego przed startem z góry dzięki

Opublikowano

Ja tam nie wiem czy zostanę, bo co to za sens grać na serwerze w którym exp będzie taki jak na plu a w weekendy 2x? W tygodniu nie będzie się opłacało expić w najmniejszym stopniu, a w weekendy spoty będą zawalone. Włączany exp powinien być maximum 20%, w końcu to hard tak?

Dlatego jest to nazwanę HARDEM ponieważ ma być CIĘŻKO.

Opublikowano

Moze i znow dostane jakies pkt na - ale takie jest zycie

https://www.youtube.com/watch?v=Le21iVBdtDM

Jeden z wielu filmikow w ktorym jak widac oszukal malysza

Małysz dał się wyruchać jak dziecko i wybił się na tej całej sprawie. Gdyby nie te j*b*ne " cała prawda o fubu" gówno by miał a nie kanał na yt. Teraz sobie kręci LP z metina i ma 14k widzów.

Nikt mu nic nie udowodni, a nawet jakby to sądy od czegoś są droga wolna

58057433.jpg

Opublikowano

Czy punkty z itemshopu(ktore mam teraz na koncie), będzie mozna wykorzystac na s2 czy nie?

­Skoro są to dwa różne serwery, dwie różne strony i na s2 będzie mniej SM to na 100% nie.

tenor.gif

Opublikowano

Największa beka będzie z dzieci którzy teraz jarają się serwerem a gdy wejdą na serwer i nie będą mogli wbić 10lva zaczną hejtować :)

@topic

Jakie są raty na serwerze bo ~ do PLa nic mi nie mówi..?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Największa beka będzie z dzieci którzy teraz jarają się serwerem a gdy wejdą na serwer i nie będą mogli wbić 10lva zaczną hejtować :)

@topic

Jakie są raty na serwerze bo ~ do PLa nic mi nie mówi..?

100%

Srij9JT.png

Opublikowano

Małysz dał się wyruchać jak dziecko i wybił się na tej całej sprawie. Gdyby nie te j*b*ne " cała prawda o fubu" gówno by miał a nie kanał na yt. Teraz sobie kręci LP z metina i ma 14k widzów.

Nikt mu nic nie udowodni, a nawet jakby to sądy od czegoś są droga wolna

Ech.. Jak może iść do sądu, jeśli pieniądze z tego servera nie były odprowadzane w podatku? Sam by się naraził na karę..

Opublikowano

m2 - 1 ku

m3 - 2 ku

m4 - 3 ku

m5 - 4 ku

m6 - 5 ku

m7 - 6 ku

m8 - 7 ku 

m9 - 8 ku

m10-9 ku

G1-10 ku

Łącznie 55 ku. 

Jeżeli ktoś wbije skill z m6 na m7 to jest do przodu o bardzo dużo yang/czasu w stosunku do osoby która wbije nawet z m7 na m8...

Proponuję trochę zmieniony system ku

Na m2 - 1 ku

Na m3 - 2 ku

Na m4 - 3 ku

Na m5 - 4 ku

Na m6 - 5 ku

Na m7 - 6 ku

Na m8 - 1 ku 

Na m9 - 1 ku

Na m10-1 ku

Na G1-1 ku

Naprawdę zastanówcie się nad tym co ten kolega napisał.Na s1 z m7 jak wbijało od razu na G to było git ale tutaj pomiędzy m7 a m10 jest różnica ponad 20 ku więc to jest zbyt duża różnica aby w takim aspekcie gry pozostawiać wszystko szczęściu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...